Přejít na výpis diskuzí
Všechno, co jste kdy chtěli vědět o soubojích v Kingdom Come (ale báli jste se zeptat)
11.2.2014 | Petr Poláček
378 příspěvků
-
Buď FB od Vávry nebo Warhorse. Jinak počet těch "dobývání" je myslím právě v tomto videu. Ale raději se podívám.
-
Ani tam by mi aréna nevadila. U Witchera je hlavně nudnej soubojovej systém, takže tam nemá smysl.
Ne na všechno, ale na něco ano. Multyplayer je úplně dobrovolnej, na rozdíl od magie a draků ten svět nijak neruší.
Server může zaplatit prodej kopií lidí, který multyplayer přiláká. -
Nemyslím, že ten počet někde zazněl? Kde jsi to četl?
-
1. Definuj nicotná.
2. Spoléhat se na komunitu je asi stejné jako se spoléhat, že zítra půjdu na koupaliště. To si nikdo nemůže dovolit.
3. Bavíme se o I. actu, co bude v tom druhém, to nám může být v současné chvíli docela jedno, když teoreticky bude nejdřív až v srpnu 2016;) -
1. (klasické) servery bude udržovat komunita
2. p2p (direct) připojení nepořebuje servery
3. 1 matchmaking server s p2p připojením
údržba matchmaking serveru by byla nicotná a nevidím žádný důvod proč by act 2 nemohl přidat coop/duel/arena multiplayer -
Co vim o kovani mecu tak 1) Malokterej solidni kovar vam proda naostrenej mec na historicky serm a 2) jenom pitomec ho bude za timto ucelem pouzivat (nedelej to budes z neho mit pilu) 3) 123cm je celkem dost na jeden a pulku vetsina ma kolem 118cm ale 1.9kg je strasne moc. 1.5 mec od solidniho kovare bude mit kolem 1.6kg bude mit navic sirsi cepel nez meli mece historicke (jsou k sehnani realisticke varianty s ostrim ktere muze jit i pod kilo, ale pokud dokonale nezvladate povolove techniky kryti tak si ten mec rozhodne nekupujte proto, ze bude hned po nem)
-
Ano zbytečná věc, která bude stát navíc peníze. Taky ti vadila absence MP u série Elder? Nebo Gothic? V Zaklínačovi 2 je ta aréna, co tam je také taková zbytečnost. A že to hráči chtějí? Ti chtěli také magii, draky, hrát za hlavní ženskou postavu atd. To není nic, co by mělo někoho přesvědčit. Hráči mají vždy přehnané, nereálné či nevhodné nápady. A když není po jejich, tak je to špatně. Ale stále jsi neodpověděl na otázku, kdo bude financovat servry. Protože se mi zdá, že si myslíš, že přidáním nějaké MP části do hry to tím pro tvůrce končí.
-
Zbytečná! Víš, kolik lidí se na to ptá na všech forech? Takže věřím, že by to prodej zvýšilo.
Chápu, že ho autoři neplánují, ale ne hráče a jejich hate. -
Myslím, že to zazní i ve videu. A to včetně dobývání a obrany hradů, jaký bude počet (myslím, že říkali 4)
-
Mám pocit, že někde napsali, že alespoň jedna velká bitva by měla být už v Act I.
-
Protože je defacto zbytečná. Navíc kdo bude platit údržbu servrů?
-
Sami říkají, že to není finální verze, ale pouze verze na ukázku. Navíc kdyby to tam nakonec náhodou nebylo, tak hra má být otevřená moderům:)
-
..
-
Proč ve většině hrách po zásahu z nepřátel vylétne červený obláček, který vymizí a nedopadne na zem a neprojeví se skvrnou na okolí? Vypadá to nereálně a naprogramovat to snad není tak těžké. Staré hry jako Duke, Half, FEAR nebo Max Payne to měli. Snad to v Kingdom dodělají nebo odstraní ty obláčky. Žádný hate na hru to není, těším se na ní, jde spíš o takovou globální divnost ve hrách.
-
Pořád jsem překvapen, že to vážně neváží moc. Můj laický odhad byl tredy trochu výše, co se váhy týče.
-
Pravda. Já to předtím jenom tak prolítnul, hra mě neoslovila, tak to jenom halabala sleduju, protože to je 'naše' hra *1*. Teď jsem si to přečetl celé a ono to tam je jasně napsané.
-
Tu anti-multyplayer pozu moc nechapu...
-
Přečti si o tom něco. Toto nejsou obouruční meče, ale jeden a půl růční meče. Jednoruční meče váží kolem 1 kg, jedenapůl ručáky asi 1,7 - 2,2 kg a obouruční meče asi 3 - 4,5 kg. Ovšem obouruční meče vypadaly jinak, byly mnohem větší. *3*
http://www.outfit4events.cz/czk/kategorie/2-mece/ -
Taky bych řekl. Ostatně jsem to psal už níže, že těžko může zmizet klávesnice a myš a tudíž i hraní na nich.
-
Tak ji zkus reklamovat, nebo trochu trénovat, protože neznám šermíře, co by měl takovej problém.