Přejít na výpis diskuzí
Všechno, co jste kdy chtěli vědět o soubojích v Kingdom Come (ale báli jste se zeptat)
11.2.2014 | Petr Poláček
378 příspěvků
-
kdo se tu bal zeptat?
-
Ať je klidně jedna z možností třeba Wii, rozmanitosti se vůbec nebráním. Ovšem určitě to prvotně půjde na klávesnici a myši, ostatně jako snad všechny hry na PC. Pro mě osobně gamepad fakt žádný komfort při ovládání nepředstavuje, ale nechť si každý zvolí sám. Za sebe v tom vážně nevidím nic o co bychom se měli přít.
-
Proč si to myslíš?
-
Aha. Tak to řekni Bocanovi, co to hrál na klávesnici a evidentně se to neovládalo špatně.
-
Tak jestli se nepletu, tak video bylo o combat systému a to má hodně společného s ovládáním a že se to bude ovládat lépe na gamepadu je v současnosti téměř jistota...
-
Jakmile se Doctor a spol vrátí ze školní družiny, tak je konec s nějakou diskuzí. Se podívej na "gamepad" nick. Chtěl jsem na něj reagovat a než jsem dal tlačítko reagovat, tak šel z -5 na +8:) Tady se dějí zázraky games a trolí rodinka využívá články KC:D k množení.
-
Njn, jsem spíš myslel, že se tu bude vést debata o hře, ale to by člověk chtěl občas moc. :D
-
Je vidět, že si nehrál Mount&Blade Warband, ovládání zbraně myší je tam dokonale zpracované, při vypnutém autoblocku je to nejčistší ovládání zbraně, co kdy bylo vůbec naprogramovaný. *3*
-
Waltare reknu ti to takhle. Kdyby jsi chtel blokovat ala Mount&Blade tak nemas nejmensi sanci, ve videu je jasne videt, ze pri boji tam ty udery valil jak fredka. Budes rad kdyz budes stihat casovat bloky a obcas hodit nejaky ten utok. *3*
-
Shodit z koně je úspěšná taktika proti jakémukoliv jezdci, nehledě na zbroj. Zvláště v bitvě, kdy ho může kdokoliv napadnout než vstane.
S tím článkem fakt nesouhlasím. Kroužkovku jsem tahal v batohu jen jednou a pak už nikdy. Mnohem lepší je nést ji na sobě. -
Pro mě zklamaní jako hrom. Těšil jsem se jako to budu valit na svaté platformě K+M a no je to desingovaný na gamapad...
-
Ano,ale vtedy bola priemerná výška a kondícia niekde inde. Priemer bol tak okolo 160 cm+ zlé jedlo,zima atď. Boli tvrdší,ale zase slabší podla mňa než dnešný trénovaný vojak. Veď sa pozri len na pokrok v športe za posledných 150 rokov.
-
Jsi se už zbláznil, když považuješ realističtější gamepad než K+M. Platilo by to i opačně. Protože napsat, že je něco o stovky procent lepší, to napíše jenom dítě nebo člověk, co neví, co vyjadřují procenta.
-
Nejsem odborník ale 50kg+ je podle mě nesmysl.
Wikipedie: The quality of the metal used in armour deteriorated as armies became bigger and armour was made thicker, necessitating breeding of larger cavalry horses. If during the 14–15th centuries armour seldom weighed more than 15 kg, then by the late 16th century it weighed 25 kg. -
To potom můžeš nadávat i na Armu, že civilisti umí se zbraněmi stejně dobře jako Seal Team 5...
-
Jistě, protože když se nad tím člověk zamyslí, tak chladné zbraně jsou vlastně takové primitivní gamepady :-D
Kdo hrá Die by the Sword, ten dokáže na k+m ovládat všechno :-) -
No tady budu oponovat, neni prave devizou rytiru to ze jejich zbroj byla tezka jako prase a velice uspesna taktika byla je zhodit z kone? Prece jenom takhle prece husiti vyhrali jednu ze svych bitev (ted nevim kterou).
Prece jenom celoplat, krouzkova zbroj pod tim ... to uz je docela solidni vaha, takze nesouhlasim s tim ze by dnesni vojaci tahali neco tesziho nez 50 Kg.
Tohle je prvni odkaz z googlu z vysvetlenim proc to nebylo moc fajn:
http://technet.idnes.cz/uchozeni-rytiri-proc-je-pohyb-ve-zbroji-horsi-nez-chuze-s-batohem-pya-/vojenstvi.aspx?c=A110720_121511_vojenstvi_mla -
Tisícovky procent... *1*. Mluvit o realismu v souvislosti s jakýmkoliv herním zařízením je... docela úsměvné.
Anyway... podle videa mi naopak přijde, že kombinace myš a klávesnice bude úplně v pohodě. Navíc není od věci si nejen na hry ale i na práci na pc pořídit "multi-tlačítkovou" krysu.