Přejít na výpis diskuzí
Všechno, co jste kdy chtěli vědět o soubojích v Kingdom Come (ale báli jste se zeptat)
11.2.2014 | Petr Poláček
378 příspěvků
-
Ty jsi humorista....Gamepad není o nic reálnější než klávesnice. Obzvlášť u FP her.
-
Co ti přijde víc reálného na tom mačkat tlačítka na gamepadu místo toho abys hýbal a mačkal tlačitka na myši a klávesnici? :D
Máš rád gamepad, proč ne, ale fakt na tom neni nic víc reálného než na myši a klávesnici. -
nemusí, ale přijde mi to jako nej systém- tzn. jsem mírně zklamán, že se směr útoku vybírá klávesnicí.
-
Myš je na mlácení mečem to nejhorší, co může být. Hra se smaží o realismus a gamepad má blíže k realismu než myš a to o stovky procent...
-
podle ceho si to myslis? dva utoky, jedna obrana...kazda mys ma tri tlacitka :)
-
Co tě k tomu vede? V prezentaci je jasně vidět, že se dají využít obě možnosti úplně s přehledem.
-
to neni samo kritika jen postřeh.rozhodně pokud je to treninkovej plácek a pokud se budu zlepšoat a bude to vidět má to logiku
-
Vypadá to, že gamepad bude vyžadován hodně nutně, jak se na to tak dívám a to je jen dobře... Tohle hrát na K+M, tak se asi zblázním...
-
No tak 2x tolik práce s tím, nevim jestli by se jim to vyplatilo.
-
Dobře, že to nevypadá jako M&B. M&B 2 bude taky, ale věřím, že tahle hra jde trochu jinam a hlavně má na širší záběr a větší úspěch. Když se soupeř brání, je to přeci jen trochu větší sranda, ne jako v M&B.
-
Ještě trebuchet prosím... Turnajová zbroj je specifikum a dnešní voják nejezdí na koni. Středověký pěšák měl rozhodně lehčí zbroj než ten dnešní. Rytíř v boji ji taky neměl o moc těžší, navíc dokonale rozloženou.
-
Já už to chci hrát!!!!
-
to chceš tvrdit že ten rytíř oplechovanej od hlavy až k patě měl menší zavaži než dnešní vojáci? Meč 2kg, Kopí 18 kg, kroužková košile 12 kg + zbytek vystroje 23 kg, specialní zbroj pro turnaje 50-80 kg
-
Doufám, že to pomůže rozbít ty povídačky o tom, jak se rytíř musel zvedat na koně, jak nemohl sám vstát ze země, že meč je těžký a pomalý a Evropský šerm primitivní a pouze o síle.
-
oni před sebe náhodně kydlí, protože se tam háže kostkou !! rozhodují čísla. Takže poněkud mimo mísu u "akčních" soubojů :)
-
Všechno jako M&B vypadat nemusí, ne?
-
Na to jsem taky na Youtube narazil, když jsem hledal něco o Pz38... docela šok :-D
-
Hmm, to tričko Dana Vávry by se mi líbilo:D
Ehm, jinak je super, že bude boj skutečně kontaktní, tak málo her (a RPG především) tento systém používá. Vždycky mě ve hrách irituje, když panáci stojí na místě, kydlí náhodně před sebe, pokud možno dva metry od sebe s krátkými zbraněmi a jen se na pozadí hází kostky, které určují, kolik kdo ztratí životů. Zdá se, že se poslední dobou snad konečně trochu blýská na lepší časy:) -
A mužeš skákat přes potok jak v pohádce Honza málem králem. Škoda že na videu nebyl boj se štítem a třeba palcátem, jak se chová při útoku když to není bodná zbraň.
-
Hergot, jsi mi pripomnel ze jsem chtel dokoukat Girls und Panzers *1*