Přejít na výpis diskuzí
Všechno, co jste kdy chtěli vědět o soubojích v Kingdom Come (ale báli jste se zeptat)
11.2.2014 | Petr Poláček
378 příspěvků
-
Tak já neříkám, že je to přímo sranda, ale přeci jenom, kdyby mi šlo o život, tak s dvěma kilama mávat nějakou chvíli člověk svede. Ostatně tvrdili, že bude ve hře i výdrž, takže to vypadá dobře i z tohohle pohledu, že se posléze postava i unaví.
-
Používám klasické stolní PC a hraní s myší a klávesnicí je pro mě úplně v pohodě, i pro takové situace jaké tato hra mabízí, protože se tímto způsobem dají hrát pohodlně hry jako jsou Mount & Blade, Warband apod. Myslím, že ja na každém, jaký styl ovládání preferuje, ale doufám, že hraní pomocí klávesnice a myši ještě dlouho nezmizí.
-
Nedočká;) To je z moje FB, když jsem se ptal.
Dobrý den, opět gratulace, jak Vám vychází kampaň a KS:) Mám další dotaz ohledně novýých SG. Nevím, zda-li jsme správně pochopil, ale turnajový bonus doufám bude stále v rámci SP a nebude se jednat o MP část hry. Je tomu tak nebo se něco změnilo a do hry byl/bude zakonponovám MP prvek. Děkuji za odpověď:)
Ahoj Tomáší
Ano, jedná se stále o singleplayer hru. -
No, mě spíše zaráží, proč někdo nechápe, že hra vyjde jak pro konzole, tak i pro PC. Tak asi obě varianty budou muset být možné.
-
Si s tím zkus mávat nad hlavou deset minut. Potom si povíme. *4*
-
V jednom updatu na Kickstarteru je, tuším, nový stretch goal který by přidal něco jako arény, kde by se hráči mohli kydlit mezi sebou. Takže možná se nějakého toho malého PvP dočkáš.
-
Já ti nevim, ale nejsou dvě kila nějak málo? Jestli je to správně, tak nevidím důvod, proč by s tim klidně nemohli mávat nad hlavou, jestli to je takhle lehké.
Moje jediná zkušenost s reálnými meči je asi z 7 let, kdy mě nechali na jednou hradu mávat obouručným mečem a pamatuju si, že to žádná lehká váha nebyla... ale tak to je už dávno. :) -
ten programator to je celej pavel liska.
-
Já jsem Veskoslav? *7* Retardace některých místních členů je celkem na slušné úrovni. Asi se moc mlátíš tím gamepadem do hlavy, měl by jsi to omezit.
-
Snad to tady nikdo z warhorse nečte *1* . Zkus jim raději napsat přímo na mail.
-
WTF :D no reakce se mi trochu nepovedla, stane se...
-
Magorr Veskoslav alias bomba tady zase operuje. Je to vlastně první ukázka na K+M do teď vše bylo ukazované na gamapadu a to je taky hlavní cíl této hry. Všichni víme, že Dan má pozitivní vztah ke konzolím...
-
A vždyť si to na tom gamepadu klidně hraj, pokud máš zájem. Tvůrci očividně mysleli i na tebe.
-
M&B samozřejmě bránění obsahuje a to jak automatický tak manuální (směr obrany ukazuješ myší), jinak souhlasím, že tahle hra by měla mít širší záběr než M&B, tam je to čistě o boji a taky je jejich soubojový systém dosud nepřekonaný, obzvlášť v modu cRPG, takže když se Bocanův soubojový systém přiblíží byť jen z půlky tomu M&Blejdímu budu radostí skákat do vzduchu.
-
jj mě by se taky líbilo, tím že je Vávra fanda GITS v mých očích o trochu stoupnul. Hele kostky jsou v pohodě, jak bys chtěl hrát izometrický rpg, maximálně tak revenant to měl vymakané ale taky se házelo kostkami, vždyť stejně se determinuje zránění a rozptyl zbraní i v COD a jakékoliv jiné střílečce a zbraně mají svoje statistiky třeba zranění za 1d12+10 HP akorát tam nejsou implicitně napsané
-
Teď jsi ukázal, že jsi stejně hloupý jako právě ti fanatici. Evidentně nedokážeš asi přijmout fakt, že soubojový systém byl prezentován právě na K+M a evidentně se na tom hrálo dobře....Takže se uklidni než ti praskne žilka. RT a LT si klidně můžeš nahradit tlačítky na myši a efekt bude stejný. Zase meleš z cesty.
P.S: Splňuji jako majitel pc s xbox ovladačem tvou definici? *7* -
Absolutní technologická špička. Chci to vidět pvp, z toho co bylo ve videu se dá usoudit, že by nebylo těžké to implementovat a byla by to neskutečná adrenalinová řežba...
-
Mám rád historii a vše co k ní náleží, včetně různých zbraní. Mám doma historickou repliku gotického jeden a půl ručního meče, což je prakticky stejný meč, jaké zde používají ve hře při demostrování soubojů zde na videích. Mám k tomu určtou výhradu. Můj meč, z kalené uhlíkové oceli, jen nejen replika, ale prakticky ostrá funkční zbraň se vším všudy. Tento meč váží 1.9 kg a jeho celková délka je 123 cm. Když jej vezmu do ruky a zkouším s ním nějaké výpady, seky a vůbec jej používat, nejsem s ním v žádném případě schopen dělat takové rychlé pohyby, seky a bloky, jak je ve hře předváděno. I zvuky, které doprovázejí kontakt mečů mi nepřipadají jako zvuky ocelových mečů, ale spíše nějakých duralových replik, které někdy bohužel filmoví herci v historických filmech požívají, protože jsou mnohem lehčí, než opravdové ocelové reálné meče. Myslím si, že toto se děje i v případě nácviku simulace soubojů v této hře. Tedy moje otázka na vývojáře je následující. Používáte k nácviku demonstrací soubojů s meči reálné ocelové repliky, které používají skupiny historického šermu? Nejsem si jistý, protože veškeré pohyby při simulaci vašich šermířských soubojů jsou příliš rychlé a myslím si, že ne zcela odpovídají realitě. Doufám, že tyto reakce hráčů některý z vašich vývojářů čte, a že na tento příspěvěk bude nějak reagovat a odpoví. *3*
-
Proč si to myslím? Protože nejsem zakomplexovaný místní pc-fanatik a koukl jsem bez předsudků na video a vidím co vídím a to, že celý boj je dělán na RT a LT. Takže to jednoznačně nejlepší volba než klikačka myší.
-
Click, click dítko;) To, že se proklikáš do nebe neznamená, že pořád budeš za děcko Doktore. Nic na tom nezmění ani fakt, že i jako trol za nic nestojíš. Přeji hezký den a hnusné počasí během prázdnin.