Přejít na výpis diskuzí
Vyšla alfa 3.0 pro Star Citizen a spolu s ní hodinové záběry singlu Squadron 42
3.1.2018 | Patrik Hajda
136 příspěvků
-
Teď nehraju... mám 10FPS. 3.0 vypadá zajímavě, pokud člověk má dobrý FPS... a to skoro nikdo nemá. Avengera předělali kvůli SQ-42, protože tam potřebovali policejní loď. 300i je na řadě jako jedna z dalších... ono oni na ni asi moc nespěchají, protože 300i ve hře je. Teď myslím pracují na Mustangu, a potom by měla být na řadě 300. Zajímalo by mě jak moc se změní, protože ta loď byla hrozná od počátků.
-
Na rovinu říkám, že pokud vydají SQ42 na konzole, tak kupuju hned při vydání (to jejich MMO si můžou strčit někam). Jinak warez a kámošův kompl to jistí.
-
Sakra, tak to dík ta upozornění, experte makléři. Já myslel, že je to crowdfunding a ne investice do akcií...
-
Pls hraješ ještě Star Citizen ? Co říkáš na 3.0 ? Já nejsem nadšen z toho, že ještě stále nepředělali 300 stovku sérii a už opětovně dělají znova Avengera. Už mi vadí, jak furt nové koncepty lodí a nedokážou udělat ani ty staré tak, aby byly flight ready s co nejméně bugy, tvůj názor?
-
Různé typy lodí jsou... Kromě stíhačů, bombardérů a dalších menších lodí existuje Hammerhead, což je velká loď se spoustou menších zbraní. Polaris, by se dala přirovnat k ponorce, protože její hlavní výzbroj jsou dost velký torpéda. Idris, která má 3 stíhače a osově uložený railgun. Javelin, na kterém najdeš dvě velké věže. Až k Bengalu, což bude přes 1km dlouhý carrier.
Každá kapitálka ve hře je dost rozdílná, než ostatní a většinou fightery nebudou mít moc šansí tyhle lodě poškodit. Fightery tak budou sloužit spíš na ochranu bombardérů před jinýma fighterama.
Ale zase takový fighter se nemusí ke kapitálce moc přiblížit, protože torpédový bombardér odpaluje z mnohem větší vzdálenosti, než je dosah malých zbraní na palubě kapitálky.
Takže celkově se snaží o celkem rozmanitý boj, kde jedna loď nebude stačit... kde mít hromadu velkých kapitálek nebude zaručený úspěch, protože tě z takovou rozstřílí menší bombardéry. -
Taky jak to vypadá. Osobně dávám přednost tech. posunu před datem vydání, zvlášť když už takový hry dneska nikdo nedělá. Poslední byl Crysis...
-
Aby taky ne, když ses bavil o vnitřku lodi...
-
No tak zrovna idris z téhle ukázky je Fregata... to že tam nevidíš zbraně je spíš neznalost, než že by tam nebyly... jen jsou malé. Taky jedna celá paluba je hangár do kterého se vlezou tři stíhače...
Ano není to kopie současného vojenského plavidla... Vojenské plavidla v univerzu SC takhle vypadají. Javelin, Idris (z ukázk) a hammerhead jsou dokonce od stejného výrobce, takže budou mít dost interiérů hodně podobných.
Interiéry jsou taky dělané s přihlédnutím na FPS, který na nich bude probíhat při pokusu o vylodění na palubě. Takže realističnost (která je u vesmírné lodě t budoucnosti, dost subjektivní pojem) není to hlavní.
Idris třeba má kajuty pro hlavní důstojníky, má celkem velkou jídelnu (s přihlédnutím na velikost posádky a to že se stočí ve směnách). Loď z filmu passengers byla vlastně luxusní mezihvězdná kolonizační loď pro 5000 cestujících... ta opravdu nebude vypadat podobně jako vojenské plavidlo pro 60.
Ale jak jsem říkal... podívej se na luxusní lodě. 890J třeba má dost velkou jídelnu, prosklené atrium, dobře osvětlené místnosti, sauny, atd... tvůtci se celkem snaží u lodí navodit různé atmosféry. -
Kdyz delaji hru o valceni ve vesmiru, jsem zvedavej jestli budou i ruzne typy valecnich lodi, podle jejich bojove ulohy a jestli si dal nekdo namahu s tim, ze o tom vubec premejslel. Neco jako je ve fractured space. Maji vubec nejakej koncept, jak podle nich bude vypadat valceni v budoucnosti? Nebo to bude omezene jen na boj stihacu.
-
Jiny nazor = trolling. Dost ubohe.
-
Cekal jsem random zabery z podpalubi.
-
"Tohle není ponorka z roku 1960."
Taky to nevypadá jak ponorka z 60 let. Vypadá to mnohem moderněji. Stačí si to porovnat. Teď už přestaň trollit please. -
A ty dvě stíhačky vzlétly odkud?
"No tak se podívej jak vojenské plavidla ve skutečnosti vypadají zevnitr."
Myslíš takhle?
https://thumbs.dreamstime.com/x/aircraft-carrier-corridor-9266206.jpg
https://travellingworm.files.wordpress.com/2011/03/23-sandiego-ussmidwayaircraftcarrier-19march2011-026-corridor.jpg -
A hlavně, hráč Elite už dávno hraje.
-
pro walltar
No tak se podívej jak vojenské plavidla ve skutečnosti vypadají zevnitr. Tohle není ponorka z roku 1960. Navíc jaký typ plavidla to je? Carrier? Nebo cruiser? V prvním prípade, carriery vypadají jinak protože jejich učelem je nest letadla. Cruiser vypadá taky jinak, protože tam nevidím zbrane a dneska už cruisery nikdo nepoužívá. Proste dost velké chyby v dizajnu a očividne nad tím nikdo nepremejšlel. -
Záleží, kdy PS5 vyjde. Čím dřív vyjde, tím nebude mít o moc lepší hw, než PS4 Pro a v tom by mohl být problém. SC je nechutně náročný na paměť a disk.
Další věc jsou sequely. Hra je trilogie. I kdyby to portli na PS5, tak pochybuju, že se u dalších dílů budou omezovat na hw next-genu, když PC bude zase výkonem někde jinde. Nastane stejná situace jako teď. Roberts je holt pc freak, který chce využívat hw na maximum. -
Tahle hra má šanci být tím, čím měl být vysněný (ale nikdy nebude) Half-life 3. Přinést něco novýho a ve spektakulárním vizuálu. Otázka, kdy to vyjde. Komentář Robertse "chceme jít ještě mnohem dál" mě trochu znepokojuje. Je vidět, že fakt chce dosáhnout cutscénový kvality v reálný ingame grafice bez přerušování hry. Podobný styl, jakým to dělal Half-life. Good luck. Údajně mají skeny asi 150 herců lol.
-
Oni nedávají větší prioritu prodávání pozemků a lodí... ale pozemky a lodě nevyžadují skoro žádnou práci a vydělávají peníze, které potom můžou jít na zaměstnání více lidí, kteří pracují na hře.
Předělávka enginu jako tohle, prostě trvá mnohem dýl a objeví se u ní mnohem víc problémů. Například v uzavřeném testování takové problémy s FPS nebyly a objevili se až tam pustili mnohem víc lidí... a to už bylo pozdě na velké změny.
Developeři tvrdí, že řešení pro tyhle problémy mají... tak snad uvidíme v dalších updatech zlepšení. -
Dabér nedokáže hrát jako A herec. Vzhledem k tomu, jak kvalitně dneska dokážou převést mimiku, se to vyplatí. Ještě sem neviděl takhle přesvědčivý postavy v ingame grafice. A to ještě podle jejich slov nemají plně implementovaný vlasy a některý technologie.
-
"píší tu pod tímto nickem nekolik měsíců, ale dobry pokus."
Na tenhle web chodím asi 10 let a nikdy sem tu nick Klement neviděl, dobrý fail. Ještě větší fail je ale to, že sem cpeš nějaký SW, který tady nikoho nezajímá a nesouvisí to s debatou. Tzn. troll a offtopic. Congratz.