Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ani co si máš myslet
  • na kat.cr neni reklama zadna
  • třeba takový Plamínek
  • bez reklamy bys poradne nevedel co si mas koupit
  • vlastik.plaminek
    falshi, znám spoustu lidí po padesátce, kteří se nezlomili a nerezignovali.
  • V anketě ještě byly obdelníky na textové připomínky a návrhy co zlepšit na webu, zajímalo by mě, co vám z toho přicházelo nejvíc, co vám přišlo jako nejvtipnější připomínka atd. (samozřejmě anonymně) Já tipuji z pohledu čtenáře diskuzí, nikoliv jejich aktivního přispěvovatele, že ban na Jacka, Veskoslava, The GGG.. *1*

Jinak vtipná perla, táta je v insideru na buildy Windows 10 a v posledním updatu byl formulář na feedback ve kterém jedna z otázek byla: Jak často se vám W nahodile restartuje po aktualizaci? Nikdy? Málokdy? Občas? Často? Furt?
    Táta zaškrtl Nikdy.
    Pod tím bylo napsáno:
    Jak to můžeme napravit?
  • v ORF vedeli ako pokazit budovatelske nadsenie *1*
  • Na to existuje jednoducha odpoved - statistika.
  • Proč řešíte reklamu? Adblock a vyřešeno.
    Na mém PC si mohu instalovat co chci a čumět na zmalované reklamní stránky kde ještě něco vyskakuje, hraje, točí se to a nejde ani dokoukat galerii opravdu nejde.

http://pctuning.tyden.cz/multimedia/hry-a-zabava/40163-jak-nas-vydavatele-dohnali-k-adblocku-a-ted-zuri
  • Tak snad se po tom průzkumu pravdy nestane z FC nějaký pidi pořad kde budou slušní hosté. Karel Drda a další jsou nejlepší.

Na slušné kecy a hraní si na nějaký televizní pořad se lze koukat na jiných webech kde se o to snaží a omlouvají každou věc kterou řeknou špatně nebo od huby....
  • ne ze bych chtel poucovat, ale cim budes starsi tim te plno veci iritovat prestane, cas se ti proste bude kratit a zacnes rozlisovat co je marnej boj a co ne, co je zbytecny a co ne, a plno blbosti prestanes hrotit. nevim, ale rekl bych, ze za takovych 10-15 let ti bude nejaka reklama uplne u zadnice:)

Je fakt ze chtit po mladsich aby se chovali podle mojeho padesatiletyho kodexu je nesmysl, takze holt je ty reklamy asi stvat budou, to je fakt.

ja kdyz jsme byl malej jezdil jsme na prazdniny na slovensko, a tam chytali rakouskou televizi, vzdycky kdyz byla reklama sebehli jsme se a koukali na to jak na zjeveni, bylo to vic nez vecernicek..neuveritelny zejo:)
  • Nevím jestli bych se v 36 nazýval dítětem. Nezlobte se, ale jestli je vám pádlo, tak si umim představit, že přemýšlíte trochu jinak než moje generace a stejně tak jako generace mladší než já. Games.cz není zájmovej web party nerdů, kteří v touze po svobodě slova publikují zakázané ovoce. Jedná se o podnikatelký projekt, který má mimojiné i vydělávat. Z tohohle důvodu nemám problém reklamu v určité míře tolerovat a její nutnost chápu. Ze mě sice nikdy nic mít nebudou, protože na žádnou nikdy záměrně nekliknu, ale to já prostě nedělám obecně. Kupuji co já chci a ne co mi někdo strká pod nos.

každopádně vyskakovcí okna a zvuková reklama je prostě zvěrstvo. Netvrdím, že je snadné uživit web o hrách, ale asi to nějak jde, když to jinde fungovat může. Možná je to o schopnostech. Pokud to tedy financovat nezvládnou prostě smůla a nikomu noc nebrání vrátit se k publikování formou blogu. Ano nemusím tenhle web navštěvovat a ono ve skutečnosti už to opravdu moc nedělám. Ale to co mě odrazuje není to, že obsah už není tak úplně jak bych si představoval, ale právě ta agresivní reklama. Co mě sem táhne je určitá nostalgie k části redakce a tématické články. Na druhou stranu není to zas tak dobé, abych chtěl cálovat pedplatné, byť by mě asi k chudobě nepřivedlo. Zas tak dobrý ten obsah prostě není.

Ono to prostě dopadne tak, že jsme lízt přestanu. Ok asi dobře no.

Stejnak tohle vlákno smažou.
  • Jestli chceš vidět agresivní reklamu, tak se koukni na warez weby. *1* *1* *1*
  • alladjex
    Ze statistického hlediska v takovém počtu respondentů není několik jedinců, kteří odpovídali kokotiny, relevantních. U ostatních se předpokládá, že odpovídali smysluplně. Snad každému bylo jasné, že cílem ankety je zjistit preference čtenářů a případně obsah přizpůsobit a vylepšit ve směru, který by si přáli. Asi nelze očekávat, že by všichni byli tak divní a odpovídali tak, aby se obsah posunul směrem, jímž nechtějí.
  • fakt? A smysl pro humor mas kde? V ....?
  • ne nejsem, jen mi bude padesat a kravinama se nezabejvam. Ale chapu ze deti co se zrovna utrhli rodicum ze retezu tak ty irituje kde co a zabyvaji se nesmrtelnosti chrousta dnes a denne a zablokovani reklamy se rovna velkemu vitezstvi svobody nad utlakem.
  • SalemCZ
    ze 7000 odpovědí
  • ty seš ten typ kterému když bude někdo jiný plácat bimbasem po obličeji, pořád se bude usmívat že je vše v pohodě
  • tak tech 533 budou pirati to je taky digital..ale ty krabice by se meli nahlasit nekam do distribuce her, preci jen prijit o 2284 krabic s hrama co si nikdo nekoupil je divny:)
  • MickeyMutant
    Obzvlášť mě překvapil fakt, že z lidí, kteří si za rok nekoupí ani jednu hru, si ji 2 284 nekoupí v krabici a 553 digitálně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit