Přejít na výpis diskuzí
Výsledky čtenářské ankety Games.cz a Levelu: Kdo jste a co si myslíte o naší práci?
21.5.2016 | Redakce Games.cz
167 příspěvků
-
No ty hry si neberu, taky jsem byl študent a takovej dárek by mě obrovsky potěšil, takže přeju těm, kdo spíš potřebujou přistupovat k financím s větší rozvahou, ať si dary užijou ve zdraví - a fakt je pokaždý milý vidět, jak tady lidi dávaj ty klíče, mně dělá radost už jenom tohle. To si vážím každýho, kdo se podělí. *4*
-
ja nevim co vas na tech reklamach tak irituje, ja je nevnimam, kdyz se nejaka otevre sama tak ji zavru, klik konec. delate jako by vam poskakovali doma po pokoji a vy je nemohli chytit a kadily vam do rohu..
-
Jedna dlouhá diskuze přesně jako pod bleskovkama by bohatě stačila, ale na provedení teď fakt nezáleží, zatím aspoň jak se k tomu staví redakce. Ty lidi se chtěj bavit (čti hádat) o hardwaru a přijde mi až neprozíravý jim to nedopřát. Tohle v herní komunitě vždycky bylo a vždycky bude, tak proč jim nedat místo, kde můžou u válčení mlsat reklamu... Nebo se chce někdo zeptat na něco o hře, ke který aktuálně není žádnej článek. Cokoliv podobnýho. Ať už by se to nazvalo hospoda nebo popelnice, bleskovky by mohly zůstat bleskovkám, pravda, život by se z nich vytratil ještě víc, ale bylo by to mnohem přehlednější. A na místě dedikovaným divočině by se nemusely mazat vlákna, který kolikrát i generujou záchvaty smíchu. To je mimochodem taky strašná škoda, kolik perel už bylo smazáno, ještě mohly pobavit slušnou řádku lidí. *1*
-
tak vem že Fight club průměrně má 5000 zhlédnutí, tady v anketě hlasovalo cca 7000
-
Hrej je pod Burdou a co vim tam toho moc nadělat nejde, přesto se kluci snaží jak můžou... ale v případě games je situace jiná, Martin Bach i Draken jsou v představenstvu Tiscali pokud dobře čtu v tiráži, takže jsou přímo zodpovědni za to co se tu děje. Smiř se s tím že nostlagické časy kdy tato stará garda s láskou psala a hrála je nenávratně pryč, dnes má každý z nich rodinu a tu musí živit, takže férové jednání stranou a podpásovky na čtenáře na plné čáře. Ale co, dneska se takto bezohledně chová skoro každý, tak proč zrovna já budu poctivý blbec, že?
-
Ještě aby někomu nesedl, když si nás čas od času uplácí hrami z vlastní kapsy *1*
-
Tvrdíte že reklama váš web živí a bez nich byste jej nebyli schopni financovat. Jste rádi, že naprostá většina z nás to chápe.
Já jsem jeden z těch, kteří vaše pojetí reklamy nechápou. Máte nejagresivnější reklamu ze všech českých herních webů. Nestidíte se ani za taková zvěrstva jako jsou zvukové reklamy. Reklama většinou zabírá čtvrtinu až třetinu zobrazované plochy webu. A co je na tom nelepší brečíte pořád. Pořád je to těžké a jste chudí jak kostelní myši. Hele pokud si to nedokážete zafinancovat, tak to snad raději opravdu nedělejte. Články tu jsou občas zajímavé, ale obsahově jste už extrémě zpomalení. Novinková sekce bída. Snad všechno se dovim všude jinde dřív. Recenze dva až tři měsíce pozadu. Ćest vyjímkám (asi se redakce skládá na recenzované hry).
Chlapci já četl a kupoval Level nějakejch deset let možná i víc. Patří Vám kus mého mládí za což dík, ale jestli to tu nenabere nějakej progres tak nevim nevim. Už i váš původní Hrej vás podle mě přerostl a je obsahově mnohem bohatší. A brekot kvůli reklamě tam nevidím. Pravda zavedli 30s blokaci obsahu. -
Draken tlačící vozík se zardělým výrazem ve tváři.10/10 *3*
-
Ja si nejak matne pamatju ze tu kdysi bylo normalni forum ale mozna se mi to jen zda. Co treba vytvorit novou diskuzi s nazvem hospoda kde by kazdy mohl prispivat o cemkoliv?
-
Jak potvrdilo se to, co se čekalo... jen ten FC mě teda překvapil... snad ho nezruší při tak málo procentech... :)
btw: že "diskuze" u článků je žumpa, to je jasná věc... sem rád, že se dokázalo, že velká část těch ubrečenejch hlasů je vlastně jen malá část :) -
A jo
-
Nojo, účet tu mám asi půl roku, jinak si to tady čtu patnáct let určitě. A většinou jsem právě do těch diskuzí ani nelezl, to až tak poslední rok stojí za řeč. Takže opravdu - vymejšlet, který lidi do diskuzí lezou nebo nelezou je pitomost, když ten stejnej člověk se může začít chovat jinak. *1* A děkuju, to potěšilo, protože patříš mezi lidi, který mi sednou. *4*
-
eh... nepovídej, to sem si nevšiml, že jen 6% lidí přispívá do diskusí... proto říkám elita ne asi, kdyby sem lez každej, nebyla by to elita... k tomu sem to celý myslel ironicky atd, tak se koukej zasmát, poplácat mě po ramenou a mazej vyvíjet nějakou pařbu, jak máme tady ve zvyku, v našem vývojářskym kroužku
-
1) Martin zde do diskuze psal, že barvy jsou prohozeny, tedy zelená znamená "chci víc".
2) Pokud to chápu správně, jsou to procenta z celkového počtu respondentů, tedy včetně těch, kteří do diskuzí ani nechodí. -
Myslím především nějaké off-topic fórum, na formě už by tolik nezáleželo. Minimálně možnost vyfiltrovat z Bleskovek hardwarové diskuze by byla win-win pro všechny zúčastněné.
Na Hrej mají naprosto tragický systém diskuzí a na Bonuswebu můžeš psát jen po registraci pod iDnes (tj. pod svým jménem a s potvrzenou adresou); v tomto směru si nemyslím, že by to šlo relevantně porovnávat. Co by bylo ke srovnání vhodnější jsou možná místní diskuze v Bleskovkách, kde také můžou psát jen registrovaní uživatelé. Úroveň diskuzí se sice násobně zvedla, ale souhlasím s tím, co píšeš - není tam už tak živo. -
proboha kdo nezná diskuze na internetu, že forma někoho překvapuje? Diskutoval jsem na různých forech, od politických žump až po některá vysoce odborná fora, a hádky máš víceméně všude, i mezi akademickými pracovníky. Tady jsou ty diskuze uplně normální, tak jako všude jinde. Kdo čeká něco jiného, tak je naprosto naivní.
-
No nevim, staci veska a GGG a bude tam zivo 24/7 :)
-
třeba u nových Star Wars jsem se na jenom americkém serveru taky musel vypsat ze své frustrace, jak to JJ Abrams katastrofálně zprasil. Zaplatil jsem za lístky do kina a dostal jsem nepovedené remakce IV epizody se stupidním scénářem. S hrama je to podobně, když strávím u hry třeba 120 hodin (třeba Witcher 3), tak cítím potřebu napsat i věcech, co se mně nelíbily. Není přece nutné pořád psát o tom, jak je hra skvělá. A články o Witcherovi mně zajímají.
-
Je to 36%. CiIi jen 6% navstevniku prispiva a z nich jen cca jedna tretina by mela zajem o forum. Takove forum by bylo mrtve
-
Ano! :-)