Přejít na výpis diskuzí
Vývojářka obhajuje DLC prvního dne, tvůrci prý nejsou zlí
13.3.2012 | Aleš Smutný
283 příspěvků
-
Jé, jak kůl hra ten Máš Defekt 3!
-
-
Trochu trapné hned po napsání si sám sobě hodit +...:-D
-
-
Já si ho sám neházím narozdíl od tebe, cukrouši *3*
-
-
Ano, jak už jsi několikrát sám dokazoval, kdy jsi dopsal a hned +:-D
-
-
Nesměj se, měl bys brečet. *9*
-
-
U tvých příšpěvků určitě. Už sis konečně zjistil, koho máš za Avatara? *1*
-
-
-
-
-
-
Já to beru jako bonus ke sběratelské edici hry (byl tam zdarma aktivační kód). A ostatní si klidně to DLC můžou dokoupit :) Fanoušek si pravděpodobně stejně koupil sběratelskou edici a normálního hráče absence přidané mise, nové postavy a zbraně nijak moc netrápí.
-
-
prave kvoli takym ako si ty si ti naozaj evil vydavatelia mozu dovolit to co si dovoluju. prave a jedine len kvoli takym ako si ty
-
-
Pokud bylo DLC součástí hry, nechápu proč jsem musel stahovat na PS3 přes 500MB když jsem si to DLC aktivoval. Možná že to do PC verze přidali rovnou na disk, protože tam neprobíhá certifikační proces jako u konzolí. A nebylo by fér, kdyby hráči na PC měli obsah navíc oproti ostatním verzím (které už jsou i tak dražší :)
-
-
Stahovali všichni.
-
-
Jn, ale z torrentu :D
-
-
Alespoň to přiznání ke zlodějině může být polehčující okolnost *2*
-
-
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=zRRpGlmtws8
-
Njn to jsou holt daně za to,že se z her stala mainstreamová záležitost,bohužel neuděláš nic. (Ovšem každá mince má samozřejmě dvě strany).
-
Jo a jinak doporučuji si zahrát alespon Demo Kingdom of Amalur z Originu. V ME 3 Vám to odemkne zbroj a zbran. Je to sice minimum a zbroj není nějak extra silná (osobně jsem pooužíval zbroj pro Adepta, co vypadá jako středověké brnění se znakem DA),ale je to zadarmo a nic za to nedáte.
-
-
přesne tak, já mel N7 komplet + m55 argus z predobjednavek + reckoning bonusy takze arzenálu dost, bylo z ceho vybrat, narozdil od 2ky + jeste casticova utocna puska, kterou pridal javik z form ashes, ale to nepocitam, protoze to je v podstate kus zakladni hry co blbci jako ja museli zaplatit 2x.
-
-
Kdyby to nebylo smutnu, tak by to bylo legracni. Lidi jsou uz asi uplne v prde1i. Nezvladaji svuj chtic a jsou uplne odtrzeni od reality. Rozciluji se, ze neco nedostanou zadarmo, o jak si to muze nekdo dovolit chtit za neco zaplatit. Tvorba komercnich her je byznys, nikoli charita. Komercni hry se nedelaji pro vas, ale pro vase penize. Myslet si nebo vyzadovat neco jineho je detinska blahovost. Komu se to nelibi, ma volne pole pusobnosti v nekomercnich hrach. DLC je komercni doplnek ke hre a je uplne jedno, zda ho udelali soucasne se hrou nebo az potom, zda ho delali stejni nebo jini lide. Vsechno je to otazkou nabidky a poptavky. Nemusite kupovat ani hru ani dlc. Jestli se vam to nelibi, tak to proste nekupujte, vzdyt o co jde? Ano o co jde? Jde jen o vas chtic. Misto abyste ho ovladali, tak on ovlada vas. Neumite si rict ne a smirit se s tim. Neumite si neco odeprit. Proto mate zlost. A muzete si za ni sami. Kdyby slo jen o hry, je to legrace. Ale bud jste na hrach zavisli a nebo takhle pristupujete k zivotu obecne. A pak je z vas skrz vas chtic snadno manipulovatelna hloupa masa. Clovek podlehajici svemu chtici neni svobodna svepravna bytost. Staci mu na ten jeho chtic trochu zabrnkat a uz si ho lze vodit na spagatku. Takhle nemeckou spolecnost ovladli nacisti a ceskou komunisti. A proto je to nakonec smutne. Smutne je, ze si neumite smirene odeprit lakavou vec nabizenou za podminek, ktere se vam nelibi. A ze si z toho pramenici frustraci a vztek si vylevate na jinych, to uz je jen sekundarni projev.
-
-
rofl, si sa vobec zamyslel nad tym co si napisal?
alebo to ma byt trolling? -
netahej sem nejaky chtic...ja jsem si to DLC nekoupil a vubec me to netrapi, trapi me ale pristup tech firem jako takovy a proto ho budu kritizovat a ver, ze kritika se tem velkym firmam nelibi, kdyby jim to bylo jedno tak by nedelali takovahle vystoupeni na obhajobu svych praktik
-
Necetl jsem cely tvuj spatne formatovany post,ale zda se,ze obhajujes vyskyt day 1 DLC.
Je to trochu divne, zvlast kdyz pri koupi ME2 jsi dostal v cene DLC Zayeed a jeste par veci (Hammerhead, Cerberus armor a snad jeste neco).
Pak prijde ME3 a ty nechapes rozcarovani hracu,ze tentokrat jaksi nedostali zaden bonus,ale naopak jim byla cast hry "vystrihnuta" a nabidnuta k separatni koupi? -
-
K ME2 byl Zaed, Kasumi, Hammerhead, Normandy Crash Site...
Ale o to nejde, jde o to, že ten obsah byl rozpočtovanej a vyvíjenej navíc, proto se za něj platí. Je celkem dobře možný, že ještě něco dostane, online pass v krabici byl.
-
-
Me zase pripada hodne smutny, kdyz zmateny lidi obhajuji vychcanost velkejch spolecnosti, co si zkousi na zakaznicich, co vsechno jim jeste projde. Kdyby tam aspon pracovali, nebo na tom meli svuj osobni zajem... Ne, oni obhajuji vychcanost z osobnich pohnutek, ze jim dela dobre, jak muzou lidi poucovat a moralizovat.
-
-
Smutny ti to pripadat muze, ale to neni muj pripad. Me se proste nelibi, kdyz lidi nadavaji, jak si nekdo muze dovolit nabizet k prodeji svou praci, nazyvaji to vychcanosti a krici ze to chteji zadarmo. Jestlize se citi opravneni za tohle kritizovat vyvojare, pak ja se citim za tohle kritizovat je.
-
1++
-
-
-
A jinak v MP je nový balíček za 20 000 omezeno na 148 hodin:)
-
-
Ty seš člověče chodící reklama na Bioware produkty...
-
-
Zkusil jsem popsat jaký konec by se mi na ME nejvíce líbil:
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=39&t=164653&start=85
co vi na to? -
-
z odkazu vymažte ty dva ";" středníky
-
-
Ja proti DLC nic nemam a divim se, ze vy ano. Kdyz se vam nelibi, tak je nekupujte a je to. Ja si v zivote nekoupil ani jedno. Kde neni poptavka, neni ani nabidka. A pokud se nekomu libi a poptava je, tak at si je kupuje, me to nevadi.
-
-
A jéje, Jejdásek.....
-