Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Za 800 BP se mi to rozhodně nevyplatí.....Shadow Broker nebyl tak drahý a přitom měl zásadní vliv na dění ve 3. díle a byl i delší.
  • http://www.youtube.com/watch?v=hzYLTbQQEZQ jeste jedno video konec ME3 trosku jinak xD taky naprosto dokonaly
    • http://www.youtube.com/watch?v=6HBM11sWmVY *1*
  • jakubtomsa
    Hrozně mě rozčiluje když vývojáři/vydavatelé lžou lidem do očí, následně se na to přijde a místo nějaké omluvy nebo gesta dobré vůle se na hráče zvysoka peče a raději se to zamete nějakým trapným argumentem. Buď se s tím smíříme nebo hry nebudeme kupovat. A nebo poprosíme Anonymous?
    • Reloaded už jede. Tak co řešíš?
      Já se v postoji k vydavatelům kousl a ME3 jsem nekoupil, protože se výsledkem cítím podveden a okraden o naslibované zážitky a herní mechanismy, které ve hře nakonec nejsou.
      Stáhl jsem to a ač jsem hrál všechny díly, ME3 sem nedohrál.
      Takže až tady bude nějaký moralista pitchovat, oni okradli mě, já zase je.
      Já si neužil jejich dílo, oni si neužijí mé peníze.
      • Můžu se zeptat, co bylo slíbeno a nedodáno? Nechci se tady hádat, jenom že si teď neuvědomuju, že by něco chybělo.
        • Co ja vim, tak je tam vsechno co slibovali. Doplnili hru o praci s krytim z DX:HR, vratili modifikace zbrani a variabilita vyvoje postavy je vyssi nez v ME1. Zbrani je dost, abilit taky. MP je prekvapive zabavna vec i kdyz je to vazne hra ve hre a treba styl hrani je naprosto jinej od singlu (hrat singl jako MP je dobrej zpusob ja rychle umrit, protoze partaci jsou proti lidem totalni tupci ... zcela logicky :)).
  • Dokud to budou lidi kupovat, budou to tak dělat.
    Vadí vám to? Tak to nekupujte anebo držte klapačky.
    Jiná cesta není.
    • Ano, nekupujte je jasna vec. Ale proc by meli lide drzet klapacky?
      • pac reci nic nezmeni =) hlavne tady na forech furt kvici jedni a ti sami. Rozumny clovek se proste zaridi a nema potrebu to nekde ventilovat. Takhle to asi dotycny myslel a ja s nim souhlasim. Pak lidi do toho zacnou tahat emoce a vypada to jak vypada.
        • drz hubu a krok uz tady na nas zkouseli v minulosti a vedlo to do p*dele
  • Pan_Klobouk
    A neni to jedno? Je to jen o penezich, cena hry + cena DLC. Jestli neco bylo v planu hned, nebo az potom, jestli to prodavaji v jednom kuse, nebo po kouskach... kde neni poptavka nebude nabidka. A blbcu je evidentne porad dost, kdyz se jim to prodava. :(
  • Já měl Zaeeda i v limitce ME2 a to také hned první den. Vidim jen rozdíl v tom, že Prothean je tak trochu stěžejní rasa celé hry, kolem které se toho dost točí. Zaeed byl naproti tomu naprostý anonym. Za sebe můžu říct, že s přimhouřenýma očima bych jim to bral. To provedení jim ale tentokrát dost kulhá (spíš se válí ze zlámanýma končetinama ve vlastních exkrementech), viz. příspěvky o úpravě registrů. Zkrátka můžou se stavět na hlavu, ale Protheana prostě ze hry vyrvali a ani si s tím nedali bůh ví jakou práci, tak ať si to teď sežerou. Dále co paní říkala o vydávání DLC na starší hry...kua já právě až teď dokoupil poslední tři DLCčka do ME2!! Zatím jsem nedohrál Arrival, ale LOTSB si ty prachy zasloužil. Načekal jsem, že ho budu hrát tak dlouho a i po jeho samotném dohrání nabídne dost věcí k dělání a čtení. Arrival byl povinnost kuli kontinuitě příběhu.
    • Mám pocit, že s trochou snahy by šli Zaed a Kasumi odemknout taky. Jenom si nepamatuju, že by to tenkrát někdo zkoušel. Protože imho je jejich dabing/postavy taky už v základní hře a stahovaly se jenom mise + něco navíc.
  • Ringwraith
    Veskoslave, Veskoslave.
    Jde vidět, že Bioware opravdu máš rád. Pod recenzí ME3 jsi dělal damage control, pod článkem o petici za konce taktéž...

Každopádně ano, asi je to spíš chyba EA. Ale někdo se té EA musel prodat. Někdo viděl vidinu prachů a (za)prodal se. A budou to ti dva týpci na vrchu Bioware.

Spíš bych se strachoval o řadové Bioware programátory a designéry - některým se určitě taky nelíbí co se z jejich díla stalo... ale co s tím nadělají...
  • hitokage
    Smůla, slitování došlo.
  • EA robí hry systémom dojná múú (odkedy je zviera čo robí múúú zakázané slovo preboha???). Perfektne je to viditeľné teraz na ME3 a DLC, hoci ideálom dojnej múú je séria The Sims. Vzhľadom k tomu, že ME3 vychádza iba na Origin, tak nemám záujem ju zatiaľ kupovať, počkám a uvidím, či sa situácia časom nezmení a nevyjde aj na Steam, kde mám zakúpené ME1&2. Zatiaľ aspoň opáčim, či sa to vôbec v budúcnosti hodí do zbierky ;) a možno dakedy vyjde edícia all-in-one za dobrú cenu... Správa o tom, že hra vyjde iba na Origin ma zachytila akurát, keď som sa snažil prejsť ME1 (tretí krát), aby som urobil tie správne rozhodnutia a pokračoval súvislo na dvojku a trojku. Škoda...
    • 12345678900123456789
      kráva?
      • tak, akurát po slovensky bez dlhého "a" to nechcelo pustiť :)
  • neřekla jedinej rozumnej argument, jenom hysterický výkřiky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit