Přejít na výpis diskuzí
Vývojářka obhajuje DLC prvního dne, tvůrci prý nejsou zlí
13.3.2012 | Aleš Smutný
283 příspěvků
-
Slečna si asi neuvědomuje ,že zákazník je "nad" producentem. Takový hry prostě podporovat nebudu. Nikdo je nenutil vydat hru zrovna v březnu právě za tuhle cenu. Nikdo vývojáře nenutí vydávat skoro každej rok novej díl. Jen nenažranost herních distributorů. Datadisk v den vydaní hry je jen tahaní prachů z lidí.
Nevím jestli mi něco neuniklo ale editor pro Skyrim byl zdadara ne? Trochu rozdíl v přístupu k zákazníkům.... -
-
Tak ME je co dva roky.
-
-
Já sem pro, aby se hry vydávaly jako seriály. 1 mise za litr, za týden druhá za litr, postup na vyšší úroveň 200 a tak dále. No není to skvělí nápad, co EA?. *1*
-
-
Už teď EA v sérii ME praktikuje to, že konce hry vydává jako DLC. *1*
-
Jenze ono to k tomu pomalu smeruje . A dokud se najde dost trubek,co jim na to skoci,tak to bude jen a jen horsi.*1*
-
-
Epizodní strategii nepodporuji ;) Starcraft II mne opravdu nepřesvědčil k tomu abych si jej nainstaloval , natož ještě platil ...
-
-
co je na starcraftu epizodního?
-
-
-
-
na cely tento clanok odpoviem takto:
http://www.youtube.com/watch?v=zRRpGlmtws8 -
-
To bude tuším asi jenom po sedmnácté, co to sem někdo dává...
-
-
Debilni kecy... DLC prvni, druhy nebo libovolny jiny den je mr**a a zadnej jinej duvod, nez vysavani penez nema. At si to babizna obhauje jak chce. Vubec se nemuzou divit, ze jim hrani (obzvlast pak na pc) umira. Vzdyt treba original GTA4 mi trvalo presne 45min (podle steam casu) nez se mi pres vsechny sr**ky podarilo dostat do hry. Nutit lidi treba u ME vubec sledovat jaky vsechny h**na se tam daj stahnout, co pridava skutecny pribeh a co jen nepotrebane blbosti. Ne dik, nemam zajem. Kdyby raci investovali den prace a zprovoznili xbox ovladac v PC verzi. Aneb strcte si dnesni hry do pr****.
-
Jo a jeste poznamku. Tvurci nejsou zli, ale vydavatele jsou vycurany jak mraky. Ja uz snad od EA ani nic kupovat nebudu. Jedinou dobrou vec, kterou za posledni roky udelali, byl Mirrors Ege. Co ale ted zkousi na zakazniky a jeste sproste lzou, to uz je i na me moc. Pred EA uz jedina na pozoru a dlouho si rozmyslim, jestli od nich jeste neco koupim.
-
Me3 Mi přišel včera poštou, jak sem ho nainstaloval hned tam na mě blikalo: "kup si DLC!".
A víte co? Taky nechci platit za něco co očividně mohlo bejt součástí vlastní hry. Budu tady řvát jak je to špatný a jaký sou producenti hieny že to prodávaj zvlášť? Ne! Prostě si to DLC nekoupim, a sem v klidu.
Takže klídek děti a nefňukat! -
-
Už se těšíš až na tebe příští hra (koupi jsi za 19.99€) zabliká:
"Chceš hrát další kapitolu? Kup si, je to jenom 9.99€"
Vždyť těch extra kapitol bude jen 9, to snad není až tak moc, ne? ^_^ -
-
Až dojde k tomuhle, stanu se pirátem. *3*
-
-
To máš recht, ale už jen z principu bych si zanadával taky *4*
-
-
Dámy a pánové, čas se nachýlil.
Slavný ROCKCOCK64 je tady, aby zrecenzoval Mass Effect 3!
http://www.youtube.com/watch?v=zVgwvj8N8ewA protože jsem hodnej, tak vás varuju, že na 0:57-1:15 je vyspoilovanej celej konec hry, tak to kdyžtak přeskočte. -
-
hehe ja miluju tenhle nerd rage ohledně konce mass effectu 3......youtube nacpaný k prasknutí podobnýma věcma, zaspamovaný Metacritic rádoby recenzema , Zapamované fóra(U kille Sheppa, were ma blu babies).....copak lidi nechápou že ze sebe dělají idioty
-
Místy vtipné, místy trapné. Podstatné však je, že je to absolutně neprofesionální.
-
-
That's the joke.
-
-
Ach tak...Jo a mohl jsi napsat, že ten člověk si nedělá hlavu s ničím jako jsou spoilery - nemohl jsem to dokoukat. Možná proto jsem nepobral celou myšlenku.
-
-
Šak ve svým spoileru jsem napsal, že on spoileruje.
-
-
Cahir: S tím double blafem se inspiroval u Bioware *1*
-
That's the joke. *15* *2* *1*
-
A proč to máš jako spoiler ty trubko? *1* Já na to schválně nekoukal, myslel jsem, že tam spoileruješ ty. Takovejhle double bluff není potřeba
-
-
-
-
-
-
Myslím, že až pro Mass Effect 3 vydají ty slibované pořádné konce jako DLC, tak ještě s radostí bude vzpomínat na Day One DLC.
-
-
Slibované? Kým? *8*
-
-
Slibované byly přímo od Bioware, ne jako DLC, ale jako součást hry při vydání.
-
-
-
v DLC ME3 po naistalovani CZ su niektore texty v cestine (mini quest s hladanim informacii) pricom DLC este len prekladaju takze ide urcite ide o vytrhnuty kus...nemyslim si ze je fer voci fanusikom co si hru kupia im to spoplatnit...vyhodu maju CE pac tam to je free
-
http://i.imgur.com/m77S3.png Taky zajímavý názor, ale docela nepřehledny *1*
-
-
No když to tak beru ze široka, tak si stejně myslím že tohle by EA neměli dělat.. Jasně vývoj má nějaký koncept a složitý průběh a není to hra na pískovišti typu teď uděláme tohle a pak tohle. Ale tohle je strašně netaktický. Jasný že se snaží prodat dlc ve chvíli, kdy je fanoušek v největší extázi a kdy to prostě má cenu vydávat, ale už při plánování vývoje si přece mohou říct, že během testování a produkce dvd budou pracovat na tomhle a na tomhle a pak to vydáme ve chvíli, kdy toho bude mít víc... Je asi smutné, že tohle se jim prostě vyplatí víc a tudíž je to nakonec o samotných lidech a jejich postoji k nákupu těchto mini dlc...
S tím ale souvisí celková nechuť k EA.To se mi zdá býti firmou, která má priority nastaveny tak, že vůči zisku musí ustoupit jakýkoliv experiment, či cit pro detailnost, vyladěnost a originalitu... Bohužel Bioware se svým recyklačním uber přístupem se jim hodí do krámu...
-