Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MidnighT91
    Ale nééé tvůrci vůbec nejsou zlí, to jenom v EA je to samej prolhanej zloděj...
    • miker17
      EA jsou kur*y ale když si vežmeš že vlastní skoro polovinu herního průmyslu tak si na to holt budeme muset zviknout....dřív nebo později se to chytnou i ostatní Megakur*y a budeme všecí v prde*y.
  • Vec se ma asi tak, ze ME2 a Lair of the Shadow Broker je docela rozdil od ME3 a From Ashes protoze DLC s Protheanem mi prislo docela dost kratky narozdil od Lair of the Shadow Broker ten byl rozhodne tak 4x delsi.Proto to i vypada ze to bylo ustrizeno ze hry a jeste kdyz je to nekde v datech hry.Cracknuta verze ME3 pokud vim to DLC ma po cracku normalne funkcni a nestahuje se zvlast divne ne?A dalsi vec ,ktera to asi potvrzuje je ze sem si stahnul cestinu z Xzone a psaly tam ze DLC neni prelozeno a kdyz sem sel do kajuty protheana mluvil na me s ceskyma titulkama aha! a pritom dlc prelozeny neni :)
    • protože část těch textů je už v zakladní hře...proto na tebe bude občas mluvit česky a občas tou řečí misto ktere maš češtinu ;)
      • No jasne ja to chapu ze napriklad ta mise kde se ma ziskat uz treba v ENG bude ale to, ze nektery jeho textu jsou uz prelozeny je dalsi dukaz prave toho, ze v zakladni hre uz byl.
        • jo jo ....hned pod tvojim příspěvkem jsem o tom psal ;)....
          • A hned kousek pod tvojim je zas odkaz na video... ktere ukazuje to co si popisoval.Me spis slo i o to, ze Lair of the Shadow Broker je mnohem delsi jak From Ashes a proto i prodluzuje hrani za to DLC s Protheanem hru prodlouzi tak o 10-15 min.
            • no jo no , ja než to dopsal ... :D ..... jasně chapu co tím myslíš a o to to je větší prasárna chtít za tohle peníze
  • Kecy,kecy,samý kecy!!
  • No podľa mňa by sa takisto ,ako títo korporatívni zlodeji snnažia presadiť ACTA mali by sme
    trvať , aby bol prijatý zákon, ktorý jasne zadefinuje , čo je povinný vydavateľ zabezpečiť (napr povinné demo, žiadne úpravy vídei a obrázkov, žiadne reklamné sľuby toho, čo sa nakoniec
    v hre neobjaví ako aj právo vrátiť hru , ak dokázateľne sa jej obsah nezhoduje s tým čo výrobca uvádzal , že bude obsahovať. Táto zlodejina sa pomaly , ale isto stupňuje. Onedlho
    vám niekto za peniaze predá len názov a zvyšok si zahrajete podľa toho, koľko DLC si budete ochotný kúpiť.
  • Zayl
    No o From the Ashes bych zrovna mlčel, jelikož to JE součást hry, která je akorát zamknutá. Vím že minimálně jako squadmate jde Bumbaclot odemknout přes ini.

Taky se mi líbí jak se okamžitě poukazuje na extrémy.
    "Rok po vydání je to třikrát v bazaru".
    Boo fuck!ng hoo. Co takhle zkusit měsíc po vydání? Aby šlo vidět že jste ten obsah opravdu do původní hry nacpat nemohli...

Tyhle řeči mě vždycky akorát tak naštvou. První věc co se musí změnit je způsob financování her. Až nebude potřeba milion investorů a vydavatel kterej mi uhypuje uši, pak se uvidí jestli jsou vývojáři zlí nebo ne.
    • Jestli bereš to DLC jenom jako postavu, tak určitě, ale v tom DLC je toho trochu víc (mise na Eden Prime, alternativní vzhledy postav, plně animované rozhovory...). Ale to už jsem tady někde psal.
      • Zayl
        Já moc dobře vím co tam je, jelikož jsem jeho "hrdým" vlastníkem. Měl tam být už v základu a pro všechny. A nejvíc tragikomické na tom je, že je naprosto k ničemu. Jako squadmate jsou tam lepší, jako postava v příběhu nic nedělá a jako zdroj informací taky nic moc (chudák Liara).
        • Náhodou, na Thessii toho ví a dělá celkem dost a po ní se taky celkem zapojí (myslím, že právě ten rozhovor tam udělá pro vztah s Liarou hodně).

Já jsem ho teda využil celkem dost (biotik/voják se mi hodil a jeho zbraň není špatná...). Ale to je asi individuální.
          • Zayl
            Tam už jsem nad ním dávno mávl rukou... Takže je možné že tam byl solidní.

Jenže najít pro něj slot, když mám na lodi sedícího Garruse, Liaru, Tali .... a překvapivě i Jamese... Nevím, nějak mi neimponoval. Ale máš pravdu, je to individuální, přiznávám.
            • Já jsem si s ním chodil povídat po každé misi (dělal jsem kolečka po lodi...) a měl celkem zajímavý informace. A sekvence s memory shardem byla velmi zajímavá (nevím, jestli jsi viděl...).
  • "My chceme jen vytvářet skvělé věci. Prosím, dejte nám šanci. Posuzujte naše hry podle toho, jaké jsou. Posuzujte DLC podle toho, jaká jsou."

Tak samozrejme muzu jich par porovnat nezahazuju vsechny, ALE ..
    - Mafia II dlc typu Zrada Jimmyho, Jimmyho vendet - to fakt byly DLC naprosto mimo (jak cenove, tak hratelne..) ...
    - Dalsi tu na rade mame slavne Call of Duty a jejich map packy za 15€/$. Nastesti nam tvurci MW3 dokazali, ze tri DLC jsou na call of duty malo a tak si jich muzete tento rok zakoupit primo dalsich 10 *2* muzu pokracovat snad u kazde dnesni hry je DLC... dobre ja to kousnu, ale DAVEJTE TAM DO HAJE ASPON NEJAKEJ OBSAH... kdyz to co udelate ted je ze zmenite par veci napalite to za 10$ a dal to neresite.. hlavne ze z toho mate zase nejaky money navic...
    Driv jsem byl, (A castecne jeste jsem!) zastance originalnich her.. ovsem kdyz se vyvojari snazi sulit i origo hrace ... tak vam preju kruty zanik v pekle *5* tim ze vydaji hru a pozdeji do toho vydaji 5 DLC po 10$/ks.. kdy jedno nabizi dve auto s ruzovou barvou a plavkama pro vasi postavicku navic.. po dalsi kde mate tri skvele mise navic (!)..
    proc by to radsi jako driv (COD 2/4) udelali pomoci noveho patche (kde se vsem tam objevila i nejaka ta nova mapa zadara..), kdyz prisli na to ze ty patche muzou zpoplatnit a spousta uzivatelu to stejne zaplati *12*
    • terz
      Kritika DLC je na místě, ale jako u každé kritiky, je třeba mít podklady a rozumět jim. MW 3 DLC jsou proslulá tím, že jich bude 10(nebo tak nějak) ovšem jen pro předplatitele CoD Elite, kteří budou mít DLC ihned po jejich vydání a zdarma (v ceně předplatného). Pak bude DLC Collections (nebo tak nějak) kde budou obsaženy DLC za poslední 3 měsíce v ceně 13 eur jako DLC u předchozích CoD titulů. Tudíž ve výsledku opět budou 3 či 4. Ceny u Mafia 2 DLC's jsi přestřelil. Ony obleky a auta byly bonusy k nákupu v tom či tom obchodě a pak byly dostání v ceně jednoho eura.
  • DLC není zlo, to rozhodně ne, taková DLCčka pro Borderlands za tu cenu stála, ale pro Mass Effect? Jako příklad můžeme použít From Ashes. Quest, kde získáte nového člena týmu, protheana, je ten nejdebilnější v celé hře. Dojdi k sarkofágu, zabij všechno živé, zjisti jak sarkofág otevřít, zabij všechno živé, aktivuj sarkofág, zabij všechno živé, pokecej s protheanem... To, že vám bude na cestách dělat společníka, je sice pravda, ale pro mě osobně je to nezajímavá postava. Samozřejmě se díky tomuto DLC dozvíme víc o Protheanech a jejich "historii", nicméně za 10 éček to rozhodně nestojí.
  • AkA_AnarKy
    http://www.youtube.com/watch?v=WdUVKP58g5g&feature=related

Asi tak.
  • ale tady jde o to že nějake data z toho DLC jsou obsažena už v zakladní verzi ME3 a že jde vidět že to je nasilně vystřižené ze hry....jak jinak si vysvětlíte to, že malou upravou v registrech můžete mit protheana v týmu aniž by jste si DLC koupily....sice nebude mit misi sním ale budete ko mit v týmu a i si snim můžete pokecat v rámci textu co byly v zakladní hře..... DLC dobře ale ne když je do oči razící že je to čast nasilně vytržena ze hry ....
    • Ten obsah měl být původně jenom pro majitele CE edice. A protheana mít možná můžeš, ale rozhodně nemůžeš mít misi na Eden Prime, při které ho získáš.
      • ale ta data jsou i v normální verzi hry a o to jde....že oni něco záměrně vystřihli aby za to mohli chtít peníze. jinak pokud si přečteš to co jsem napsal ještě jednou tak jsem napsal přesně to co ty....mužeš ho mit v týmu ale nebudeš mit pro něj misi ....
        • Píšu znova: ten obsah měl rozpočet jako něco, co se vyvíjelo pro majitele CE. Měsíc před vydáním se rozhodlo, že si to budou moct koupit všichni. To, že postava je v souborech hry je imho celkem logický (dabing už je dávno hotový, úrovně taky, proč bych to měl stahovat a modifikovat spoustu souborů, když už to můžu mít na disku????) Stejně to bylo i u ME2 btw.

A přímo ve hře a pro X360/PS3 takhle možnost pokud vím není, existuje myslím jenom pro PC.
          • ale stejně to stahnout musíš ....timhle si EA vpodstatě zavařila sama protože to potom zavaní tím že musím platit za něco to mělo být ve hře od začatku.... navíc když píšeš že to mělo byt jen pro CE verzi hry ,tak proč by se někdo babral stím davat čast DLC (ikdyž mlou) přímo do normální verze hry měsíc před vydaním kdy se se samotnou hrou už nic neděje jen se dolazujou menší nedostatky(aby lidi nemuseli tahat 700mb ale 600mb ?) prosimtě tomu sám nevěříš...... a zase jsme u toho že to mělo byt ve hře od začatku....to co EA nakeca měsíc před vydáním hry je věc druha
  • kde sou casy datadisku, fnuk. ted se lze cloveku primo do oci a ani nemaj koule to priznat i pres jasny dukaz, ze to dlc je na disku s hrou co ste si koupili. http://www.youtube.com/watch?v=zRRpGlmtws8&context=C490b044ADvjVQa1PpcFPmU4rYsxQ0vTPYNot5caSVdssAYiAbyXc=

tohle je hnus velebnosti
    • Cahir
      Jak říká Stoneboy, na disku není.

To ale nic nemění na tom, že tam být mělo.
    • Jasně, člověk si musí stáhnout 550 MB z Originu a všechno je na disku. Tomu se říká logika *3* Na disku je tak možná dabing a ta sama postava (aby se dala použít ve všech misích, stejně jako u Zaeda a Kasumi v ME2), mise na Eden Prime, rozhovory atd. na disku nejsou.
      • Víš o tom evidentně velký ho*no ty pako ( a s tou zkur*enou cenzurou tahněte do pi*i vy fašisti)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit