Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Walldstein
    *15* *15* *15* to znám až moc dobře *15* *15* *15*
  • To víš, že jo, to je ten hlavní důvod *3*
  • nikoliv, mám na mysli prémiové posádky za goldy

tak střelce expíš rovnou, a co? stejně to leze tak pomalu, že plnou posádku budeš mít za několik let, i když budeš hrát denně
  • já většinou uhořím, když mám zazoomováno a skrz soustředění na palbu přehlídnu ten nápis že je tank v plamenech, chtěla by to něco důraznějšího, třeba aby posádka zařvala "VŠICHNI TADY UHOŘÍME DĚLEJ NĚCO!!" *1*
  • To máš asi nejaký komplex, keď hráčom arkádových lietadiel doporučuješ takýto HC sim...

Naviac DCS je a vždy bude na okraji záujmu, ako sim dobrý, ale ako hra je zúfalo nudný, naviac s dosť hnusným enginom.
  • ne, nemají, oni u své techniky často zdůrazňují pozitiva, ale už jaksi zapomínají započítat negativa (holt v Rusku neni zvykem moc kritizovat), takže je sice super že Yer unese 3 tuny bomb, ale už jaksi zapomenou dodat že by se v reálu neodlepil ani s polovičním nákladem, z Yaku udělají nedostižné UFO, ale jaksi zapomenou započítat že se v reálu přehříval jak ovce na sahaře atd. *4*
  • Rusi vyhrali kvantitou ne kvalitou
  • wenceslaus
    Ten volant u Tigru jsem napsal spíš jako kuriozitu a poukázaní na fakt, že by neměl tak brzdit v zatáčkách.

Německé tanky mají ale tenhle systém i bez volantu - přitom brzdí a smykují stejně jako ruské.
  • A mají pravdu ve většině případů *3*
  • Walldstein
    Tak dlouho ne, když na jednom slotu používáš bombardér hned od prvopočátku a víš dopředu, že ty střelce potřebovat budeš tak je expíš rovnou...
    Prémiovou posádku? Máš jistě na mysli specializaci a ta se odemkne každému po dosažení určité úrovně posádky..
    O tom, že máš bonusy na prémiových strojích sem mluvil, nauč se číst ;)
  • Walldstein
    ehm: "...první ránu směřujte na tankový kanón, protože máte šanci ho vyřadit (1). Druhá střela by měla směřovat na pásy (2), protože nepříteli znemožníte pohyb." No když to drahý zelenáči takhle uděláš tak než stihneš znovu nabít tak uvidíš hořet svůj tank. Osobně se mi nejvíce osvědčila taktika střelby do boku, jelikož tím je větší šance zasáhnout sklad munice a tím tank odrovnat jediným zásahem, co se týká doporučené střelby do motoru, no pokud má zasažený hasičák tak je to k ničemu. A HE munice je dobrá jen proti lehkým vozidlům, nebo pokud se člověk zázrakem trefí pod tank, ale zásah do pancíře je zbytečné plýtvání municí a ztráta času to už je větší šance že tank rozstřílíte protiletadlovým kulometem..

Vykašlete se na S*itthunder, pojďte do DCS!
  • wenceslaus
    Právě proto. T-90 má mnohem výhodnější poměr síly motoru k váze než tanky z 2. sv. války.
  • Proč řešíš AI ty nic nedělaj to je jen kompars aby to vypadalo víc jak bitva když je to 5v 5 .:DDD
  • Nikdo nikoho nedojí ...idioti v hrách grindí hráči se baví .:D ty zřejmě patříš k první variantě...ja se v hře bavím ..lítám jen oblíbené stroje co mě baví tj t 1-3 ...u němců japonců mám tier 5..nehraju nejsou to má oblíbená letadla nic negrajndím a nikdy sem negrajndil já lítám sestřeluju a bavím se.:D to že si kokůtek a neumíš se bavit není rozhodně problém warthunder ale tvůj.:DDDD
  • problém s Rusy je v tom, že oni svoji techniku nedělají záměrně OP, oni jsou skálopevně přesvědčeni, že jejich technika prostě opravdu byla a je nejlepší na světě, tak prostě jen tu jejich realitu převádějí do hry *1*
  • a prémiovou posádku kterou si jinak nekoupíš, a tu normální taky ne, protože 8 střelců do B-17 bys naplno bez goldů farmil tak do roku 2050.. jo a ty prémiové stroje za prachy ti dávaj víc peněz a expů než jejich běžné protějšky, což se u hry kde trávíś stovky hodin grindem docela hodí
  • Walldstein
    No na rozdíl od WoW neutrácíš orlice za APHE munici ale buď za "prémiové" stroje - krom bonusu k získávání XP a lvů mají vlastnosti prakticky totožné jako stroje normálně přístupné. Pak taky orlice utratíš za vzhled, ale to je tak všechno. Což jen dokazuje tvou tezi o tom, že peníz tam nějakou hodnotu mají, ale když nechceš proletět vývojem jak uragán, mít přístupné veškeré vzhledy a obrázky hned a bez práce tak jsou úplně zbytečné.
  • Trolluje *4*
  • Walldstein
    Já nevim, ale s tigrem sem v WT jezdil dost dlouho (než vyšli US tanky) a nikdy se mi nestalo aby ta více jak padesátitunová obluda dostala smyk..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší