Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • walltar
    Tak já nevím, co proti tomuhle někdo má ... uvědom si, že část lidí hraje zadarmo, tím pádem té společnosti co tu hru provozuje prakticky nic nepřináší ... u klasického modelu by nehráli vůbec, takže imho je jen dobré pokud člověk který platí má nějakou výhodu ... a tady je to výhoda, že má všechno dřív. A celkem co je v čase 0 je u takovéhle hry celkem nedůležité ... to už by mohli přijít lidi, kteří začnou hrát po půl roce a naplákat, že všichni mají lepší tanky, než oni ... ale já si munici nekupuju, a nemám se hraním žádnej problém. Jediné co bych uvítal v matchmakeru by bylo nějak zohlednit skill hráče ... protože když se člověk dostane do hry co má 9% šanci na výtěztví tak je to paráda.

Osobně bych třeba WOT, kdyby byl placený jako třeba CoD nikdy nezkusil, protože sem k němu měl celkem předsudky ... jenom díky tomu, že je vlastně "zadarmo" sem to nainstaloval a zjistil, že to není vůbec špatná hra. A to je imho největší výhoda F2P modelu ... hromada lidí co by si to nekoupila to zkusí a dost z nich i nějaké peníze utratí (což je hlavní u F2P modelu ... ona to toiž není charita)
  • zajímavý čtení (nejedná se o cheaty ve smyslu úpravy hry)
    http://greedygoblin.blogspot.cz/2013/05/world-of-tanks-cheat-exploit.html

tl;dr: pokusama dokázal že více kreditů vydělávají hráči co se vrhají do bojů bezhlavě a odehrají víc bitev než ten co se skutečně snaží

So your great cheat is to do what many people already are doing? Mindlessly charging in?
  • Po tom co som vyskusal MWO, islo z disku
  • Kozy
    Můžou si dělat co chtějí, jistě párkrát za měsíc si to pustim, ale až přijdou ground forces do War Thunder tak mám jasno.
  • mechwarrior online - bohuzial
  • to je Mimo Wládna Organizácia či čo?
  • Ohledně toho, že pokud máš všechny "platicí" zvlášť, tak už neplatí za výhody je pravda a ukázka klasického vězňova dilematu. Podívej se kam až to dotáhl travian s touto metodou. Co začalo jako kupování výhod nad ostatními se přehouplo na kupování stejné úrovně jako mají ostatní, aby vůbec byl konkurenceschopný.
  • Po tom co jsem objevil MWO uz bych se k WOT nevratil...
  • Problem je, ze v case 0 bude mit vyhodu jen ten platici. Navic relativne nizka cena tech veci ti umozni mit v case 0 koupeny hromady a spamovat je. Takze wallet warriori budou mit porad moznost vyhody.
    Druha vec, free player si bude muset svou vyhodu "odpracovat" coz taky neni zrovna koser.
    Urcitej level spravedlnosti by byl kdyby matchmaker daval do bitev wallety a freeckare zvlast. Jenze pak by vetsina wallet warrioru ztracela duvod platit, nekupovali by vyhodu nad ostatnima. Hlavne tohle potvrzuje zvracenost celyho systemu.
    Takze i pres to ze Wot je relativne dobra a zabavna hra, diky tomuhle nikdy nebude hrou v pravym slova smyslu jako jsou SC2, CS, COD2/4 atd. s ferovyma pravidlama (nebo aspon snahou se k nim co nejvic priblizit).
  • DeDy
    Hru jsem hrál před 2 lety a opustil kvůli zvýhodnění platících hráčů. Nyní jsem se na popud bráchy vrátil a je to o dost lepší.
    Vylepšená munice se dá pořídit bez placení a četu o třech hráčích taky.
  • Já jsem to teda docela dlouho nehrál, ale goldová munice za herní peníze tam už nějaký ten pátek je a byla...
    ještě když lehce smažou rozdíl mezi platícími a neplatícími co se týče vydělávání herních peněz a XP a budu o tom uvažovat....jsem zastánce toho, že za prachy by měly být zásadně blbosti (které si lidi kupují furt) a skiny, vizuální změny a vylepšení (které tam tak jsou, což je dobře)
  • Kinet1c
    suhlasim, dobry priklad je path of exile, hram to, neplatim, a da sa :D
  • Goldová munice je sice zlo, ale největším problémem jsou hráči. Někteří se chovají podivně.
  • walltar
    Pochybuju, že tu gold munici jenom tak zruší, když se dá nakupovat za herní měnu .... Bych řekl, že to je to o čem se v tomhle článku mluví, že prostě to co se dřív dalo kupovat jen za goldy se bude dát kupovat i za herní měnu. Takže člověk co neplatí bude stejně silný, ale prostě si bude muset na všechno nagrindovat. Lidi co používají čas na vydělávání peněz dají do hry prachy a lidi co mají hromady volného času investují svůj čas ... a obě strany mají stejnou šanci vyhrát. Imho to je nejlepší F2P model.
  • Je vidět že konkurence je vždycky dobrá věc. Evidentně se bojí Gaijin, že jim přetáhne hráče. Což se jim minimálně u letadel daří, nicméně stále to není dokonalé.

Jinak pokud z WoT zmizí gold munice, možná zase něco vytáhnu z garáže.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit