Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nechapu lidi co chcteji hrat zadarmo, uvedomte si tohle neni charita. get a job
  • Užil jsem si příjemných 12k her. Ale goldová munice, a nejenom ta, tu hru zabila. Kdo na publicu používal goldy? Teď snad každý. Taktika jde do háje. Co patch, tím tu hru prasí víc a víc.
  • Tak hlavni pointa je ze z uplne jednoduchyho pohledu ti fixovani bugu vic penez neprinese. Naopak kdyz udelas novy tanky, je to novy expeni, dalsi premium acc atd. Pak tanky nerfnes, udelas novy OP tanky a cely kolecko jede znova.
    Teoreticky se kvuli tomu muze na hru nekdo vykaslat, ale to udela clovek driv nebo pozdeji. Penize za naky to premko uz zacvakal a prem tank uz ma mozna taky. Ten clovek ma pak mensi sanci ze pusti jeste nejaky cash. Tak se zamerime na ziskani novych hracu. Zrovna nedostatek jich neni.
  • Neřekl bych že kdo hraje zadarmo nic nepřináší. Kdyby jezdili jen platící, tak nemají s kým hrát ==> dlouhé čekací doby na bitvu nebo nevyvážené (resp. nevyváženější) úrovně vozidel.
    Pokud se to s P2W přepískne a zbydou jen platící, tak nemají s kým hrát a odcházejí. A zbyde ti loď duchů něco jako Age of Empires Online, které mělo extrémní zvýhodnění platících ale pohřbili si to částečně sami předčasnými releasem a metodou zaplať extra za to, že tam bude to co tam být mělo. Koupil jsem si Řeky hned zkraje a docela jsem naletěl.
  • Prave proto, ze hrajou zadarmo a nic neprinasi to trochu smrdi, nemyslis? Ono se staci podivat z druhe strany. Oni pro tu hru tvori komunitu, zadnej wallet by nehral hru kde si muze kupovat vyhody, ale vlastne tam je sam. Proto je hra tolik potrebuje.
    To proc je dobry ze nekdo platici ma vyhodu osobne nechapu.

Cas 0 jsem vytahl proto, abych ukazal ze platic muze proste premium veci spamovat. Free hrac si je musi nejdriv odpracovat a proto a) je nemuze mit hned a za b) nemuze jich mit temer nekonecno jak wallet. Ten taky sice nema nekonecno penez, ale teoreticky by se dalo rict ze muze hrat s vyhodama kazdou hru. Free hrac jenom urcitou cast her, zbytek her si na vyhodu vydelava.

O tom jestli bys to ty nebo nekdo nezkusil tahle debata neni, nema to vliv na ferovost hry. Navic placeny mmo mivaji vetsinou trialy, tam se da hra trochu osahat. Byt teda ne cela, to je pravda.
    A i to jestli je to charita je bezpredmetny. Me jako hrace nezajima kde si provozovatel bere penize, je to jeho problem. Ja hraju podle pravidel jaky stanovil. Rekl ze je to free? Rekl. Vidim ze si nekdo kupuje vyhodu? Vidim. Pak se rozhoduju jestli hra je ferova nebo neni. To je jak kdybych hodnotil cenu v obchode podle toho kolik deti musi majitel zivit.
  • nemůžu než souhlasit, v rámci balancu už je to fakt o ničem a navíc co provedli v patchi 8.6 OMFG plošný nerf na všecko, ale stále je T32 nevybalancovaná, stále nebalancli T-43 vs T-34-1 (čínské medko T7), Object 263 je OP, visibility system jim hapruje, jó jen tak dál, zabývejte se hovadinama, přidávejte dalíší tanky a pak plošně rebalancujte všecko to co rebalanc nepotřebuje :DDDDDDDDDDD
    Já se těším na War Thunder Ground Forces, bude to aspoň změna, nevím jak moc dobré to bude ale určitě si to zahraju :)
  • Musím souhlasit s walltarem. Taky jsem měl k WoT velké předsudky, což už jak jsem zjistil byla chyba. Kdybych za něj musel dát třeba jen 200Kč, nikdy bych si to nezkusil, už s principu. A to že s prémiákem vyděláváte víc je snad normální, teda z mého pohledu. Pro mě je důležitý aby to zanechalo dojem: Chceš víc exp a víc peněz kup si prémiák, ale ztotožňuju se s pohledem že kdyby si člověk za real cash mohl koupit vybavení který by si jinak nikdy nekoupil je špatnej. Nemluvě o tom že potkám někoho kdo má lepší munici nebo vybavení ale jeho skill je horší a ustřílí mě jenom díky koupený munici. To je hnus velebnosti, s takovym modelem můžou víte kam...
    P.S. O tom co bude lepší WOT+WWP / WThunder Nechme rozhodnout čas ;)
  • 1.) Proc jsem rekl cas 0 odpovim o jednu odpoved vys.
    2.) Proc hraju hry ja nema absolutne zadny vliv na to jestli je hra f2p nebo p2w, takze naprosto mimo pripominka. Navic kdyz hraju hry, zadam od nich nejaky ferovy pristup, ne ze nejakej lulinek vytahne kreditku a strili goldammo atd.
  • walltar
    Já sem začátečník a hraju to asi 14dní, ale musím říct, že někdy se fakt chytám za hlavu co tam dělají lidi co mají třeba 4K her ... to sou extra WTF momenty. Ale zase na druhou stranu někdy když mě někdo sejme se nestačím divit sám sobě co sem zase udělal za kravinu *1*
  • na 7 to neplatí a na 8+ se musí grindit s nižšíma tankama aby se zaplatila údržba a munice

mimochodem M3 lee byl skvělej tank, akorát se musel hrát jako TD a ne medium :)
  • Kozy
    Tomu bych věřil, já sám jsem takhle jezdil třeba s M3 Lee, akorát u těch vyšších tierů 7+ už to podle mě neplatí.
  • Heh, opravdu mirne receno. Ja bych rekl, ze vetsina jsou totalni bezmozci s jednou zbylou bunkou, kterou jsou schopni zmacknout W pro jizdu dopredu...
  • Kozy
    Hele vzhledem k tomu že War Thunder běží a baví mě tak neočekávám že to bude tak odlišný. Zato ty už víš, že to bude fail :).
  • Ano, to je opravdu vylepseni, kdyz pancir na tancich totalne stratil vyznam, protoze kazdy blbecek si nakoupi gold munici, zapne autoaim a macka tlacitko...
  • gaijin maj velký zkušenosti s letadlama, ale bojím se že ground forces dopadne podobně jako world of warplanes :)
  • Ne, ale lidi dopredu vedi, ze cokoliv bude lepsi nez ta s*acka, ve kterou se WoT zmenilo.
  • Kr.Pa
    hodnotit cokoliv v case 0, kdy vetsina techto (moba) her ma expici system ... zbytecnost
    a jestli je ti cas tak drahy, ze to beres jako nevyhodu, proc vubec hrajes hry ? vzdyt je to ztrata casu a penez
  • Jestli rostou si jistej nejsem ale WOT je rozhodne pristupnejsi nez MWO a urcite nalakalo vic lidi.
  • walltar
    Taky to nějak vidím, já hraju WOT, abych se připravil na Ground Forces ve War Thunder. *1*
  • na tychto prispevkoch ma najviac bavi to, ako ludia dopredu vedia, ake super to bude, ked to bude. cize v podstate nepripustaju to, ze to bude fail a to viac potom budu sklamany..

btw, to iste sa hovorilo o MWO a tej dalsej mechovine, ale mam pocit, ze cisla WG stale rastu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit