Přejít na výpis diskuzí
Wargaming přechází z modelu pay-to-win na free-to-win
4.6.2013 | Aleš Smutný
175 příspěvků
-
Urazis se kdyz ti napisu ze jsi dment protoze:
1. diskriminovat je podle tebe v poradku kdyz si to zaplatim, obracene ne?
2. treba goldammo, camo 5% nebo kolik, atd. at zije demagogie?
3. ja psal ze jsou ty hry zadarmo?
Takze bud cti co pisu a nevymyslej si neco co nepisu nebo si bez na wargayming forum, tam se demagoguje o 106. *7* -
Uznávám, že načtené mechanismy nemám, jen základní informace. A pokud dobře vím, tak spaced armor má jen pár tanků.. takže když potkám SuperPershing, tak s těmi "zero hity" počítám.. ale pokud potkám normální tank a naperu mu to pod kolmým úhlem do zadku a nic se nestane, tak nevím nevím.. s těmi moduly to může být pravda.. ale pak by to nebyl bug nýbrž demence autorů a to je snad ještě horší ne? Vyřadit modul nebo posádku je k smíchu, protože každý má repair kit/lékárničku.. nehledě na to, že se většina poškození představuje mouze kosmetické vady.. s mrtvým řidičem se dá žít, s 0 hp ne.. hra je o HP. Takže úspěšný zásah musí dát vždy damage a pouze jako bonus vyřadit modul či posádku. Pokud nedám dmage, ale vyřadím modul/posádku, tak to není bonus ale trest za míření. Pokud někdo tvrdí, že takhle to je správně, tak seženeme tank, já to do něj z 5 metrů narvu a uvidíme, jestli to odnese pouze posádka a tank zůstane bez škrábance.. ono obecně je to špatně udělané - přímá střela do těla tanku nic neudělá, ale když chytře trefíte opakovaně tank do nějakého nepodstatného výčnělku, tak ho zničíte.. hra zábavná, ale horší fyziku jsem v žádné jiné hře snad nikdy neviděl..
-
cize chces v podstate diskriminovat ludi, ktori aj tebe umoznuju hrat zadarmo?
to ma aku logiku?
a mimochodom, aku realnu vyhodu maju ludia co si platia, priamo v bitke? nepytam sa na rychlejsi vyskum atd, ale na konkretnu, realnu vyhodu, ktoru ty mat nemozes.
a mimochodom, odkedy je SC2, CS, COD zadarmo? -
Maow world order.
-
vydieranie? tebe niekto prilozil pistol k hlave so slovami 'teraz hraj (zadarmo), inak ta zastrelim'?
ked sa ti to nepaci, nehraj to, lahsie to uz nejde.
inak toto je nesvar asi kazdej mmo, kazdy na forach len nadava ale dalej hraju. ak chcete nieco naozaj zmenit, prestante platit/hrat -
a kde konkretne v mojom prispevku vidis tvrdenie, ze to bude fail? alebo len problemy s chapanim pisaneho textu?
ja hovorim to, ze to fail byt moze, rovnako, ako to moze byt uspech, ale nedovolim si, na rozdiel od teba tvrdit, ze to bude tak alebo tak. a tak tiez si, na zaklade vyssie napisaneho, nedovolim tvrdit, ci to hrat budem, alebo nebudem -
Odehral jsem cca 4k bitev v dobe kdy IS-4 byl T9 a tenkrat se to nedelo. Kterej patch to prinesl ti hledat nebudu, najdi si to sam. Navic mas hnedej nos. *3*
-
Myslím, že horší než pay to win je to finanční vydírání. Každý tank od 7 tieru prodělává nehorázné peníze, takže člověk musí hrát s tankama tier 5, nebo zapaltí samzřejmě...
-
nádherná odpověd, smekám
-
zkus napsat verzi toho patchu a treba odkaz kde nekdo z WG potvrdil ze je to bug
pro ostatni:
http://wiki.worldoftanks.eu/Battle_Mechanics#Zero_Damage_Hits -
Tomu za 1. stejně nevěřím a za 2. je to frustrující tak jako tak. Z celý taktiky a snahy trefit slabá místa apod. se stalo házení kostkou, jestli milostivě dám dmg, nebo ne.
-
Jo, a proto to tam pred patchem xyz vubec nebylo, pak se tvrdilo ze je to bug a pak se vymyslel ten blabol co to mel zamaskovat. *7*
-
hrat mužes ale nevyhraješ, me dala mamka kreditku a mam povolenej limit na mesic *5* *5*
-
možná kdyby ses zajímal o mechanizmy hry a přečetl si něco na wiki tak zjistíš že penetrující střely které nedávají damage jsou způsobeny buď spaced armorem a nebo tím že damage pohltí nějaký modul
-
Jak jsem psal niz. Ja hraju podle pravidel ktery stanovil provider hry. Tvrdi ze je zdarma? Tak hraju zadarmo. Takze tak. *7*
-
Občas to pustím a stále je to nehratelné - polovina průstřelů nedává damage. Dokonce jsem si stáhl ty trapné skiny, jeslti náhodou nestřílím špatně. Nestřílím. A když ani střela z nejlepšího kanonu do zadku či boku tanku nezpůsobí žádný damage, pak nemá smysl to hrát. Až to opraví, rád se vrátím. Do té doby mě tam nikdo neuvidí, jen jsem z toho měl nervy *1* *1*
-
A jsme u toho, jeden musi a druhy ne.
Jinak jsem taky zastance klasickyho placeni za hru bez p2w. Ale oznacovat to stezovanim si na lidi co plati za me je docela demagogie. Kdyby slo o nejaky camo, barvicky a nalepky na tank tak nereknu ani popel.
Treba zrovna to MWO to ma o dost lip udelany. -
gold ammo je podle me fer, jinak bych nedokazal porazit nekoho kdo ma vetsi skill prece *7*
-
Já sem se asi špatně vyjádřil ... myslel sem to tak, že neplatící hráč nepřináší té společnosti žádný přímý profit. Musí si to holt odpracovat jako easy target pro platící hráče, kteří platí i za něj *1*
-
Já to prostě nevidím jako výhodu ... ten co platí prostě nemusí hrát ty hry, kde si ten neplatící potřebuje vydělat. Protože investoval peníze, ten co hraje zadarmo musí ty hry, kde si vydělává hrát, protože prostě musí být nějaký systém aby ten nepltící injvestoval svůj čas ... a jinak systém se jmenuje Free 2 play ... ne free 2 enjoy takže ona hra zadarmo hrát de, al neplatící hráč si tu hru holt nebude nějak extra užívat.
Imho nejlepší by to bylo, kdyby každý musl platit třeba 5$ za měsíc a žádné F2P by tam nebylo ... všichni by byli spokojení (až teda na ty lidi, kteří hrajou zadarmo a hrozně rádi si stěžují na ty co platí i za ně)