Přejít na výpis diskuzí
Wargaming přechází z modelu pay-to-win na free-to-win
4.6.2013 | Aleš Smutný
175 příspěvků
-
Tebe nechápu. Buď jseš troll nebo jen pitomec. Nejdřív tady hlásáš aby si kritici našli práci a platili a pak tu na sebe práskneš, že příživničíš na matce. Zamysli se nad tím :)
-
Počkat ono je WOT MMO? *1*
Tak to už můžu pomalu i Battlefield 3 označit za MMO.
Ale ta četa spojená s premium účtem je pěknej hnus ... mě třeba příde, že prémium účet se totálně nevyplatí ... těch 2500zlaťáků de určitě použít líp. -
Pokud tier 8 a vic nevydelava pak mas na vyber dve veci. Platit nebo grindovat s tierem treba 5. Tzn te to nuti si vybrat jednu vec. Cpat do toho vic casu nebo penize.
S tou cetou souhlasim, absolutne nechapu mmo hru ktera se da hrat max ve 3ch lidech. -
Jasny, ja jsem napsal ze za hru rad zaplatim kdyz je spravne vybalancovana a nikoho nezvyhodnuje. Pak prijde cobol a zacne mi tvrdit ze nemuzu mit vsechno zadarmo. Chapes to? Ja ne. Protoze jsem nikde netvrdil ze chci mit neco zadarmo. K smichu pak je ze mluvis o chapani textu kdyz ho sam nechapes.
Jaky na to mam mit argument? -
ako vidim, skola ti vela nedala, ale nic si z toho nerob, celkovo je problem pochopit pisany text u dnesnej mladeze, nie si v tom sam..
a argumentacna sila tvojich prispevkov.. tiez smutne, v podstate nemas ziadne argumenty, len si tak cucas z prsta plus osobne utoky, nic k teme -
Však já taky neříkám že to bude super bomba hra, ale vzhledem ke zkušenostem s War Thunder se propadáku nebojím, samozřejmě se můžu mýlit.
-
takze ja som d*ment, ale ty zjavne nedokazes citat, treti krat:
aku realnu vyhodu maju ludia co si platia, priamo v bitke? nepytam sa na rychlejsi vyskum atd, ale na konkretnu, realnu vyhodu, ktoru ty mat nemozes.
a mimochodom, ako pisem vyssie, skus si uvedomit, ze '89 bol pred skoro 15 rokmi, socik uz skoncil, NEMAS pravo mat VSETKO a mat to ZADARMO.
a btw, milerad si precitam, co konkretne som si vymyslel, nakolko som reagoval na tebou napisane 3 body -
No vidis a mame to tu znovu. Znovu si vymyslis neco o cem nic nevis a neumis cist. Dole jsem v diskuzi psal jaky mam pohled na placeni za hry. A ty zase meles neco jinyho. Bavi te ze sebe delat debila?
-
Jo s těma kamuflážema souhlasím, navíc pokud si můžu stáhnout kamufláž jako mod, která vypadá líp, než ta stock od WG tak se potom ani nedivím, že je používá málo lidí ... Já třeba mám camo a nápisy jen na matildě, která je můj oblíbenec ... jinak semtam na tanky dávám vlaječky, ale taky jen u tanků, které víc hraju.
-
Pokud by měl někdo zájem o historii, tak na tomhle kanále jsou digitálně zpracované dokumenty o největších tankových bitvách: http://www.youtube.com/playlist?list=PLNrjQCSFaHF_Xwp40IAbgCBFrkst6Edb7
-
No protoze dment jsi. A znova delas zavery z neceho co jsem nenapsal. Nikdy jsem nepsal ze neco mit nemuzes za ingame cash. Celou dobu pisu o necem jinym. Takze naposledy, cti a pak pis a nevymyslej kktiny.
Psal jsem co free hrac nema a platici hrac ma. Takze si uzij svoje vymysleni vet co jsem nikdy nerekl, ja se jdu bavit jinam. *7* -
takze zacneme od konca - podla teba je fakt, ze WG ta vydieranim nuti hrat? zaujimavy fakt, u mna este banda rusov nebuchala na dvere, ze som hrat prestal.
piczoviny - ktora konkretne? ze socik skoncil v '89 a ze NEMAS narok na to mat VSETKO a naviac ZADARMO?
ak si pracujuci, chodis do prace pre sefove modre oci, alebo zarabat peniaze? ak si student, spytaj sa toto rodica a do diskusie sa zapajaj ked bude vediet aka je hodnota penazi -
Nesouhlasím. Sic jsem dal do WoT celkem dost peněz, ale rozhodně ne proto, že by mě to k něčemu nutilo, ale proto, protože jsem si chtěl urychlit postup. Teď už prachy do WoT nedávám a dá se vcelku v pohodě hrát až do osmého tieru "grátis". Po osmén, už to člověk musí umět hrát. To je celé. Jestli proděláváš nesutále na sedmém tieru, tak hledej chybu především ve svém stylu hraní, bez urážky.
Mě osobně systém jako takový ve WoT vyhovuje, co mě se*e víc jsou , pro mě nepochopitelné limity jako "do čety jen tři lidi" jinak musíš platit - to je důvod proč to s kámošema nehraju hromadně, protože nechtějí platit za premium účet - tím si WG dělá medvědí službu. Dál mi vadí vysoké platby za kamufláže a nápisy - tak to používá minimum lidí a hra působí dost sterilně. No a potom věci jako grafika a nepřesností pásů na tancích, debilní mapy, poláci a další braindead hráči apod. - proto už WoT hraju minimálně. -
To ze fanboyujes je dany tvou odpovedi, co hrajes mam v prd..
Smutny je ze i kdyz te zmrdi serou, tak se chovas jak jeden z nich a vymyslis si piczoviny. Chtelo by to trochu sebereflexe. A zjisti si co slovo moan znamena, naposled kdyz jsem se dival tak to nebylo popis faktu. -
neurazim, pretoze svojim prispevkom si predviedol, kto z nas dvoch je d*ment :)
v podstate si vyriahol z prsta zaver, ze ja chcem diskrimonovat niekoho, tolko ad bod 1.
bod dva, godlammo, camo je vsetko kupitelne za ingame cash, cize bud trepes o niecom, o com nemas tusenie, alebo len vedome klames, tolko bod 2.
bod tri - porovnavat f2p a hru za 60eur moze, s prepacenim, naozaj len d*ment..
a mimochodom, len zopakujem svoju otazku: aku realnu vyhodu maju ludia co si platia, priamo v bitke? nepytam sa na rychlejsi vyskum atd, ale na konkretnu, realnu vyhodu, ktoru ty mat nemozes.
a tentokrat sa skus vyjadrit k teme a nevytvarat pseudoargumenty tym, ze si vymyslis otazku, ktoru som nenapisal -
v dalším patchu to nebude 100% aktuální, mění se normalizace a přesnost zásahů a kvo ví co ještě (krom nerfu artin)
-
just FYI s tankami som prestal pred cca 2ma mesiacmi, ale kludne mi hovor ze fanboyujem :)
poiunta je, ze mi uz lezie hore krkom moanovanie, ako na oficialnych forach a naviac od ludi, co sa 'chvalia' tym, ze do toho nedali ani cent.
proste ludstvo je banda nevdacnych zmrdov a tymto to mozme uzavriet :) -
Tak gold ammmo jak už se psalo si může každý koupit i za peníze ze hry ... tam problém nevidím. To Camo je co za prachy? To není výhoda jen pro platící ... to mají výhodu, že to nemusí grindit. Ale to že to nemusí grindit není výhoda přímo ve hře.
A imho diskriminace je totálně špatné slovo ... nikdo nikdoho nediskriminuje akorát hra je Free to play což se nerovná Free to enjoy ... tkže i když ji můžeš zadarmo hrá tak si ji prostě neužiješ jako ten člověk, který svým placením umožnuje tvoje hraní zadarmo. (A já si myslím, že by za to měl dostat něco víc než skin ... a to hraju taky zadarmo) -
na youtube maj pěkný vysvětlení nekterých mechanik
https://www.youtube.com/watch?v=wq5S8CrsUig&list=PLYgipOCaRI03DmR2wRjy3K6Ugg1nUCNrP
daj se tam zapnout CZ titulky
mě ty 0dmg střely taky vadí, ale taky mě sere že v tom každej vidí konspirace a další věci :) -
Jak vis ze to hraje? Co kdyz prestal? Napsal do diskuze neco co je zrejmy fakt. Bez si fanbojovat jinam *15*