Přejít na výpis diskuzí
Warhorse o český dabing v Kingdom Come usilují, ale zatím nic neslibují
25.1.2014 | Petr Poláček
706 příspěvků
-
nechapu ty vase breky na ceskej dabing... je jasny ze v CR se toho proda podstatne min nez ve svete a delat dabing pro 10-20k lidi je proste o hovne, zbytecne vyhozeny prachy ... navic jak rekl Dan, ve svete nikoho cestina nezajima ...
A ceskej nazev se da dobre vyslovit i v anglictine ... -
-
Jasně, jako když v Big Bang Theory Sheldon vyslovoval Václav, jako Vaklaf. *15* Ale snad si na to dají Vávra a spol. pozor.
-
-
Neříkám že by to mělo být hodně snadný, přeci evropský měč neni japonská katana, hráč by se musel dost snažit, ale je to jen můj názor.
-
Na ceskej dabing kaslat. Jo az to bude mit prodanych milion kusu, tak proc ne ... Ale poslouchat Vasuta Steindlera apod to opravdu radsi ne
-
tie silikónové cecky tej sedliačky, mi moc reálne natom obrázku nepripadajú na stredovek....
-
-
tak ale mejkap určite nepoužívali...
-
-
ty seš kkt *1*
http://www.cajova.com/2011/04/historia-kozmetiky.html -
Proč myslíš?
-
-
Jo no, docela nedostatek si myslim, pokud hledame malickosti. Uz mame prvni duvod.
-
Nejenže jsi hloupej, ale ty ještě ani nevíš, jak vypadá ženská *7*
-
-
to se obavám že neví většina zdejších klávesnicových bojovníku
-
-
To neni pravda! Ja se na zensky pravidelne koukam na internetu!
-
-
No a takhle to dopadá..na stránkách na který koukáš má silikóóny skoro každá, ty reálný jsou na tom trochu jinak *3*
-
-
-
-
rly? hoď si do googlu korzet a něco se přiučíš..
-
Proč silikonové? Myslíš, že dcerka sedláka ve středověku nemohla mít pořádné kozy? Jako pokud by takhle vypadala každá slečna ve hře, tak by to bylo divné, ale sem tam nějaká vyvinutá není od věci :)
-
-
Ne silikonem mela je vycpany slamou:-)
-
Navíc má nějaký korzet a ten jak je známo opticky zvětšuje. *3*
-
-
-
Ty vole. To je diskuze. Nepřejmenujem celou naši republiku? Dát ji oficiálně anglický název? Nezačnem taky poangličťovat názvy našich měst a turistickejch destinací? Jen aby cizák se tu cítil jako doma. Aby do Prahy jezdilo ještě více cizinců? Hanba vám za tohle smýšlení.
*12* *16* -
-
To je jak vystřižené z nějakého tiskového prohlášení Matice české z poloviny 19. století. *15* Buďme rádi, že vůbec vzniká hra z naší historie. Já bych byl taky všemi deseti za český dabing, ale musíme být realisté, a pokud se to finančně nevyplatí, tak musíme být vděční za titulky.
-
Jaka hanba? Ta hra neni zadny narodomilecky pokus o obrozeni. Je to produkt, ktery bude mit urcite kupce, a s nejvetsi pravdepodobnosti se bude ridit zakony nabidky a poptavky. Skutecnost je takova, ze poptavka po ceskem dabingu neni prilis vysoka, proto je mozne, ze nebude reflektovana. Bylo by mile cesky dabing mit? Ano, ale to na vyse zminenem nic nemeni.
-
-
Asi jsi to tak úplně nepochopil. Je mi jasné, že angličtina pro zahraniční trh minimálně titulky bude muset být. Jinak podobní kritici byli i před kickstarterem, že husitská tématika ze střední Evropy nikoho zajímat nebude apod. ;-) Já si myslím, že spousta těch lidí pro punc autentičnosti té doby by si tu češtinu i v zahraničí zapla a k tomu eng. sub.
-
-
myslim, ze naka husitska doba je vsem ukradena... lidi jen chtej stredoveky RPG bez magie a fantasmagorie .... je jim uplne jedno jestli to bude v teutonickym nemecku, husitskym cesku nebo francii za Johanky .....
-
A nemyslim, ze lze pripodobnovat otazku obsahu hry (open world rpg z husitske doby) s konkretnim zapojenim uzivatele do jejiho hrani (jazyk/dabing/preklad). Kritika toho prvniho byla otazkou "bude to nekdo chtit hrat, prilaka to nekoho", na kterou jak vidno je odpoved ano - ale nejen kvuli husitstvi, ale obecne realistickemu pristupu a dalsim faktorum.
Zatimco to druhe je "jak se to bude anglicky mluvicim lidem hrat", respektive "bude to nejvetsi procento zakazniku chtit tu hru hrat ne ve svem materskem jazyce". Urcite by se nekteri nasli, ale ta tvoje "spousta" bude hodne relativni. -
Pokud ale mluvis o autenticnosti, pak je potreba zminit skutecnost, ze tehdy 1. cestina nebyla soucasna cestina, 2. se pouzivala ve velke mire i nemcina, francouzstina a latina.
-
-
-
-
Nechapu proc se pro udrzeni atmosfery neudela jen cesky dabing a anglani a ti kteri chceji mit anglictinu (vetsina trhu) at ma jen anglicke titulky >.<
-
-
kdyby jsi četl tuhle diskuzi kde se to psalo uz asi 10 krat pochopil bys jenže když nikdo nečte co napsali lidi před ním tak se to tu bude opakovat asi donekonečna PS nezapomente se někdo další zeptat za 10 minut znova
-
Protože anglofonní hráči/diváci obecně moc neholdují titulkům.
-
-
Tak oni i u filmů než aby se koukali na orig. + titulky, tak si ty úspěšnější zahraniční filmy přetočí s vlastními běčkovými/céčkovými herci.
-
To je ale jejich problém.
-
-
to ano ale len v pripade ked vydanie hry nie je zavisle na ich peniazoch *1*
-
Nie, nie je. Oni sú majoritná časť klientely, majú prednosť *2*
-
Bohužel je to kapánek větší trh, než ten náš.
-
Jejich problém je to, že hra bude v angličtině a ne češtině... aha, zajímavý úhel pohledu
-
-
-
-
Česká hra, z českého prostředí o české historii bez českého dabingu - to je ZKLAMÁNÍ. A taky docela na budku...
-
-
Na budku jsi ty, přečti si aspoň o co běží, než začneš psát podobné výkřiky do tmy
-
-
Samozřejmě by bylo pěkné mít hru z českého prostředí mít v češtině nebo dokonce té "staročeštině", ale buďme realisté.
Pokud neseženou dobré herce na český dabing, tak ať ho raději vůbec nedělají. Špatný voice acting umí docela slušně zkazit pocit ze hry. Já bych raději investoval peníze čistě do pořádného anglického dabingu + českých titulků. -
-
Zajímalo by mě, kde všichni berete jistotu že by český dabing byl špatný, stejně jako že ten anglický bude povedený.
Pokud na tom dabingu je správný dohled, tak není problém aby byl kvalitní.
Např Posel Smrti takhle fungoval naprosto parádně. -
-
Nic takovýho jsem nepsal. Psal jsem, že bych se zaměřil na jeden výborný dabing a to logicky na ten anglický. Samozřejmě že by mohl vzniknout výborný dabing český. Mně se třeba dabingy v češtině líbí, bývají velmi dobré - ovšem je potřeba na to mít peníze.
-
-
-
nevíte náhodou, jestli půjde nepřítele odzbrojit, nebo naopak a pak přejít na záložní zbraň, to by byla pecka ?
-
-
Jakoze kdyz ti dojde v meci munice, tak je rychlejsi vytahnout kudlu, nez hlavni mec znovu nabit?
-
-
Dotaz. Nevíte někdo, jak je to s malbou v kostele v rámci balíčku za 600 a více? Zdali je to pouze pro tu danou kopii hry nebo to uvidí všichni?
-
-
Rozhodně všichni. Ani si neumím představit, jak by to "jen pro tu kopii" dělali, když to není instancovaná on-line hra...
-
-
Mohli by nejdrive ti co prihodily trosku vice, "do mlyna" a pote i ostatni.
Ja nevim ale prece o tom to vzdy bylo je a nejspis bude ne. O Exkluzivite. Aby z toho ty prispevatele i neco malo meli. -
-
Me nezajimaji jsou mi u zadku, jenze kdyz to zajima ostatni tak je lepsi kdyz mam plusy bohuzel takto tady funguje. Pokud mene oblibeni jedinci maji vice minusu nez je zdravo, takze tomu fatom-punisher nezbyva nez dekovat. Alespon neco viditelneho dokazal za svuj zivot.
*4* -
Jenom čtyři mínuska? Dneska docela slabota
-
-
Jenze + jsou prijemejsi i pri cteni nez minusy. Kdyz uz ten system pozbyva smysl tak je lepsi to takhle brat.
-
-
Proto nepisu ze me, jestli to tak i vidi ostatnim nevim. No tak ale to je prece lolghicke ze kdyby nevedel ze dostava od clickbota tak by ho to nemuselo rmoutit.
Me to je fuk, kdyz si da nekdo tu snahu tak at. Jeho boj. -
Pokud je dostaneš od trolla s clickbotem, tak jsou pluska špatný, at uz je cteš jakkoliv *1*
-
-
Co z toho ze ? Kdyz to stejne clickbot vyrovna. *3*
-
-
Problém je ten, Jacku, že pluska od clickbota znamenají že jsi nebo píšeš jako pako a mínuska znamenají že jsi urazil nějakýho trolla *15*
-
clickbotové tady jsou nejlepší, nevím proč mě mínusy vždy udelají good feeling a naopak jak mě daj plusy tak se cejtim jak když je venku před bouřkou *1*
-
-
-
-
-
100% to uvidí všichni. Ale at už je radši červenec, at se do toho mužu ponořit a začít s výskumem.
-
Všichni, psal totiž že musej omezit tenhle reward jelikož je jen omezenej počet míst na kterých to bude, tudiz to bude pro každého a už jim docházej místa kam dát obraz *1*
-
-
Jsem zvědav jak tam zvěční nějakého metrosexuála s nagelovaným hárem.
-
-
Daj mu na palici nějakej starej cepec a hotovo *1* Spis je zažaluje protoze to nebude zrovna v módě
-
metrosexuálové nehrajou hry, ti mají jiný starosti...
-
Nebo černocha.
-
-
Negři tam budou jako otroci.
-
-
-
-