Přejít na výpis diskuzí
Warhorse o český dabing v Kingdom Come usilují, ale zatím nic neslibují
25.1.2014 | Petr Poláček
706 příspěvků
-
Předpokládané datum vydání - 2015
Reálné datum vydání - možná 2017, protože co si budem povídat, někdo by přeci jen mohl namítnout, že mu ve hře pár věcí scházelo , že ano? -
Dabing v češtině ve hře v českým prostředí bych uvítal. A ať si cizáci louskaj titulky, taky si to jednou můžou užít.
-
-
Lidi, to fakt není možné, abyste byli takhle hloupý.
-
-
Taky mě to překvapuje, kde jsou ty doby, kdy hry byly jen anglicky a i za ty české titulky, které teď všechny strašně uráží, byl člověk vděčný. Takovým hňupům, kteří tu pořád melou něco o cizácích apod. bych přál nulovou podporu, tj. hrát se slovníkem v ruce a mapu si kreslit bokem na papír, třeba by to pak pochopili *1*
-
-
Spíš by se třeba pocvičili v angličtině ... Já sem se slovníkem u her začínal, a hodně mě to pomohlo se angličtinu naučit. Kdyby byli hry česky a filmy všechny dabované, tak dneska blekotám jak moji kamarádi, kteří se učili německy a nikdy ten jazyk kromě školy nepoužili.
-
-
Jsem na tom úplně stejně, díky hrám bez překladu jsem na škole angličtinu moc neřešil, ale to tady bohužel moc lidí nepochopí.
Jinak k KCD, myslím, že i kdyby se Vávra na hlavu postavil, tak tu vždy budou lidi co si nějaký "problém", za který ho můžou pořádně proprat v diskuzi, najdou. Český dabing se prostě nevyplatí (zatím), nevím pokud jde z KS vyjet nějakou statistiku, ale národnostní skladba backerů projektu by to potvrdila. -
Přesně. Já se hlavně pomocí her naučil obstojně anglicky a díky tomu jsem prolezl školu. A to už bylo hodně dávno. Nechápu jak v dnešní době může mít děcko problémy s anglicky namluvenou hrou.
-
-
-
-
Narozdíl od nás si to těch "cizáků" koupí tolik, že se ten dabing pro ně vyplatí udělat, takže nevidím jedinej důvod proč by to měli mít česky a proč by si tím měli ve Warhorse zhoršovat prodeje.
-
-
jakej ta hra muze mít rozpočet 100 mil korun? nevite někdo?
-
-
Mám dojem, že ta původní cílová částka na kickstarteru (cca 10 mil kč) by měla odpovídat asi 10% toho co ještě bude potřeba.
Jestli teda to co mají teď stálo 1,5 mil $ - cca 30 mil kč. Tak by to celý mohlo stát cca 130 mil kč. Tipuju, že se to ještě trochu prodraží, ale třeba do 150 mil kč by se vejít mohli.
Je to jen můj osobní odhad. -
-
žádná sranda, proto je pro mě vávra borec ať už se to povede nebo ne. musí to bejt šílenej stres
-
-
Jo jo 100 milionů. Od hráču 10 (vybráno) a od Bakaly nebo kdo to tam financuje 90.
-
-
Bez Pivca a Högera co hráli Zikmunda a Václava ve Vávrově (pěkná shoda jmen) husitské trilogii by to stejně nebylo ono. Tak ať tam dají kvalitní anglicky dabing, ať si alespoň netrhnem ostudu.Stejně to bude hlavně na vývoz. *5*
-
-
Já bych za to moc rád nebyl, protože by to asociovalo ten stereotyp Zikmund = zloduch, Václav = dobrák. Docela rád bych byl za to, kdyby se Vávra pokusil oba muže vykreslit pokud možno víc realisticky.
-
-
Koukám že to je pěkně pokryteckej levičáckej plátek? Na obrázku hovno, ale napsat se to nesmí.
-
-
Nepletes si levicacky a pravicacky trochu... *7*
-
-
Vůbec ne, vzhledem k tomu že je tu každý druhý slovo zakázaný + občas feministické, homofilní, multikulti, promuslimácké a další patok názory. Show must go on.
-
-
To mi povidej, ani nekoho nejde poslat... dpc... *9* ale mohlo by bejt i hur.
-
-
No že jo, totalita jak vyšitá, ale neboj ono bude hůř, levičácká impotentní velebnost z Bruseru to už nějak zařídí.
-
-
tak Elfíku, ještě jednou si přečti to, co sem napsal. Pokud ti ještě nedocvaklo, tak Brusel je ovládán oligarchy z ECB. Let's party! http://www.youtube.com/watch?v=OGWQ8O6sGFQ
-
Jestli rumpoj, baroso a ten skopčáckej šmejd (komouši z redakce) jsou pravičáci, tak pak nejsi střevo.
-
A teď si vem, že Bruselu vládne partička elitně pravicových límečků z Goldman & Saschs. To sou paradoxy co?
-
Vidis to moc cerne i kdyz ( Cenzura v tisku, cenzura nejspise informaci ve zpravodajstvi a taky co si vysilat chce nechce). Jo nejsme od toho rezimu zas tolik daleko, vzdyky ale muze bejt hur a hur. To si treba rict a nevidet to tak cerne a jen jednim pohledem. *4*
-
-
-
-
-
Á tak mejlka, jste jen levičáckej plátek.
-
-
Českej dabing by byl zbytečnej. Česko je malej trh a lidi si to koupí ať to bude mít dabing nebo nebude. Ty peníze by měli rači investovat do toho, aby oslovili zahraničí, hlavně Ameriku, protože Česko jim náklady určitě nezaplatí.
-
-
Spíš by měli udělat Stretch goal v hodnotě cca 150,000Ł na všechny 3 dabingy...Ruský, Český a Polský...Tímto by přilákali lidi z tolika zemí, že by to měli vybráno hned.
-
-
jenom technická: Ł jsou polské zloté, britské libry jsou £
-
-
Já vím, nemám to na klávesnici a tak to řeším takhle :D
-
-
-
Proč bych měl jako zákazník radit firmě ať osloví zemi za oceánem místo té mé ? To vážně nechápu.
-
-
Dáme tam univerzálně nesrozumitelný jazyk, stejně jako to vyřesili v Magicke a hotovo. Nasereme všechny a stejne neurazíme nikoho.
http://www.youtube.com/watch?v=DOyWOv148dQ -
-
i v The Sims je nesrozumitelné žvatlání a to není jediná hra..nikoho to neuráží a všichni jsou spokojeni, takže proč ne?! :D
-
-
Protože se má hra držet realismu a smyšleným jazykem by si to trochu podkopávala. Ale mohli by udělat, aby všechny postavy schopné diskuze měly problémy s dásněmi, to by elegantně vyřešilo tenhle problém a jazyk by tam mohli dát jakýkoli. No a pak udělat soutěž, kdo uhádne jazyk ve hře vyhraje Collector's Edition (nebo spíš Knight Edition?) *1*
-
-
No jenže problém s dásněmy by mohl být záminkou pro rejpálky kteří by do všech diskusí psali: "No a když sem koukal na ty příběhový videa a nevěděl o čem mumlají tak sem místo na to co se píše v titulkách myslel na to jak stará bába v reklamě říká: "Můj manžel se mě ptal kam se poděl můj smíšek""
Ale nápad na získání Knechtí edice dobrej :D
-
-
-
Tak to by bylo drsný, udělat hru v Esperandu :-D
-
Ten byl vlastne i v papers please. Dobrej napad.
-
-
Velke ocakavania su hlave koli Mafii I kde bol cz dabing vyborny. A kedze to soferuje ten isty clovek tak vseci si myslia ze sa to zas zopakuje.
Byt to na mne, tak sa na ang dabing vykaslem uplne a spravim to len dobovo autenticky ake jazyky mohli zazniet vtedy. Cela hra ma hlavny vyozny artikel realonst a autenticnost, tak nech je to komplet. -
Musím teda říct, že produkční hodnoty té hry praští člověka přes oči hned při prvním spuštění. JInak jsem spokojený, je to nenásilně vtipné, dobře napsané... trochu mi vadila jen triviálnost hádanek, kterou jsem schopný pochopit u epxerimentálnějších kusů jakou Kentucky route zero nebo Walking dead, ale Broken age má až příliš tradicionalistickou point and click vizáž - člověk se na to strkání psa do elektrické zásuvky i docela těší.
Jo a dal bych si toho víc. -
-
Sorry, vedle .) Jestli se tu staví redakce, ať to prosím mázne.
-
-
Odemne ani cent neuvidí pokud tam dabing nebude ....
-
-
Stejně tak všem svým přátelům na facebooku apod. razantně doporučím, aby tento projekt (hru) za žádných okolností finančně ani jinak nepodporovali, dokud nebude oficiální vyjádření, že český dabing ve hře bude na 100%.
-
-
Souhlas, a pokud bude zakaznykem obevena gramatycka hiba v ceskich tytulkach, budou mu navraceni penyze.
-
Věřím, že se Warhorse bez těch dohromady 50 liber obejdou. *15*
-
-