Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nádhera
  • Já sem naopak celkem rád že neukázali zatím nic, nemám rád když vím co od hry čekat. Příklad: když v CoD přesně víte že ty nejkrásnější okamžiky jste viděli všechny ve dvou trailerech, podle mě se tím ničí ten požitek :)
    btw je fajn jak tu zas všichni hejtují :D :D Já říkám do toho Warhorse ukažte těm trollům pěknou hru až při vydání :)
  • Z fleku by to mohl být zapomenutý trailer na Stronghold 3, vypadá to stejně blbě *1*
  • Poprvé co vidím, hned na obrázku, že slovo realistické asi bdue třeba brát vážně. Postoj je šermířský i držení těla a řežou se jeden a půl ručním mečem. Dokonce ho i správně drží za hrušku meče. Dokonce i pohyb po dokončení býka je celkem správný. Klasická německá škola meče.

Tak uvidíme co z toho vypadne.
  • To postavení koně na zadní na konci vypadá trochu zvláštně.... A ten meč by taky mohl zvednout trochu dřív a ne až kůň dopadne *1*
    • Ok už to chápu. Dan to všechno vysvětlil ve Fight clubu *3* Jinak nic proti, tešim se až to výjde a teaser je jen teaser.
    • Viděli jste někdy koně? :D
    • Tiez sa mi zda ako keby sa pohyboval nejako zrychlene.
      • adrenalin? *2*
      • Přijde mi to trochu úsměvný. Najede tam epická hudba, cryengine vypadá krasně a pak to vyvrcholí tak, že si ten kůň jen tak jakoby povyskočí... Plus jak kejvá hlavou ze strany na stranu taky vypadá něják podivně rychle. *4*
  • Kazdopadne Vavrovi a celemu studiu gule nechybaju - vzhladom na to aky zaner si vybrali.
    Zlomte vaz pani.
  • toto zachránia už len pridanie armády husitských zombie...
  • P1trs
    to obrovsky video na tech oficialnich strankach je strasny cerne to problikne... normalne z toho mam skoro tiky...

jinak ke hre se nevyjadruju, jelikoz jsem z ni nic nevidel, grafika je zajimava, snad to Vavra neposere, realnost je jedna vec, ale hlavni je hratelnost
  • fakt se tesim.kouzla nemusim takze velky plus.

kdy bude DAN v podcastu?
    • dneska
      • diky za info ale ja nestiham prenos,prace blba.doufam ze zaznam nahodi brzo!!!!
  • tak na tohle se uz fakt tesim,bez kouzel-stredovek jak ma byt,souboje ze sedla,open world,na takovou hru cekam uz dlouho a konecne se něco takového objevi po všech tech skyrimech,diablech atd.....
    • Mount & blade dost z toho splňuje.
      • MM,,,je uz za zenitem,,chce to něco nového ale ten soubojovej systém bych z MM rozhodne uvital,,,kdyby ty souboje byly tak jako ve war of roses taky bych se nezlobil:c)))
      • Paul_cz
        Není to příběhová hra, takže třeba mě moc neláká. Za to tohle nebo Witcher 3 = bomba.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit