Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No vidis a ja mam opacny nazor, me vubec nevzal Fallout NV, vzdyt to bylo ploche? Pribeh za dve kacky nezachrani to, ze tam jsou Geckoni. Fallout 3 byl proste vic waste, vic mi sedel k tomu post apo, ale tak to je podle nazoru. Ale hlavne zaver F3 me zasadil do sedadla a sel sem si loadnout ten posledni save pac sem chtel vedet, jestli to muzu nejak zmenit. Zatimco v NV jsem proste mel klasickej pocit WTF... To je vsechno ja tady pobiham jak hovadek a pak tady zabiju pindika v zarici zbroji a par robotu a konec?
  • Jack1947
    A ja si aspon vyzkousim treba , to co mi proklouzlo mezi prsty, pocitim jake to tehdy bylo *3* .
  • K Freelancerovi jsem si zatím cestu nenašel (snad Petr Poláček nebere tento koment osobně :D, ale pro jistotu: Freelancer je nejlepší!!!), ale co není, může být :) Tyto staré hry - potažmo jejich novější pokračovatelé, snad budou mít spoustu nápadů ale především dlouhou hratelnost, takže možná vydrží klidně celý rok, než vyjde další nostalgičnost nebo moderní varianta :) - a to chci ještě na zimu koupit pár indie záležitostí. Kde vzít jen ten volný čas....?
  • Fallout 3 je jedno z mých největších zklamání - ano, nebyla to špatná jízda, ano, bylo tam pár super nápadů, ale zbytek??? Naštěstí byl NV jiné kafe. Prostě jednička a především dvojka nestárne. Podobný osobní deficit mělo třetí Diablo, dvojku miluju - a nyní ho znova a znova hraju. Teď se asi musím zase vrátit k Falloutu 2 - než vyjde Wasteland.
  • Kinet1c
    Zlate casy budu co nevidiet sp5 :)
  • Díky pane!!! čekal jsem dlouho a teď jsem se dočkal.. to bude krásný víkend :-)
  • Ne, je to fair use.
  • Přesně tak. Jelikož už starším mezi starší gardu, tak mi ty starý pecky vážně chybí.. ty nové hry se hrají povětšinou samy a jsou, tak nějak nudné a bez šťávy.. takže na Wasteland 2 čekám, jak na smilování boží...
  • ptas se na to jak funguje v anglosaskem systemu, to zde zna malokdo, v mistnim pravu plati zasada, ze pravo svedci tomu kdo se o sva prava stara, cili pokud pouzijou hlasku a nikdo si nebude stezovat potom je vse v poradku, situace kdy by si stezoval doslo by asi na reseni procesni a tezko predvidat jak by vec dopadla.
  • tomocz
    to se vztahuje i na hlášky? v tomhle jsem měl vždycky bordel... ale nevím... to když třeba Big Bang Theory použijou hlášku z něčeho, tak si musí pořídit práva? :O
  • Hele a nezapomen na novy Elite :D Tam mam ovsem nejvetsi obavy, mam strach, ze to bude strasne zjednosuseny a stane se z toho freelancer. Coz neznamena, ze bych neskakal nadsenim z novyho freelancera, ale chtel bych elite takovy jaky bylo. Vedet kolik trva jump, jestli muzu vzit zakazku abych tam stihnul doletet, mit povedomi o systemui kam letim. Proste parada.
  • ucho
    no ale asi by neměli na použití těch hlášek autorský práva :D
  • Jatam nebyl co tam blili ty hovadiny o Falloutu 3 :D
  • Thorar
    Nějaký čas jsem měl pocit, že už si dobré hry nezahraju, ale s KS a projekty jako Wasteland 2, Project Eternity, Numenera, Shadowrun returns a pár dalšíma, jsem zase získal naději :-)
  • tomocz
    Odkazy na Limonádový Joe? Sakriš, to by byla paráda, jen když si představím text, kde se objeví zvolání: "Jedeš spratku! Herodesa na tebe!" nebo po nějakém sjednocení skupinky banditů a hlavní postavy: "Padouch nebo hrdina, my jsme jedna rodina!" Někoho odprásknu a zahlásím: "Kdo chce dobrým pistolníkem býti, musí kolaloku píti" :D
  • :-) Jo, tohle je hra stvořena hráčem pro hráče. Jen doufám, že se někde v Česku, již spojila komunita překladatelů protože tahle hra bez super angličtiny bude jen polovičním zážitkem. Doufám, že bude.

A určitě si jí koupím, až bude hotová.
  • Fakt? Aha, tak to musím znova nainstalovat :) - před týdnem jsem dělal úklid. Díky za info. Na Madbrahminu jsem pár týdnu nebyl.
  • Přesně. Pak tu máme ještě Carmageddon atd. - budoucnost není tak černá :)
  • Panove za par minut vychazi po 10 letech parce http://resurrection.cz/ !!!!! Takze koukejte zhavit Fallouta :D
  • Ja taky ne, ackoliv se mi uplne nelibi UI zpusob pohybu tech mameluku atd. Porad jsou to pro me detaily, ktere snad vyvyzi masivni kus zabavy :D A pak hned hups na Numeneru.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit