-
Proč text recenze zcela zásadně nekoresponduje s udělenou známkou 6/10? Tedy nadprůměrnou hrou - dle znaků od autora to vypadá na velmi špatnou hru - konečný verdikt to jen potvrzuje, ale známka je 6/10... to zrovna tedy moc nesedí - takový trošku bug.
-
-
Tych 6/10 je takých nadpriemerných akokeby sme hovorili o nadpriemernosti herectva arnolda schwarzenegera... Proste rozsah 50-60 je rozsah priemernosti.. O nadpriemere by sa dalo hovorit az pri intervale 60-70
Ale suhlas podla textu by mala hra dostat podpriemernu známku... Ale ta 6tka je bez debát znak priemeru... A so skolskymi recami o 5 ako priemere, ak si s tym chcel zacat, mozes ist vies kde -
Ja jsem jen velmi zvědav na recenzi RYSE:Son of Rome PC, protoze jestli bude mít jakýkoliv číslo menší jak 9, tak už tu nepřečtu nic.
-
-
tak zrovna RYSE:Son of Rome je pekna stupidita
-
-
Hmm Ty koza a petržel........ =
-
-
-
Vitaj na games.cz, číselné hodnotenie u niektorých recenzií veľmi často nezodpovedá hodnoteniu, ktoré by sa dalo vyčítať z textu recenzie.
-
-
Naprosto souhlasim..ta hra me prestala bavit asi za 3h a to jsem podobnych her odehral hromadu *10*
-
Je to zabavne kolik negativ se da najit kdyz je k tomu vule, ale az vyjde sestnacty assasin tak o tom si nikdo do recenze nedovoli napsat jak je to ve skutecnosti debilni hra =)
Kdyby to vydalo EA a pul roku se to vychvalovalo v kazde novince tak to dostane automaticky 9/10 *1* -
Původně jsem chtěl napsat něco delšího, ale nemá to smysl. Tahle hra mě bavila. Nedělal jsem si iluze o "Falloutu 3", nehrál jsem to na nejlehčí obtížnost a mám opravdu hodně odehráno. V porovnání se soudobou konkurencí pecka (výjimou je Divine Divity: Original Sin). Retardktor co vyplodil tento text by si měl zjistit, jaký je rozdíl mezi recenzí a kritikou a zkusit to znovu... ideální by bylo použít i mozek a ne jen dupačky *1*
-
-
Aha keďže teba hra bavila tak to musí potom hta bavit každého?
-
-
To nikdo neříkal, zkus u psaní přemýšlet *3*
-
-
-
Dohráno....a jo i přes fakt že postapo miluju tak souhlasím se vším se Smejkim
Ale jsem jedním z těch kteří si přidají jeden dva body. -
Fallout 1 a 2 zostal a aj zostane neprekonaný, som rád.
-
-
Preco si rad? To pri každej jednej podobnej hre sa k bohu modlis aby sa hra nepodarila, aby fallout ostal na vrchole zanru? Akoze poznam fanboyov, ale toto co si predviedol ty je na kazajku
-
-
ťahaj naspäť tam kam patríš a už sa nevracaj.
-
-
Proč by byl kdokoliv rád, že se ze skvělé hry nepodařilo udělat ještě lepší? To nechápu.
-
-
Lebo je to takmer nemožné anonymné xko.
-
-
možné je všechno :)
-
-
Ok, tak to skús, napr. môžeš začať tým, že mi povieš nejakú lepšiu hru akými boli a aj stále sú prvý a druhý fallout. Teda skús mi povedať, ktoré post apokalyptické ťahové rpg z izometrického pohľadu je lepšie ako tieto dva herné klenoty a dnes už legendárne hry? Ak mi budeš vedieť na toto odpovedať s nejakým relevantným príkladom tak ti pošlem faxom ďakovný telegram.
-
-
:D
-
ja viem ty trúbka, ale nič lepšie ma nenapadlo, dávam to za vinu tomu vínu čo som vychlastal dnes nadránom :D
-
.. čím viacej bodiek tým viacej adidas? ...
adidas ma proužky, troubo :) -
Prosím teba pekne, to teraz trolluješ alebo to myslíš vážne? Ak je ten prvý prípad tak ťa ľutujem ak ten druhý tak ťa ľutujem ešte viac. Len tak mimochodom, riadiš sa heslom, čím viacej bodiek tým viacej adidas?
-
post apokalyptické ťahové rpg z izometrického pohľadu
Hmm..tech moc nebylo..Metal Hearts me jen napada..a to skutecne lepsi není...pak The Fall..ale to uz není izometricke a lepsi to taky není..vlastne jsi to vymezil tak ze nejde nic vybrat..pro jistotu..zejo?:)
-
-
-
-
-
-
No, s recenzi lze v necem souhlasit a v necem ne, treba 3 ruzne skilly na mluveni - proc ne, ale safecracking a lockpicking mi prijde zbytecne oddelovat. Urcite ma pravdu v tom, ze je pruser:
1.Ze se attributy nikam nepromitaji do hry mimo souboje.
2. Dale nahodne generovani beden - minimalne obsah castu beden by mel byt fixni
3. Nedodelanost + zabugovanost a chybejici questy
4. Chybejici pauza v normalnim modu a moznost vydat rozkazy dopredu
5. Rychly pohyb na mape v oblasti, pokud je jiz prozkoumana
6. Cinknute kostky pri pocitani vysledku cinnosti
To, ze nekdo porad loaduje a chce si kazit hru, je snad jeho vec. A co se tyce grafiky, tak se podivejte na DS1 a DS2, jak vypadaji porty na PC bez hracskych modu a jake hodnoceni maji.
Vyzdvihovat FNV - kde se v 1/3 hry muzete na nejtezsi obtiznost drbat pri soubojich v nose ne na jine casti tela a ktery je rozlehly, ale prazdny (napr. prehrada nebo cesta k mutantum) mi ale neprijde fer. -
-
zabudol si dodat ze trezory s digitalnym zamkom sa otvaraju s computer skillom a niektore trezory s alarmom sli otvorit aj so skillom alarm disarming
-
-
bavime sa o atributoch, nie o skilloch.....samozrejme nebojovych skilov je omnoho viac, ale rec je o atributoch a ich vplyve na hru mimo suboj
-
-
Nie je pravda, ze sa atributy nikam mimo suboja nepremietaju. Charisma ma vplyv na rychlost levelovania + moznost najimat niektore NPC....inteligencia na pocet skill bodov , luck na bonus konctitucie pri levelovani....sila na nosnost....atd
Mne osobne na hre najviac vadi nutnost rotovat mapu, lebo objekty v popredi nemiznu a napriklad ak je tam nejaka stena alebo co, tak zakryva jednak vase postavy a jednak aj bedne a pod....okrem toho su tie mapy pre mna akesi neprehladne a tym, ze ich musim neustale rotovat, tak sa v nich potom neorientujem a stracam....keby aspon minimapa co je v hre sa dala zoomovat a pripadne pouzit na poslanie postav na nejaky bod napriklad na exit z lokacie alebo k nejakej NPC (extremna lokacia je titanov kanon, ked som sa tam vratil a mal ho cely vycisteny, musel som 5 minut scrollovat po mape aby som nasiel obchodnika za ktorym som chcel ist)...... -
Srovnávat grafiku Dark Souls s tíhmle brakem, tož to si děláš srandu že ano??? Navíc tohle vychazí na PC, ne na konzole, které podle pc-gum brzdí vývoj, tak proč Wasteland či Divinity neukazují potenciál bohem vyvolené platformy, co jim zabránilo udělat hd textury? Snad ne malý výkon xboxu 360? Nebo snad peníze? Ty miliony dolarů bylo málo???
-
-
Ne, pokud jsi videl DS1 v zakladnim sranda rozlisenim roztazenym na 26 palcovem LCD s nativnim rozlisenim 1920*1200, jak ji dodal vydavatel na PC, tak si rozhodne srandu nedelam. Myslel jsem, ze hodim kosu a to jsem par mesicu predtim dohral Ultimu Underworld II v Dosboxu. Jinak, co jim tak asi branilo udelat HD textury? Ze by prachy a cas, myslenkovy gigante? Co branilo udelat lepsi textury Bethesde do Skyrimu uz pri vydani?
-
-
nevím jak to vypadalo bez modů, jelikož mod vyšel zároveň se hrou a grafika a stylizace je na vysoké úrovni. Takže mi chceš tvrdit, že ty peníze co vybrali bylo málo na hd textury? Tak to si opravdu nemyslím. BTW textury Skyrimu jsou několikanásobně kvalitnější než u Wastelandu a to je tři roky stará hra je funguje i na xboxe, který má 512MB Vram.. Tohle jsou výmluvy, výmluvy a zase výmluvy.
-
-
Grafika DS1 je technicky hnus , ktory sa vidi len malokedy. Tak nechutne textury nema snad ani ten Wasteland 2.
-
-
http://www.nexusmods.com/darksouls/mods/19/?tab=3&navtag=http%3A%2F%2Fwww.nexusmods.com%2Fdarksouls%2Fajax%2Fmodimages%2F%3Fid%3D19%26user%3D2&pUp=1
http://www.nexusmods.com/darksouls/mods/19/?tab=3&navtag=http%3A%2F%2Fwww.nexusmods.com%2Fdarksouls%2Fajax%2Fmodimages%2F%3Fid%3D19%26user%3D2&pUp=1
Jediný hnus si tu ty...
-
-
Ty asi budes opravdu gigant.
Tusim na Ihned se psalo, ze Bakala dal Vavrovi do zacatku cca 100 mio CZK = +- 5 mio dolaru. Ty penize jim davno dosly a proto sli na Kickstarter.
Kingom Come: Backers: 40131 Pledged: $2,064,002 http://kingdomcomerpg.com/
Skyrim:
www.statisticbrain.com/skyrim-the-elder-scrolls-v-statistics/ - Archiv - Podobné
Source: Bethesda Game Studios, Steam, Zenimax. Research Date: 12.19.2013 ... Skryim development and marketing budget, $85 Million. Number of game ...
Wasteland 2 - Kickstarter: 61,290 Backers $2,933,252 pledged of $900,000 goal -
-
takže $2,933,252 je málo na hd textury, když modeři zvládnou udělat hd textury do Skyrimu či Dragon Age zadarmo???
-
-
-
-
-
-
Žasnu a tleskám opravdu jste našli odvahu střízlivě ohodnotit "ó božský Wasteland 2" . Jsem jen rád , že seznámení se hrou a první úkoly , vlastně celé to hozerní hráče do víru děje nepřipadaly tak hloupé jen mě . Bohužel jste mne nepotěšili v tom, že podobné protahování dějem si budu užívat celou první polovinu hry . Zatraceně ta hra ztratí svoji zábavnost po prvních 15 minutách :( . No uvidíme co se stane , protože aktuálně nemám chuť se ke hře vůbec vracet ....
-
Tak pane Vávra ukažte, že z KS může vyjít i kvalitní titul s AAA grafikou a ne jen shitozní kartonové, infantilní hry hrajícísi na retro hry...
-
-
Až na to, že u Kingdom Come Kickstarted nesloužil k zafinancování vývoje hry ale spíš jako ukázka investorovi, že je o hru zájem...just sayin'
-
-
Začínám se bát co vyvedou s novým Tormentem.
-
-
No... ono je to zjevne hrozne subjektivni... mne to uprimne bavilo a cas, kterej jsem s tim mohl stravit (tak patnact hodin? Ale to je mnou, cas je proste nedostatkovy zbozi ): ), jsem se uprimne bavil. TESILO me, ze je to dost oldschool, a to i presto, ze to chvilema byl uz az nezvyk. No... a snad nebonznu moc... koukam do sesterskyho levelu, a Lukas tomu dal 5/5, narez. Ma to mouchy... urcite. Uz proto, ze fallout jsem hral, kdyz mi bylo snad ani ne dvacet, a tohle hraju, a je mi necelejch ctyricet. Jenze uprimne... a co? Je to samozrejme o ochote poddat se.. sem tam neco vydrzet... ale urcite to neni spatna hra. Kdyz jsem pristoupil na jeho hru, tak nejsem zklamanej. O Torment strach nemam... Ani o Eternity. Ale hodnotit je dnesnima ocima... to nebudu. Naopak budu rad za vylet tam, kdy jsme se mohl hram venovat a opravdu se do nich ponorit. A hrozne doufam, ze najdu ten cas, abych se mohl ponorit prave do techhle dvou.
-
-
Mam to dost obdobne, uz asi 3. vikend se snazim dohrat zjevne posledni cast (neni proste cas). Urcite bych nasel spoustu veci, co bych dokazal objektivne te hre vytknout, ale proste me z nejakeho zvlastniho duvodu hra bavi a to dokonce asi nejvice za poslednich par let.
-
-