Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ok...pouzijeme teda logic
    chlap se silou 2 a hard ass naskillovany na maximum je stejna sranda,jako zenska s inteligenci jedna a smart ass na maximum...pokud teda hledame LOGIC ;)

jak jsem psal...kvuli lootu neloaduju...
    a kdyz pouziju obracenou logiku,kdyby nebyl loot generovany,nemusela by tam byt otravujici animace celou hru

je to proste herni mechanika k hovnu
  • jsou tam vubec nejake otevrené mapy, jako byly ve falloutu 2? videl jsem obrazky a gameplaye a zdalo se mi že ty mapy jsou docela male a i linearni
  • bych tam dal neco mezi, vygenerovani vseho pri vstupu do lokace...

generovani pri otvirani je podle me akorat pro tyhle suliny, co jsou ochotny to reloadovat do zblbnuti

(ale priznam se, ze v divinity pri solo pruchodu jsem se k tomu taky snizil, abych mel dokonalyho robota, ale delal jsem to spis u obchodniku, tam byla vetsi sance, ze se neco pouzitelnyho najde)
  • Generovany loot a ta prodleva pri uzivani skillu je tam kvuli quick loadu, pokud to zkusis jednou a nepodari se tak ti to moc casu nezabere ale pokud 20x quickloadujes tak si nemuzes stezovat, nakonec pokud jsi nepodvadel quickloadem tak ani nevis ze je ten loot generovany......

Rozdeleni skillu je uplne logicke branka na zahrade ma jinej mechanismus nez bezpecnostni sejf, stejne tak dvoumetrovej svalnatej chlap pouzije natlak, ale kdyz chces nekoho presvedcit argumenty tak sahnes po jine postave. LOGIC
  • na jednu stranu mas pravdu...na druhou zas pridavanim bodu do skillu k otevirani beden je psycho,protoze pridavam body,abych otevrel extra tezkou bednu a nasel bud tenisak,nebo pri loadingu novou pusku...
    nema to logiku...navic i pri novem hrani ty veci stejne najdu a jestli to bude v prvni,nebo druhe bedne nehraje roli...

samozrejme loading pri spatnem lootu neprovozuju...to bych se zblaznil uplne koukat na ty nekolikasekundovy animace lockpicku :D
  • ucho
    generovaný loot se dá okecat velmi snadno. kdyby bylo předem daný, co kde je, při znovuhraní by stačilo vědět, do jaký bedny si pro co vlízt, pokud by tam bylo něco extra dobrýho. to by tu znovuhratelnost shazovalo. samozřejmě pro slabé povahy je tohle špatné, protože budou klidně hodinu loadovat, aby z toho vytřískali maximum...
  • J fakt neviem co ste od tej hry niektory cakali.....ja mam zatial nieco vyse 60 hodin, prave som dosiel do hollywoodu, hra ma bavi ako maloktora za posledne roky (podobne ako Crusader kings 2) a uz teraz viem ze to rozohram znova ihned ako dohram
    Mne je jasne ze ta hra nie je najgenialnejsia na svete ani najkrajsia, ale je to jedna z najzabavnejsich hier pre mna za poslednych par rokov (samotny autor recenzxie ked nahral vyse 100 hodin, tak to snad o niecom svedci).....preto fakt nechapem ten prehnany hate na tuto hru....a fakt ma v tejto diskusii zacali vytacat klamlive argumenty (bnapr. tvoj pocet klikov, atributy nesuvisiace s hrou, zabugovane questy atd atd uz som pisal pred tym,) a zda sa mi to strasne nespravodlive a nefair
    Ano X-com ma lepsie suboje , lenze to mal aj ten povodny z roku 1994 5 rokov pred prvym falloutom.....lenze moji milyu ta hra bola len o subojoch o nicom inom
    Ano Diablo malo motivacnejsi loot.....lenze rovnako to malo Diablo 1 rok pred starym falloutom
    Ano torment ma lepsie dialogy ale to mal aj ako povodny fallout
    Ano, tetris mal menej bugov, lenze to mal aj ten z roku 1987 11 rokov pred falloutom
    Ano, Mass effect ma krajsie cut sceny a lepsi dabing...
    atd atd atd.....nemate nahodou trochu prehnane naroky / poziadavky/ vysnivany ideal? Ved vam ziaden Fargo netvrdil ze prinesie najgenialnejsiu a najneprekonatelnejsiu hru na svete, preco ju doprdele porovnavate s uple inymi hrami jednak zanrovo,jednak rozpoctom....
    A co tak porovnat to opacne ? Wasteland 2 versus dialogy z diabla, pribeh z X-comu, grafika z tetrisu, RPG system z mass effectu, dabing z pac-mana, bugy z falloutu.....a hned je z neho najlepsia hra na svete :D
    a btw, chapem napriklad kritiku na grafiku, tiez mi na nej co to vadi, dovody preco som popisal uz skor, radsej by som prijal izometricku klasiku
  • Pitchovina....
  • mam odehrano cca 10 hodin a musim s autorem v mnohem souhlasit...
    neskutecne me serou ty tri skilly na otevirani beden...u rozhovoru tri skilly jsou taky desny...
    nesouvisejici atributy se skillama nejsou idealni,ale tak nejak mi to je fuk,to hrace nijak neotravuje prave jako ta animace u skillu,kdy to trva hrozne dlouho...nechapu duvod...bud jo,nebo ne...nemusim koukat preci na par sekund animace...

generovany loot v bednach je ale kravina nejvetsi...to se neda moc dobre okecat :-/

ale jinak me to bavi...rozhovory a hlavne souboje...

osobne to mam za 7 z 10 a tesim se na nove Jagged Alliance :)
  • to mas blby no, tak bez hrat f2, sup sup.
  • Děkuji autorovi za objektivní a VELMI výstižnou recenzi, moje výhrady s hrou jsou v podstatě totožné a opravdu nerozumím té záplavě 9 a 10 na MC nebo jinde; nechci přetřásat již znovu řečené (btw pevně danej loot byl typická záležitost oldschool RPGček, uniká mi teda proč se tihle údajní staromilci uchýlili ke zvěrstvu generování po vzoru DA:O apod.), ale u deset let starý německý lowbudget Fall: Last days of Gaia strčí W2 hravě do kapsy. Fargo nasliboval a zklamal.. po 4 hodinách šla hra z disku a nahradil ji asi po 20-té Fallout 2.
  • species
    co treba misto toho abys tady kolem sebe kopal a hazel nadavky tak se regnul? Pak ti nikdo nick "krast"(<- extremne vtipny oznaceni) nebude.
  • species
    rofl, rupert takovej schyzofrenik :D
  • Asassins creed má do RPG dost daleko.
  • Rozuměj je to pohodlnější. Taky mam doma PC ale prostě neni nad to rozvalit se do křesla s gamepadem a hrát. S delšího sezení u PC mě prostě bolí ruka co ovládá myš a kolikrát místo hraní alt tabuju na internet takže je to hraní takové dost nesouvislé :D Ale kazdýmu sedí něco jínýho. Samozřejmě na gamepadu nelze hrát vše...
  • *6*
  • Jsi hloupoucky. Prosim uz nikdy nic nepis na zdejsi fora a spise vice hraj hry, protoze napsat takovy absolutni nesmysl ze tenhle laciny a ubohy paskvil je hrou roku nekolika let muze napsat jen totalni silenec.
  • něco na tom je, artwork a úplně ty první screeny na KS vypadaly super a byly jedním z důvodů proč jsem to backnul.. s dalšíma screenama to šlo ale dost z kopce a samotný rozehrání bylo fakt nepříjemným překvapením
  • ses jeste vetsi demennt jo ?
  • he?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší