Přejít na výpis diskuzí
Wasteland aneb vše, co jste chtěli vědět o předchůdci Falloutu
21.4.2012 | Jan Smejkal
177 příspěvků
-
Skvělý článek, akorát škoda, že pro ty co se jim skoro 25let stará hra nechce hrát nebyly popsány důležité události a zakončení prvního dílu. Myslím si, že u tak staré hry, nemůže být o spoileru ani řeč.
PS. Konečně žačínáte s tím asociálním blbem (Imbecil.duskuzní) něco dělat. Vřelé díky. -
dobry cteni smejki. uz uz jsem se bal, ze skoncis negativne, a ze budu muset napsat, ze ve forech je opravdova diskuze a neni to jenom o vykricich do tmy.
-
viď, pomlouvače jednoho hnusného *3*
-
no ještě ty se toho smejkala zastávej *4*
-
dokonce jsem ho rozšiřoval, protože byl hotový už před týdnem, ale nestihl vydání *1*
-
Zas parádní víkendové čtení.Rozšířil jsem si informace a natěšil se na hru která je dáma a nechová se jako šl*pka která ti dovolí všechno vždy.Víc dospělejších her méně tuctovek *5*
-
Prez Black Isle to predevsim vydaval Interplay.
-
To je trošku demagogické :-)
-
Ke konci je jich podle mě zbytečně moc, prvních +- 85 procent hry je to ale jenom o rozhovorech a pro mě osobně naprosto SUPER.
-
Jak je to s tou BG? Podle wiki jsou producenti z Bioware. Jak se na vývoji podílela/nepodílela Black Isle?
-
Tvá angličtina potřebuje oprášit.
-
Skvělá práce smejki. Až se divím, že ti redakce takhle dlouhý článek schválila. A to tam určitě ještě něco proškrtali *1*
-
wasteland forum je miestami humorneho poctenicka. uz cisto unigine sekcia a reci o tom ako sa engine na wasteland nehodi, pretoze pastnuta je ukazka z hry oil rush, ktora je strategiou, zavanaju trolingom.
osobne si myslim, ze polka vlakien je cisto akymsi vyzitim pre fanusikov, ktorym povoluju rozvadzat nejake tie uhrovite mokre sny a dohady, ktore su vacsinou zbytocne a nemaju ziaden dopad.
viz. film prometheus na avp galaxy. desiatky stran zbytocnych teorii, dohadov, analyz snimkov, plne tych najzbytocnejsich hluposti iba preto aby boli a zapadli pod skratkou tldr. -
Protože jsem za Husáka poprvé uviděl sluníčko a vzápětí to výše jmenovaný položil, tak díky za hezky podané info o pár RPG hrách z generace, kterou příliš neznám.
Chápu že hardcore oldies jsou někdy pěkně nepříjemní, ale docela jim rozumím, občas asi v tomto směru společně trpíme lehkou paranoiou ^_^. Jenže (z mojí zkušenosti), u Mafie II byla chuťovka sledovat, jak se projekt mění z původně předkládaného konceptu "vážné pseudorealistické akce" na vážněji pojatý klon GTA. Pár takových zkušeností a člověku se ježí krk hned jak slyší "Protože je dnes jiná doba, je potřeba herní mechanismy posunout dále..." -
Urážka je výrok nebo čin, který snižuje jinou osobu či skupinu a poškozuje její pověst nebo zpochybňuje její čest.
Zdroj: wikipedia -
definuj urážení
-
Moc pěkně si to napsal děkuji.
Snad to dopadne dobře. 1 Jsem hrál kdysi dávno, ale ztroskotal jsem na angličtině. -
Na žádný takový jsem nenarazil, přestože jsem nějaké četl... Naposledy se navážel do nevysokoškoláků.
-
Prosím vás, má autor nějaký článek, kde nikoho neuráží? Rád si ho přečtu.
Díky. -
Tak toto je pre mňa uveritelnejšie:
http://www.databaze-her.cz/hry/?zanr=s27s&hodnoceni=2&razeni=hodnoceni