Přejít na výpis diskuzí
Wasteland aneb vše, co jste chtěli vědět o předchůdci Falloutu
21.4.2012 | Jan Smejkal
177 příspěvků
-
Je mi docela líto, že jsem dobu těhlech her nezažila. To bych je patřične docenila....
-
Hmm, neměl jsem si tento článek číst.
Teď se má mysl od wastelandu neodtrhne!
Každopádně pěkně napsané a děkuji za odkaz na první wasteland. ::bez chlupu -
BG je od Bioware, Black Isle bylo vydavatelem. Zároveň se Black Isle podílelo na několika minoritních věcech při vývoji (pokud si dobře vzpomínám, tak něco ohledně ozvučení). . Black Isle pak také použilo Infinity engine, který vytvořili chlapci z Bioware.
-
Děti se probudily.
-
to mě asi mínuskujou ti co nehráli...
-
Za to Planeseed Torrent se uchytil až moc :-D
-
Konec je docelá zajímavý protože rangeří se musí vydat na Mars a zastavi mimozemskou invazi Serpioidů. Vážně nevím, proč o tom v článku není aspoň malá zmínka...
-
Vynikající článek, který se netýká jen Wasteland, ale mě oslovil hlavně co se týče tvých názorů na hráčskou komunitu. Skoro bych řekl, že by, na rozdíl od haterských a obecně nekonstruktivních štěků na různých fórech, stálo za to ho Fargovi poslat. Kdyby byl zájem, tak článek s radostí přeložím (insomnic(at)centrum.cz)
-
Dnes je komunita dost rozvětvená a sliby konečné . Velká očekávání mohou přinést deziluzi u abonentů , ale zbude tu dílko co si další ochotně pořídí . Pokud naplní jen část z toho čím se odlišují od současné masové produkce .... o sponzory nepřijdou .
-
a ty, který se nad něj nedokáže povznést tím pádem klesáš ještě hluboko pod něj :-)
-
Začalo to Wastelandem a skončilo vtipným trefováním do zaslepených a krátkozrakých choleriků... Podnětný článek.
Nastínil jsi v něm myšlenku, která mě osobně ohledně kickstarteru trápí už docela dlouho - nezaleknou se vývojáři komunity? Když se velký studio stane obětí hatu, může se částečně schovat za svojí finanční integritu, nezávislost. Jenže v případě Farga a spol. mám dojem, že je musí myšlenka závislosti na komunitě jakožto mecenáši dost strašit. -
Fuj, z týhle korektnosti se mi dělá blbě...
-
Originál asi už ne (originál Jagged Aliance by byla asi tak max co bych už dneska zkousnul) ... ale na dvojku si rád počkám ;)
-
Na co osvědčení stačí mít po ruce slovník http://slovnik-cizich-slov.abz.cz/web.php/slovo/imbecil myslím, že tě to vystihuje přesně. Neboj si dokonce chytřejší než d3bil.
-
Ok, beru. Ale přesto si stojím za tím, že vulgární příspěvky jsou v diskuzi stejně nepatřičné jako spamování... Dobrou noc všem. *4*
-
Klidek prosim. Spamoval jsi dneska uz dostatacne aneb hranice "delete" je velmi tenka!
-
V tom případě bych rád viděl nějaké osvědčení, že máš právo na to tuhle diagnozu vyřknout... *3*
-
A nebo radši od smejkiho nečti vůbec nic, když tě to tak uráží. Taky řešení, ne?
-
Ehm, nepoužil jsem žádnou vulgární mluvu, ale pouhou diagnozu tvé nýnější mysli.
-
Hlavně, že seriózní příspěvky se mažou, vulgární nikoliv. *3*