Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Amylee.Anderson
    Je mi docela líto, že jsem dobu těhlech her nezažila. To bych je patřične docenila....
  • StanleyCZ
    Hmm, neměl jsem si tento článek číst.
    Teď se má mysl od wastelandu neodtrhne!
    Každopádně pěkně napsané a děkuji za odkaz na první wasteland. ::bez chlupu
  • Cahir
    BG je od Bioware, Black Isle bylo vydavatelem. Zároveň se Black Isle podílelo na několika minoritních věcech při vývoji (pokud si dobře vzpomínám, tak něco ohledně ozvučení). . Black Isle pak také použilo Infinity engine, který vytvořili chlapci z Bioware.
  • Děti se probudily.
  • to mě asi mínuskujou ti co nehráli...
  • Za to Planeseed Torrent se uchytil až moc :-D
  • Konec je docelá zajímavý protože rangeří se musí vydat na Mars a zastavi mimozemskou invazi Serpioidů. Vážně nevím, proč o tom v článku není aspoň malá zmínka...
  • Vynikající článek, který se netýká jen Wasteland, ale mě oslovil hlavně co se týče tvých názorů na hráčskou komunitu. Skoro bych řekl, že by, na rozdíl od haterských a obecně nekonstruktivních štěků na různých fórech, stálo za to ho Fargovi poslat. Kdyby byl zájem, tak článek s radostí přeložím (insomnic(at)centrum.cz)
  • Dnes je komunita dost rozvětvená a sliby konečné . Velká očekávání mohou přinést deziluzi u abonentů , ale zbude tu dílko co si další ochotně pořídí . Pokud naplní jen část z toho čím se odlišují od současné masové produkce .... o sponzory nepřijdou .
  • a ty, který se nad něj nedokáže povznést tím pádem klesáš ještě hluboko pod něj :-)
  • Cahir
    Začalo to Wastelandem a skončilo vtipným trefováním do zaslepených a krátkozrakých choleriků... Podnětný článek.

Nastínil jsi v něm myšlenku, která mě osobně ohledně kickstarteru trápí už docela dlouho - nezaleknou se vývojáři komunity? Když se velký studio stane obětí hatu, může se částečně schovat za svojí finanční integritu, nezávislost. Jenže v případě Farga a spol. mám dojem, že je musí myšlenka závislosti na komunitě jakožto mecenáši dost strašit.
  • Cahir
    Fuj, z týhle korektnosti se mi dělá blbě...
  • Originál asi už ne (originál Jagged Aliance by byla asi tak max co bych už dneska zkousnul) ... ale na dvojku si rád počkám ;)
  • Na co osvědčení stačí mít po ruce slovník http://slovnik-cizich-slov.abz.cz/web.php/slovo/imbecil myslím, že tě to vystihuje přesně. Neboj si dokonce chytřejší než d3bil.
  • Trol.diskuzni
    Ok, beru. Ale přesto si stojím za tím, že vulgární příspěvky jsou v diskuzi stejně nepatřičné jako spamování... Dobrou noc všem. *4*
  • sleepless
    Klidek prosim. Spamoval jsi dneska uz dostatacne aneb hranice "delete" je velmi tenka!
  • Trol.diskuzni
    V tom případě bych rád viděl nějaké osvědčení, že máš právo na to tuhle diagnozu vyřknout... *3*
  • GlaDOS
    A nebo radši od smejkiho nečti vůbec nic, když tě to tak uráží. Taky řešení, ne?
  • Ehm, nepoužil jsem žádnou vulgární mluvu, ale pouhou diagnozu tvé nýnější mysli.
  • Trol.diskuzni
    Hlavně, že seriózní příspěvky se mažou, vulgární nikoliv. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit