Přejít na výpis diskuzí
Wasteland aneb vše, co jste chtěli vědět o předchůdci Falloutu
21.4.2012 | Jan Smejkal
177 příspěvků
-
Takže nemá.
-
Hlu-pák
-
Neměla třeba zrovna Mafie jenom jednu obtížnost? Nebo si to s něčím pletu...?
-
Hmmm... *6*
-
Ano, ano přesně.
-
Nezapomeň, že jsi hlupák.
-
prepac, toto je uplne scestne pausalizovanie. to, ze bethesda nieco nevie zvladnut, neznamena, ze v rukach inych vyvojarov nejde o zmysluplny prvok.
-
Na tom něco určitě bude, ale je to zvláště u her dvousečná zbraň... Recyklováním starých sérií skrze zavazující Kickstarter totiž nějaké kvalitní dílo s hloubkou nejspíš nevznikne a opět tedy zůstane jen u těch doufajících diskuzí.
-
To bude tím, že RPGéčko má nejblíže k filmu a literatuře, a tak logicky, dělají-li ho lidé, kteří mají pod čepcem, vznikne hlubší dílko. Přeskočím-li různé hybridy a experimenty (artové hry, výborně napsané/s vymakaným světem střílečky), rpgéčka mají šanci zaujmout jinou sortu lidí než pouhé zabijáky času...
-
Já bych tě spíš zařadil do škatulky hráče co se nechce moc k něčemu pozitivně vyjadřovat a být něčeho fanouškem, aby nikomu nedal příležitost se do něj strefovat... Ale to je můj názor - neříkám že je pravdivý...
-
To už je holt trademark Troiky...
-
o tom trollingu vím moc dobře, ten je ještě smutnější. nicméně jsem ho do své kritiky nezahrnul.
-
už je to opravený blbečci
-
Jeden stupeň obtiažnosti? Hm.. napríklad Wasteland. :D
-
Hra viac zabugovaná ako daggerfall. *15*
-
insomnic:
Tvoj plán s prekladom som nekomentoval, poukazujem len na to, že oficiálne fórum W2 si vzali do parády nasratí fotríci a zarytí fandovia prvého Wastelandu, ktorých už dožrali Biotarďácke rečičky o virtuálnych románikoch a preto sa pustili do tvrdého trolingu. Tu je důkaz místo slipů:
http://www.rpgcodex.net/forums/index.php?threads/wasteland-2-forum-codex-vigilance.70308/
Príspevky na oficiálnom fóre netreba kritizovať, musíš brať s nadhľadom. A Smejki též. YHBT! ;-) -
No, vzhledem k tomu, že jsi mě včera odborně klasifikoval jako imbecila...
-
Zas takový hlupák asi nebudeš...
-
Seriál urážek uživatele qwer, tak to myslíš? Ano, jak vidno, právě jsi načal další díl... *3*
-
Stačí se podívat na tvůj avatar a každý hned pochopí jaký jsi zakomplexovaný hlupák. (seriál pokračuje...)