Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Člověče zrovna čtu tu samou knihu, je skvělá - nejlepší co jsem z německé strany četl, ale těžko říct, jaké emoce by vzbudila hra z německé strany... Stačí se podívat na kontroverzí reakce, které vyvolala německá minisérie Unsere mutter, unsere vatter, která poukázala na různé citlivé věci, o kterých se moc nemluví - Polsko a Rusko by teď nejraději vyhlásili Německu válku *1*
  • Není zač :-) Jestli jsi hrál mod Darkest Hour pro Red Orchestru, tak asi zhruba víš, co od hry čekat.
  • Ta hra bude nářez, díky za upozornění, ani jsem netušil, že něco takového vytvářejí a ještě na CryEngine 3!
  • Místo nože vycházková hůl, v pozdějších fázích perk "chodítko" (2 zbraně najednou s minimálním zpětným rázem, kdo viděl Cockneys vs Zombies asi ví). A dost. :) Smějte se důchodcům, dokud sami nejste jedni z nich.
  • Nenech se odradit. Iron Sky je docela slušnej a lehce vtipnej filmek s narážkama které sice nepochopí každej (Proč nemá Finská vesmírná loď žádné zbraně?), ale zato víc potěší. A takový blbiny jako vybělenej černoch, mučení projevy AH ... fräulein Diezte :) a vesmírný zep....ale co, radši se na to podívej. :) Nadlouho film, kterej jsem viděl dvakrát za dva dny a kdyby si ho někdo v okolí pustil znova, tak ho klidně shlídnu do třetice.
  • Ja uz dlouho premyslim nad tim, ze by se toho mel nekdo chytnout a udelat takovou trochu "hlubsi" strilecku. Neco jako byl Spec Ops: The Line. Hra s poselstvim, ze valka je pekna k*rva.
    A prave kampan za Nemce mi na tohle pripada idealni, protoze by bylo mozne dobre zmapovat cestu od nadseni z jednoho vitezstvi za druhym, pres postupnou stratu iluzi az po krute poznani a ze ti, kteri je do toho pekla poslali, je opustili a ze uz nebojujou za vitezstvi, ale jenom o sve hole zivoty... Vlastne takova protivalecna valecna hra.
    Ted zrovna ctu knizku Nezapomen na zle casy od Guntera Koschorreka. Je to takovy dennik nemeckeho vojaka, ktery jenom se stestim unikl z kotle u Stalingradu a pak pusobil aj na jinych frontach. Myslim, ze by se to dalo dost dobre zpracovat...
  • počkej si na festung europa
  • hmmm solidní špíl *8*
  • a proč lidé hrají ve Starcraftu proti vlastní rase ? protože to je hra ? proč někdo hraje za turky v Medieval 2 TW a vyhlazuje křesťanské národy ? protože to je hra ? *7* už mě nebaví klasické herní klišé s americkými náturami hlavních postav
  • protože má modré oči a blondaté vlasy jidnro, takže ty nás musíš vždy zachránit a reprezentovat nás za stranu spojenců
  • jindra.veliky
    A proc touzis bojovat za rezim, kterej chtel tebe i tvuj narod prestehovat za Ural, pozabijet vsechny zidy, cikany, homosexualy a dalsi skupiny...?
  • hmm, to kolko bude mat Blazkovic rokov? pocas vojny vyzeral na 30tnika, v 60tich rokoch bude skvely dedko:)
    teraz po prvykrat bude mat obmedzenie nosenia len 2 zbrani aj zmysel *1*
  • Bethesda a tag legenda? To nejde dohromady
  • Podle wikipedie to bude šlapat na engine id Tech 5, na kterém jel i Rage který se my místy zdál kreslený, snad to pojede na nové generaci id Tech 5 (určitě engine prošel menšími úpravami).
    Nějaká zmíňka jestli budou české titulky?
  • Prostě trailer... a moc hezkej. Obrázky v galerii mě taky namlsaly. Jestli to bude založený na kosení mechů si netroufám odhadnout. Vždyť v původním Wolfikovi taky byli robotický potvory, no spíš cyborgové, či robo obleky. To je fuk. Mě roboti nevadí, spíš naopak. Ale i tak tam předpokládám široké spektrum nepřátel, jak to u Wolfa bývá. Takže se těšim *1*
  • Pilgrim66
    Lara Croft třeba
  • Vzhledem k pouzitemu enginu s koupi pockam az do chvile kdy si hra zacne rozumet s ovladaci GK, Rage me dostatecne poucil ze zapal pro vec neni vzdy na miste. *5*
  • Že? ....ja si tiež myslím, že tá hudba sa tam hodí :)
  • O tomto přemýšlím, když v Hearts of Iron za Němce válcuju Sověty, vyženu je za Ural a pak rekonstruuji a používám onen "lebensraum". Hra morální otázky neřeší, ale člověka napadne, jak by asi vypadala Moskva po reálném ekvivalentu strategického a logistického vybombardování na nulu ve hře, nebo jak by dopadl Leningrad, kdyby místo tříletého obléhání Němci měli námořní převahu, připluli v deseti těžkých bitevních lodích a týden nonstop stříleli na město. A když se mi "povede" něco udělat historicky přesně, myšlenky jsou podobné.
    Nicméně k nápadu realistické FPS. Musela by přinést naprosto revoluční prvek do tohoto žánru - hráč by de facto musel nakonec prohrát. A už kvůli tomu bych takovou hru chtěl. Na toto téma by šla zahrát velká škála osobních dramat až někam k nihilistickému pocitu bezmoci a zbytečnosti, který se těžko dostaví ve hře, kde hráč sám vyhraje válku.
  • Mozek
    Nesnáším střílení plechovek *13*
    Takhle zkazit Wolfika jako jednu z mála originálních, ale stále kvalitních FPS. *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit