Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Krescz
    ↑ v tom komentu je všechno špatně
  • Krescz
    War Thunder > WoT....hra kde si muzes koupit lepsi strelivo za real money je proste pro chudáky *11*
  • U "bozich paprsku" se mi zamlzil zrak...
    Jedna se o nejaky prekladatelsky humor?
  • Takže to, že proti tobě jede něco proti čemu nemáš reálnou šanci nic udělat leda že by to byl úplný jouda, ti vůbec nevadí? Nutnost ho zasáhnout klidně i 10x zatímco jemu stačí 1-2 rány je podle tebe vybalancováno dobře, když už ten balanc zmiňuješ?
  • jamar28
    Třeba War Thunder to tak nemá a když střílíš na špatné místo, můžeš tam našít třeba 100 střel a maximálně tak poškrábeš lak. *4*
  • Ano není to špatné ale "SORRY JAKO" ty rusáci ze stalínia a další to by člověk mohl vyprávět. Pokud porovnám realističnost vs arkáda wot, tak raději tu arkádu alá WOT. Na to se aspoň dá dívat. War thunder je nemastnej neslanej divně páchnoucí paskvil. Jediné velké plus je u mě to že v tankových bitvách se dá lítat a ten rádoby pokus o realističnost. Doufám že se tohle jednou povede dotáhnout a wotko má pohehe *16*
  • WOT je rozhodně jedna z nejlepších her. Kazí ji ovšem honba za ziskem a RNG co je někdy vaším přítelem a někdy velkým nepřítelem. Prémiové tanky jsou při vydání naboostované a když si je člověk koupí tak jim pak skrytě upraví parametry a kolikrát i hůř než jsou normální tanky ve hře, takže nechápu jak někdo brečí že jsou op. Kdyby hra neměla jiné papírové než herní statistiky bylo by to perfektní, takhle je prostě váš osud v rukou wg a někdy je to nepříjemné. Každopádně 1.0 a HD mapy sleduji už dlouho a vypadá to dobře, teď to jen už neposr4t a vydat co nejdřív *14* *14* *14*
  • Já hraju war thunder a mám klid
  • A co jako, většina her je na tom postavena :D
  • při čtvrté zbyde díky RNG tanku okolo 1HP
  • MickeyMutant
    Firma, co dělá DCSko, nesídlí v Karlíně a nemá Karla Drdu. Až zaměstná Karla a přesune se do Prahy, taky napíšou.
  • Jsem snad jediny, kdo s MM nijak velky problem nikdy nemel a to jsem rozhodne nehral primarne tier 10, ktere uz maji prakticky samostatne bitvy. Dlouhodobe ovsem vidim problem v samotnem balancu a v premiovych vozidlech, ktere by rozhodne nemely byt tak vykonne a bez weakspotu, aby se zacaly hrat v kompetitivnich/klanovych bitvach. Dale co hodne balanc kazi je neomezeni poctu premiove munice, protoze je balanc postaven primarne kolem ni, prinasi to do hry lehce p2w system, protoze je tato munice opravdu draha a kdo si nezaplati premko/prem tank, velmi obtizne si na ni vydela. Normalni munice pote ve vetsine pripadu ztraci pouziti, protoze tanky bez weakspotu s ni neprobijete a vas tym se pak akorat muze divit, ze jste nedali zadny dmg. Pritom by se omezeni poctu premiove munice dal postavit krasny balanc, kdy by si clovek musel rozmyslet, jestli toho Mause zkusi zepredu propenetrovat tech par lepsich naboju, nebo ho objede a na jistotu mu tam z boku napali klasicke
  • Je strašná škoda, že nepíšete i o novinkách ze světa leteckých simů. Ti asi neplatí redakci všimné... V takovém DCSku nás v tomto měsíci čeká přechod na novou verzi enginu 2.5, k tomu kompletně předělaná mapa Kavkazu, vyšel božský AV-8B N/A VTOL atd atd. Stejně tak obrovské změny probíhají a proběhnou v Il-2.
  • MickeyMutant
    4x
  • po roce jsem to zase nainstaloval (kvůli tanku a garáži zadarmo, jako vždy na vánoce), ale co jsem zjistil, tak běehm roku "vylepšili" MM, tak že nutí většinu her do formátu 3-5-7 (top-middle-bottom), což je rozhodně fajn pro ty 3 šťastlivce nahoře, ale těch 7 dole jsou jen kachny na odstřel a díky rozložení budete tou kachnou skoro pořád. Předtím to bylo alespoň vyvážené, že byl člověk jednou nahoře, pak mezi a dole, případně bylo dost her jen s 1 nebo 2 tiery, které byly daleko vyváženější. Tady musím jen najít TOP tank a držet se ho a doufat, že mě cizí top tank nerozlouskne. Aneb férovost v tom, kdy já mám 500 HP a cca 120 DMG vs tanky s 1500HP co mi jednou ranou kamkoliv uberou většinu HP a druhou dorazí, navíc klidně jedou vstříc, protože vědí, že jim nic neudělám, max. poškrábu lak pod 10% jejich HP. Zlatý War Thuder.
  • Bum do tanku. Ha, ubral jsem mu - 20% ! Tak ještě pětkrát..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit