Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kazdy se pres to neprenese no. Ale pokud clovek pristoupi na to, ze se jedna o arkadu a s realem nema nic spolecneho, tak se to da.
    Spis je pak usmevne, kdyz WG se jednou ohani historickou autenticitou co se ruznych zmen u jetnotlivych tanku tyce a jindy je to naopak zase z duvodu balancovani hry. Uz by si v tom meli udelat jasno.
  • Nejsem zadnej extra hrac a presto jsem si schopnej bez premium uctu vydelat na provoz Tier 9 tanku prave s tim Tier 9 tankem. Takze 10 her s T5 na jednu hru s T10 u me vazne neplati.
  • taky sem s tím měl ze začátku problém ale po 100 bitvách to člověk přestane vnímat
  • Zajimava zprava. Az me mrzi, ze jsem WoT na chut nikdy neprisel. Jsem na takovou hru moc hnidopich a nedokazu se povznest nad jiste zabavnou arkadovost a totalni popirani dobovych realii.
  • mimochodem v pátek jsem hrál hru za JagPanzer (plně vylepšený) tier 6 a potkal jsem IS-6 premiový tank. byl ke mě natočený bokem. vypálil jsem do něj 7 střel přičemž to byl přesné zásahy 5 do zadní části levé strany 2 rány šli přímo do zadku. tank neutržil poškození ani 1%. to už mi přijde za hranicí fair play i pro takovou arkádu. hold za ruský tanky zahraje každej tról.
  • Hrace jako ty, kteri se obouvaji do prumernych hracu, mam nejradsi. Ne kazdej ma chut a cas prosedet u nejake hry stovky hodin, aby se v ni mohl rovnat tem opravdu dobrym hracum.
  • Tak v tom případě si to až bude v ostrém provozu rád vyzkouším... *3* viděl jsem pár videí a ty byly jen z pohledu třetí osoby... díky za info...
  • Ten jeho příspěvek byla ironie... *3* Jde to dost jasně poznat z jeho ostatních příspěvků...
  • Naprostý souhlas... nízké tiery jsou vážně sranda... *1* *1*
  • Vsechno i pohled z kokpitu je ve WT, dyt ti borci co delali IL pracuji ted na WT;)
  • Máš pravdu, že na nízkém tieru nejsou ty doplňky tak znát, ale kupoval jsem to v akci, takže to můžu později prodat za pořizovací cenu... takže prodělek z mé strany nulový... *1*
    Větší vliv má ta posádka na 100% s BIA skillem... to je poznat (ještě ta ventilace k tomu)...
  • Il-2 sturmovník mam krabici a simulatory nemusim(tenkrat mi to otec koupil ke svatku),ale ne kazdej,co ma rad simulatory si to olibil ...Bohuzel to ma taky sve mouchy
  • Zadrak: :)A .. Tak mas rychlejsi nabijeni o kolik mm o sekundu ? A nebo,ze vidis,kdyz sotjis o 25% dal ? nebo maskovaci sit apd..

Za ty dva roky,jsem z toho nic nepotreboval tenhle detail hraje roly hlavne 8-10 tier tam je ta sekunda znát

A kazdej ma moznost si to pak koupit po case...
    Je jasny,ze kdyz mas premium tak je vetsi prijem xp a kreditu,ale ne o moc o 50 % no a premiovy tank :) bez premiaku vydelava uplne stejne jako 5-6 tier za dobrou bitvu

Ja mam premiak i t34 a za prumernou bitvu mam 30 cisteho za spatnou bitvu od 12-20 tisic za dobrou bitvu mam od 40-60 a za vynikajici bitvu jsem mel zatim jen 70 cisteho
  • Aha takže jsi to hrál, tím tedy platí ta druhá varianta... *1*
    Že nejde hrát bez premiového účtu a premium tanku? Kecy... sám jsem nahrál desítku (a koupil si ji) bez premiáku i bez premium tanku... když jsem to zvládl já tak mi neříkej, že to nejde...
    Deset her na jednu hru s desítkou? To si snad děláš srandu!! Jak mizerně to proboha hraješ? Když to pokazím jak s nízkým tierem (neříkám s pětkou, protože já vydělávám raději s tierem VI - konkrétně se SU-100 a s T-34/85) tak s desítkou tak to odpovídá tak třem hrám na jednu... S deseti hrama na jednu bych byl tak 60-70 tisíc kreditů v plusu a to minimálně...
  • Ty nejsi asi moc chytrej,kdyz nevis,co je pay to win :)

nejdriv si neco o tom systemu nastuduj a pak davej rady

A taky si pekna lama,kdyz za male tiery je to prave nejlepsi :)
  • Jses tak hloupej a nebo to jen hrajes ? Komu dneska nejde o penize ..
  • Bohužel pro mě nezábavné, když si budu chtít zahrát letadla tak pro mě prostě vede starý dobrý Il-2 Sturmovik... u letadla prostě vyžaduji pohled z kokpitu... *3*
  • No musím se ho zastat, právě na nízkém tieru by to mohlo někomu jako pay 2 win připadat... Já sám mám na tieru I vymakanou MS-1 a prostě nováček co má tier I v základu se mojí posádce na 100%, rychlejšímu zaměřování, ventilaci a optice nemůže rovnat... zvláště když jedu ve skupině s kamošem se stejně vybavenou MS-1, to je potom prostě poprava...
    Pay 2 win to není, vše je za kredity, ale nováček si prostě nemůže dovolit mít na tieru I vybavení za milion kreditů co tam mám nastrkaný já... to je prostě fakt... *1*
  • když si odehrál 20 bitev tak si musel hrát jen nízké tiery kde se nijak případný nákupy za skutečný peníze nedělalí, takže své prohry připusuj spíš své neschopnosti než udajnému pay to win
    nepřestává mě fascinovat kolik lidí v různých f2p hrách svádí sou neschopnost na sytém hry (mimochodem já hraji výhradně f2p hry a nikdy sem do žádné nedal ani korunu)
  • castro
    So vsetkym s tebou suhlasim
    Ludia su tupi jak kyble, neprecitaju si ako funguje herna mechanika, nemaju sajnu ako to funguje a vsade sa stazuju a vymyslaju si. Pisu, ze preco je to takto vsak by to malo byt takto ale pritom to maju popisane v hernej mechanike na wiki.
    Oficialnu hernu mechaniku nahradzaju svojimi vymyslami a konspiraciami o hernej mechanike.
    WT bude mat take iste problemy ako WG a uvidime aku budu mat hernu mechaniku. Som zvedavy co budu hovorit ludia ked nakoniec zistia, ze WT u tankov bude mat horsiu mechaniku ako WG.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit