Přejít na výpis diskuzí
World of Tanks bude mít vlastní profi eSport ligu
12.2.2013 | Aleš Smutný
123 příspěvků
-
A tobe chybi uz jen základní škola :)
-
Nechápu, co na té hře lidi vidí. Já jsem hrál cca 20 her a přišlo mi to jako šunt, který je na hranici pay to win.
-
7000 bidiek takze svoje kecy si stric niekam
Gold munica je pay to win nic viac. Ze sa da kupit za kredity, poslednych par patchov je sice fajn ale ako te kredity ziskas ? No jedine premiovym tankom a premiovym uctom. Bez toho mozes farmit dokoloa na tieri 5. Hrat 10 bikiek s 5 aby si si mohol zarobit na jednu hru s 10 je fatk uber fun.
Hrat bez premihoveho na vysokom tieri je nemozne, zvlast 10, 9 je na hrane, ale to uz neni uzivanie si hry to je kalkul kedy ratas kazdy vystreleny naboj.
Bez penazi sa ta hra neda normalne hrat. Jej herne mechaniky su zvratene, mapy hrozne, novy obsah uz rok ziadny. -
Uži si to. Si lepším hráčom WoT ako ja. Winning!
-
1.V normálnej bitve mi to nevadí.
2.Už sám si poukázal na to, že princípy WoT sa nehodia na esports.
3. Wot nie je sra*ka
4.Máš pravdu odzačiatku -
1.V normálnej bitve mi to nevadí.
2.Už sám si poukázal na to, že princípy WoT sa nehodia na esports.
3. Wot nie je sra*ka
4.Máš pravdu odzačiatku -
*1* *1* Další uražený "relax" hráč (že mě to už ani nepřekvapuje a to si ještě na mě před chvílí machroval ať si nejdřív vyexpím tank na 10 tier no ty jsi lolek). No možná by si měl nejdřív nadechnout a vydechnout ty, aby si závistí nepuknul. Hold je mi jasné, že tvé podvědomí hledá možné způsoby jak si obhájit své nic extra výsledky. Btw. DoTa je sra*ka, HoN rulezz *2*
-
supr, tak to teda du zkusit :)
-
Hele radeji to skonci zacinas sebe posouvat do rad fanboyu a ignorantu.
-
No jo vlastně máš pravdu, to jestli vystřelíš a nalosuje ti to penetraci 225 nebo 375, to vůbec žádnej rozdíl není *7*, je mi jasné že hráč tvých kvalit to nepozná a nebo mu to spíš je jedno... *3*
-
Word of Tanks je totálna SRACHKA lebo nie je taká ako by som chcel ja a preto su WG čur*ci a ide im len o prachy.
-
jj je, kdyz davas to battle tak mas nad vlajkama arcade, historical a full real...muzes si vybrat :)
-
Tie "brutálne prvky náhody" nie sú ani vo WoT. *3*
-
Ty o tom vieš včetko, hrdina. Dám ti radu zhlboka sa nadýchni a vydýchni a potom možno pochopíš , že všetky hry sa nerobia pre upachtených honi*ov ega pre ktorých je každý kto nevie všetko dopodrobna nula. PS. Wot nie je hra pre teba, to je jasné, zmier sa s tým. Ty by si mal začať hrávať Dotu, tam možeš každému naokolo celú hru nadávať aká je lama lebo mal mať v 43 minute 225 dps a má iba 200 lebo je ********* a potom si na tom možeš pred psaním vymastit. ciao
-
Ooooo bóóóže, tady zas někdo srovnává nesrovnatelné. Ve WoT záleží na každém výstřelu, na každém hpčku. Né jako v HOMAM nebo DND, kde v těch tisících zásahů se ta náhoda utopí... Navíc jestli tvrdíš že v HOMAM jsou brutální prvky náhody tak to mi laskavě ukaž kde. Jestli myslíš to že najdeš truhlu a máš náhodně vybráno kolik v ní bude peněz? Nebo 10% rozptyl dmg u potvor, kde jich je stejně takový počet že se to stejně vyprůměruje? No jestli tohle jsou náhody které dokážou zvrátit průběh bitvy tak to si asi hrál něco jiného než já. *7*
-
A ešte aby bola uplne zadarmo bez možnosti platit a aby mohol každý menit kod ako chce a urobit si z toho takú hru aká sa mu páči. Lebo inak budú WG ožratí rusáci, čo to robia len pre prachy aby mali doma zlaté hajzle *1*
-
ešte že sa aspoň ba lolku dajú tieto veci riešiť "mute chat" lebo inak by som asi rozdával facky :D vážne je tam toho príliš
-
Už mi je jasné odkud vítr vane. No tady to nemá cenu už dál nic vysvětlovat, protože ve své průměrnosti a "relax" hraní, si právě ten typ hráče který jakoukoliv náhodu navíc uvítá a jsi přesně cílová skupina WG. V tom případě nevím co ses vůbec obouval do mého postu, kde jsem říkal že WoT je absolutně nevhodná hra pro eSport, protože očividně ty o tom nemůžeš nic vědět. Toť vše, balím to tu
-
Homam? D n D hry? ak sa ti nepáči systém náhod v hre, tak to neznamená, že tá hra je sra*ka
-
vedle, to měla bejt reakce na war thunder..