Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • koukal sem na videa a docela mi přijde trapnej ten předstřelovej pomocnej zaměřovač kterej ukazuje kam mám střílet.. to je jak pro lamy, není tam nějakej jakoby "hardcore" mod kde hrajou všichni bez toho?
  • te hre imo chybí nejake dungeony pro 6 tanku a raidy pro 25 tanku aby bylo na konecnem levelu co delat.
    ale jinak je hra uplne na hlavu
  • WoW som v živote nehral takže neviem vôbec o čom tam ide alebo nejde. WT? WT má sice o trochu lepší ten spôsob odmenovania ale v ostatných veciach je totálne mimo ( je tam strašne vela lietadiel ktoré su prakticky navlas rovnakéí, je to neuveritelne repetetivné a v tom čo popisuješ "endgame obsah" to nemá ani tolko čo WoT.
    O WT nemá zmysel sa ani baviť, tá hra je v plienkach.

Nenazývaj ma fanatikom ani obhajivatelom, jednoducho s tebou nesuhlasím v istých veciach, tak to napíšem.
    Ty hovoríš že načo ti je nejakátrapná medaila alebo ocenenie, ked ti to nedá expy alebo kredity. Pre man to znamená , že som si dobre zahral a podla som pri hraní dobrý výkon hodný ocenenie.

Každý hladá v hre niečo iné, ja ( a velké percento hráčov) nepotrebujem mat všetky tanky a byt medzi 1000 najlepšími a mat na konte 10000000000 kreditov a bla bla. Chcem si zahrať hru ktorá ma baví, s ludmi s ktorými ma to baví, pdola pravidiel aké tá hra ponúka.
    Ked ti to berieš tak ze MUSÍŠ hrat 250 hier z "opičkami" aby si mal tank tak potom sa nečudujem, že ta to nebaví ale to nie je problém hry ako celku ale teba a tvojho hračskeho vkusu. Pre mna to je 250 hier v ktorých sa budem snazit, pokecám popritom s kamarádmi na mumble, zabavým sa zasmejem, oddýchnem.

Takže ten fanatický prístup vidím niekde inde.
  • WT = nejlepsi parba pod sluncem!
  • Jaké hry máš na mysli? Bavíme se tu o náhodě, né výpočtu. Pokud se něco vypočítává a má to pevná pravidla, tak OK. Ale jestli je něco založeno na náhodě, tak to ne děkuji.
  • Neexistuje, eh? WoW (pvp gear, pve gear)? War Thunder? Já zas tolik MMO her nehrál, ale tam kde existuje nějaký postup a rankování, tak tam většinou bývá end game content a nebo extra ocenění, to je podoba té odměny. Ve WT je nádherně uděláno přidělování expů za to, když v bitvě podáváš nadprůměrné výkony ba dokonce odměna vždy pro nejlepšího hráče bitvy. Kdyby tohle bylo ve WoT, tak já už mám dávno vyexpeny všechny větve ve hře a nemusel bych se mučit 250 bitvama na publicu s opičkama, jen abych se proexpil o jeden tier výš. K čemu mi je nějaká trapná medaile nebo ocenění, když mi to nedá žádný expy nebo kredity? To ať si s prominutím strčí za klobouk.
    A co se týče WG, já nadávám na WG jako firmu, jako celek, je mi ukradený kdo může za to, že se to ubírá tímto směrem. Důležitý pro mě je, že se to tím směrem ubírá a tím pádem je to pro mě sra*ka.
    Přijdeš mi jako zfanatizovaný obhajovatel, možná z důvodu, že máš dost těch keců na WG, ale nejsi dle mého objektivní, stejně tak jako ti kterých máš dost. Co já se na fóru naobhajoval spotting systému atd., stále si za tím stojím, ale některé věci jsou nepochopitelné i pro mě.
  • Mna to práveže bavilo, ten prvok náhody,vždy som mal radosť keď som niekomu napálil za plný vysoký dmg. Keby to bolo statické alebo bol ten rozsah malý tak by to bolo nudné.
  • At zije War thunder! :D
  • Aký si mala tank, s akým delom a do akého tanku si strielala a kam presne?
  • Boom
    No schválně jsme teď o přestávce mezi přednáškami dali jednu hru. Nejvyšší možné tanky v úrovni 7. s maximální výzbrojí a vybavením. Jak je ksakru možné, že na 5 metrů mi "sjela" 3krát ze 4 zásahů střela. To jsem rovnou mohla jít za nepřítelem, dát mu klíčky od tanku, protože jsem jasně prohrála. Sice mu trvalo cca 5 sekund než otočil hlaveň, ale já se neměla kam schovat. 2 rány a tank byl hořící kocábka. Tolik ke skvělé "náhodě" ve WoT.
  • Ruku na srdce, existuje vôbec hra ktorá by nejakým spôsobom odmenovala tých ozaj najlepších hráčov? Nenapadne mi ani jedna.

Wargaming ma svojich majitelov/akcionarov etc. ktorí idú potom aby mali viac hráčov-vačší zisk. Problém je v tom, že každý kto tu hru hrá hneď hodí vinu na vývojárov, ktorí si len robia svoju robotu. Taký je život.
  • pro hlupáka každej hloupej
  • Pravda, ten DMG sem nejvíc zažil s T30, kde je to 500-900. Druhá věc je asi snad nejvíc cítit na ruských TD (hlavně SU-100, SU-152, ISU-152), kde střely vskutku lítají někam do řitě. Ale to co popisuješ je všude, ne jenom ve wot. Spousta her (nejenom v elektronické podobě) je založených na rovnicích počítajících DMG/ACC. Stěstí je základem her od nepaměti.
  • Však o rozptylu míření se tu nebavím, to je jasné, že to jinak udělat nejde, ale je opravdu nutné mít rozptyl 50% u dmg a penetrace? Navíc u spousty děl je ten rozptyl míření tak obrovský, že se před každým výstřelem na 100m musíš 5x pomodlit aby si měl štěstí a náhodou ti to letělo rovně a né na okraj zaměřovače
  • To asi ani nepochopíš. Ono to není jen o té náhodě. Nevím jakých si dosahoval výsledků, ale dovolím si tvrdit, že pokud by si byl v top 1000 hráčích, viděl by jsi to stejně. A viděl by si to tak, že ta hra zásadním způsobem postrádá jakoukoliv speciální odměnu pro opravdu dobré hráče, hráče kteří se snaží a dělají vše co je v jejich silách a naopak velice málo postihuje hráče, kteří to hrají lážo plážo a nebo dokonce úmyslně hru kazí ostatním. Ta snaha o rovnostářství v té hře je až tak do očí bijící, že to z ní dělá právě tu sra*ku o které mluvím. Bohužel já na to přišel až po 10k bitev, možná už dřív protože ke konci jsem už jen doufal ve zlepšení stavu.
    A důvod proč se na WG tolik nadává je dle mého oprávněný a je to důvod, že oni dělají pouze vše pro to, aby nalákali více nových hráčů, ale nedělají nic pro to, aby udrželi stávající. Ta základna hráčů je už obrovská, tak proč se neustále snaží ji ještě zvětšovat?
  • Smrtihlav2000
    A místní hloupé trotlátko dorazilo.....
  • Spíš naráží na to, že jsou tu lidi s premiákem. A ty mě se*ou nejvíc. Může jim bejt naprosto ukradený, jestli premiák mam, nebo ne. Dokonce se setkávám i stim, že někteří tvrdí, že clověk s premiákem má lepší penetraci, větší armor atd... Demence nezná hranic *7* . Tož jestli někdo tvrdí, že je to drahá věc, pro mě jako studenta bez příjmu, bez kapesnýho vydat 200 kč měsíčně, když vim, že mě to bude bavit a budu to aktivně hrát, neni zas až takovej problém, takže nevim proč by měl bejt pro pracujícího člověka. Každej má stejný podmínky, akorát lidi s premiákem postupujou rychlejš. Toť asi vše k vašemu Pay4Win.
  • musís pochopit ze ne kazdy sedi pred komep 24 hodin denne jako ty a kdyz pak normalni hrac si chce pri hrani oddechnout a porad dokola ho zabiji nolifer jako ty tak to nastve...
  • Vono to má docela dost proměnných, i když občas mi též rozum stojí.
  • sugyn
    Ja treba kvuli tomu prvku nahody prestal hrat WoT.Na low tierech to nepoznas tak drasticky jako na high.
    Je opravdu trapny sledovat jak se netrefis na 20 metru z TD do Heavy Tanku (cekam oznaceni noob), nebo KV-1 jednou to roztrhnes jak nic a podruhy mas pocit ze je to Maus.Naboje co se tesne u tanku otoci a odleti kolmo do vzduchu ( ne ding to nebyl, do toho tanku to ani nedoletelo).
    Mapy porad nejsou vyladene, porad se zaseknes o kdejakou blbost hlavne ze maji camo faktor a nepratelsky tank velky jako dva domy tobe zmizi pred oblicejem na padesat metru (WTF?).
    Jako casual play je to fajn, jako progaming ne.Neni to zadny hate nic takovyho, pouze muj osobni nazor jak to citim ja.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit