Přejít na výpis diskuzí
World of Tanks bude mít vlastní profi eSport ligu
12.2.2013 | Aleš Smutný
123 příspěvků
-
Já se tu nebavím o tom, když hrajou proti sobě noobové a profící (viz 90% bitev CW), ale jakmile proti sobě postavíš pouze 7 hráčů na každé straně (ESL) a oba teamy budou mít vyrovnaný skill, tak z 90% rozhodne zápas náhoda. Jako fakt nechápu jak se té parodii na hru můžeš zastávat, to si ji buďto nikdy nehrál a nebo si nikdy nehrál hru, kde náhoda neexistuje a nebo jen v minimálním měřítku. Tady když ti náhoda nebude přát a nepřítel to bude mít naopak, tak tě dokáže porazit i hráč skillem o řády níž, než si ty. To se v žádné profi esport hře stát prostě nemůže a to si říkej co chceš. Jestli chceš jmenovat tak si zahraj třeba nějakou MOBA, CSko, SC I a II, atd... to jsou hry, kde opravdu záleží čistě na skillu a ne na tom, jestli ti počítač nalosuje dmg, díky které nepříteli zbyde jedno HPčko a on tě příští ranou dostane.
-
Ono tuhle s prominutím srágoru ještě někdo hraje????
Od tý doby co je venku War Thunder tak WOT už pouze zbytečně zabírá na disku místo. Tahle hra byla stvořena pouze za účelem obohacení se a nic jinýho. A to že někdo věří tomu že rusáci vám daj něco zadarmo tak je zcela na omylu *1* *1* *1* -
Ako potom môžeš napísť také nezmysly o 25 perc roztpyle a neviem čo. A keď už sme pritom, tak ten údajný 25 perv roztpyl a min max penetráciu majú všetci bez rozdielu tak neviem akým velkým faktorom sú v bitkách. Neviem sice ako sa hra ta liga či čo to ale ak su to normálne CW 15Xvs15X tak potom tam milionkrát viac záleží na taktike a stratégii ako na nejakých náhodných premenných.
-
http://worldoftanks.eu/community/accounts/500733650-czNemesis/
Ještě nějaké další poučování o tom že bych si to měl zahrát? Panáčku, já hral i ESL, takže vím jak takové turnaje vypadají, tak by sis to možná měl radši nejdřív pořádně zahrát ty. *7* -
A ty by si si to mal najprv zahrať, mať tank X tieru a 100 percentnú posádku, odohrať aspoň jeden jediný CW a prestať trepať nezmysly.
-
Jestli chceš tvrdit, že +-25% rozptyl dmg spolu s penetrací a k tomu šance, že ti dělo vystřelí úplně někam do řitě, nedokáže ovlivnit bitvu, tak bys měl asi začít liftovat ty *7*
-
Jak píšou kucí , v Red Orchestře 2 sou tanky celkem hustý , když stojíš bokem tak ti zruší pravej pás třeba tak se nemůžeš na danou stranu otáčet , když chceš rozhled , musíš vyčuhnout z točny , pak tě sundá snajpr do šišky *1* ...
-
Náhoda v CW? Do you even lift?
-
Postavit profi eSport ligu na hře, kde tak šíleným způsobem záleží na náhodě, je opravdu hodno kvalit lidí z Wargamingu...
-
Tady mas taky omezenej vyhled - stojis uprostred pole, cumis na baraky 100m od tebe, a proti tobe na stejnym poli 30m daleko stoji tank, strili na tebe, ale ty ho nevidis ... ;D - ve wot zcela bezna situace (zazil sem opakovane z obou stran).
-
Tak na tohle si neodpustím nereagovat. Grifus - prakticky cheaty? Belorusak - pay 2 win?
Na to mám jenom dvě možné odpovědi: 1) nehráli jste to, 2) neumíte to hrát. A teď si vyberte správnou odpověď... *1*
Jediné věci co jde koupit ve hře jen za goldy jsou velká lékárnička, (opravy, atd.) a potom zvláštní příděl potravy (čokoláda, atd.). Tyto věci prakticky nikdo nepoužívá protože mají nulový, nebo jen minimální vliv na hru (osobně jsem použil jen tu čokoládu co jsem dostal v rámci akce od WG a žádný rozdíl jsem nepoznal).
Věc co dříve skutečně mohla ovlivnit hru byla goldová munice, ale ta jde nyní kupovat za kredity, takže to jestli do hry strkám peníze nebo ne nemá vliv... osobně jsem se dokázal bez premium tanku i premium účtu dostat na tier X a tak když mi někdo vykládá, že to nejde tak vím, že lže... *16*
I teď mi každou chvíli někdo ve hře píše, že používám goldovou munici, 1) i kdyby ano tak mu to může být ukradené, je jen jeho hloupost, že si ji také nekoupil; 2) píšou mi to kupodivu vždy potom co jsem na ně použil běžnou munici a prostě nechápou, že buď mám zbraň co je penetruje a nebo na rozdíl od nich vím kam mám střílet...
Takže žádné pay 2 win, žádné cheaty, prostě jen ostatní to umí hrát a noobové a lamy nadávají, že hráči kolem nich cheatují a kupují si věci za peníze...
Buď se to naučte hrát a nebo to nehrajte... pak alespoň nebudou randomy takové utrpení co jsou teď... *16* -
dneska maj ligu už i pokemoni
-
Kedy skonci sirenie tejto hernej rakoviny ?
Gameplay od bety to iste.
Mapy nove jedna horsia ako druha.
Nove "mody" na mapy kde sa to absolutne nehodi.
Nemoznost si zvolit kere mapy chcem hrat a kere nie.
Nehorazne pay 2 win.
Updaty vo forme len akoze "novych" tankov aby mohli ludkovia zase nakupovat.
Kazdy sa ide po*rat z novej fyziky ktora ma realny dopad na hru 0, pretoze s tym tankom jazdit tam kde si ho rozbijete proste jazdit nebudete, mozno jedna dve nove cesticky s lahkym.
Ale gratulujem wargamingu. Doja natom brutalne, a vynalozenie usilia na hru minimalne, sen kazdeho firkulina. -
Celkem me udivuje jak muze fungovat pro esport hra, kde se za penize daji koupit prakticky "cheaty"...
-
Myslím si, že v Steel Beast Pro to je takhle zpracované. Je to vyloženě simulátor tanků. Pokud si to tedy pamatuji správně.
-
Ve hře AMRA to jde.
I když to není tak propracované. -
Jo musela by to být pata přátel jinak by to nešlo.
Anebo dobrá AI.
Například v UT byla slušná AI. I když ohledně pohybu vozidel se to říci nedá. -
taka hra je, videl som ju no nepamatam si ako sa to volalo
-
hodinu by stáli a hádali se s 12-ti letym klukem, kdo bude střílet....RO :-)
za poslední roky se mi líbilo zpracování tanků z RO2 ... ale byly tam nějak divně hitboxy -
Kdyby byla nějaká hra kde by tank řídila parta lidí a bylo to jako v opravdovém tanku.Omezený výhled atd...To bych si rád zahrál.
Ale to určitě nebude tak tohle zatím stačí i když přes některé zvláštnosti.