Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kozy
    Znáš Tiger Hunt? Tu hru jsem jako malej miloval i když mi přišla pekelně těžká.
  • wenceslaus
    Ta je výborná, ale Achtung Panzer mi přijde přecijen lepší.
  • pro ty co neumí číst a tudíž mi dali mínusko: - there will be multicore support, Havok will use that (a mimochodem nebude v patchi 9.0, ale možná až v 9.2)
    ;)
  • už nie je to ďaleko 1,2 mesiace max
  • Nejlepsi tankove souboje ma a jeste asi i dlouho mit Red Orchestra: Ostfront 41-45, ktera je 8 LET STARA !!!! *16*
  • Gaijin* :D
  • a čo myslíš WT odkedy plánuje GF? WG už dávno vie o tom že bude mať konkurenciu
  • už pridávajú aj lagy..
  • Chcelo by to konecne poriadnu single player Tankovu hru. Mozu to spravit super ako len chcu, aj tak bude zazitok sprzneny tupymi hracmi.
  • ano WG mal dosť času na to aby to urobil a WT asi menej čo znamená že Gaijin aspoň nespí ako WoT kím nepríde konkurencia .... a ÁNO je to reakcia na WT GF už dávno vedeli o tom preto sa pripravovali. A nechapem preco porovnavas WoT s WT keď WT je len v closed BETA!!!! takisto hram WoT ale keď vyjde WT tak určite prejdem aj na to. P.S. to čo WG doteraz robil je na smiech.
  • Ja vim... a nejhorsi na tom je ze jedinej nemeckej tank za 60 dolaru je koristni Sherman... to bych je fakt nakopal. Dat tam nejakej poradnej tak uz mozna testuju taky :D
  • Boje narodu. Detalnejsi poskozeni vozidel, detalnejsi prostredi, realisticky gameplay, realisticka fyzika... tohle vse uz, oproti wot, wt ma a bylo to davno ohlasene. A nesmime zapominat ze jsou teprve v closed beta, kdyby nebilo gajinu tak se wot nemusi nikam pohnout. Uvidime jak dopadne souboj az se tanky wt otevrou siroke verejnosti
  • strabo
    Já tedy zareaguji jen na video od Gaijinu.
    Je to jeden z mála live serverů kde se vůbec dá s bombardéry lítat a zatím tam chybí jak AAA tanky (whirbelwind s 4x20mm kanony nebo s jednou 40mm by jim řádně zatopil) tak stíhačky protivníka (ti co lítají WT tak vědí co takový Yak, La5 nebo Aircobra s bombardérem udělá). A ano zatím je to jen takový bomber dream, jenže to se hodně rychle změní.
  • čaute, také hraju Warthunder hlavně ve vzduchu s letadlem se šance mezy hráči vyrovnávají a je tam prostor i pro chyby. Navíc je příjemné si zvolit obtížnost bitvy. Pokud si chci jen zablbnnout, dám si arkádu a když chci něco náročnějšího, zvolím nějaký ten envent na realistik nebo simulátor.
  • fyzika by se měla počítat na jiném jádře CPU než zbytek hry :)
  • Přitom prostředky měli, financují další dvě hry, a kupovali nějaké padlé vývoj. studio, kdyby chtěli mohli předělat tanky kompletně....
    Proč se neinspirovat u konkurence, mít rozdělenou obtížnost jako u WT : arkáda, hystorické ... ať se je kam posouvat ve skillu, a opravdovou castumizaci jako třeba MWO, ne jenom grind lajnu komponentů které slouží k spomalení expení, a spětně se k nim nemá smysl vracet.
  • tato hra může člověku zníčit zdraví
  • to už jim nepomůže
  • no ja si preju aby hraci WOT byli v krovi a nehejbalise xD aspon muj Bombomecik nemine s 2000lb bombama xD
  • Podpora více jader procesorů bude?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit