Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Gaijin na tom rejžuje co to jde, přístup pro nevyvolené je sice už teď, ale musíš si koupit tank pack za 60$ abys ho dostal *3*
  • Souhlas presne a Warthunder hraju taky sem si rikal jak sem moch hrat wot a ty letadla odnich xD Wartunder sou tam 3 mody arcade real a sim + kdiz umres nemusis cekat jak trubka proste hrajes dal + uz se tesim az tam budou letadla proti tanku hraci xD voprasim miho bombardera
  • Odehrál jsem v této hře víc než 25 000 bitev a nakonec moje míra frustrace dosáhla vrcholu. Realismus je nula, random generátor 25% k vzteku, rychlost přidávání nových map tristní, neustálé rebalancování statů vozidel aby všechna měla 50/50 win/lost je frustrující, nové módy nejsou. Nakonec jsem ze hry a jejích zásadních a nikdy neřešených bugů, chyb a podivností tak naštvanej, že jsem přestal a Warthunder si užívám daleko víc.
  • Co to meles za nesmysly. Na co reaguje? Vzdyt nemaji v tancich konkurenci. Wot hraje 1M hracu denne. WT 60k. WG normalne pracuji na vylepsovani sve hry. Havok upravuji pro multiplayerove pouziti uz 1,5 roku kdy gaijin o tancich jenom snil.
    To si jako myslis, ze ted uvideli CBT GF a rychle za mesic udelali HAVOK?
    Podivej se jak vypadala hra pred 2 roky a ted. Normalne ji vylepsuji jak po graficke strance tak fyzikalni.
    http://www.youtube.com/watch?v=3qft0DocNIM

Gaijin zatim jenom vymysli jak udelat tanky+letadla aby to nekoncilo takhle
    https://www.youtube.com/watch?v=NS8El6BeGMY&feature=youtu.be
  • Asi už jim pomalu dochází, že zlatou rybku dvakrát zasebou neuloví, a už vůbec ne ve vodách MMO, a tak se konečně začínají starat o to co je vyneslo nahoru - tanky.
    Bohužel myslím trochu pozdě, většina lidí co se mnou začínala v betě už dávno utekla, a ty co nabrali přes reklamu v televizi většinou dlouho nevydrží.
  • Už o tom několirkát mluvili, ale není nic potvrzeného. Hlavní je, že tanky úspěšně testuju a jsou pecka. Bohužel, pro WoTčkáře to bude fail, protože to tu chce hodně cviku a skillu.....a ne jen dřepět v keři, čekat na nasvícení a oneshotnout to :)
  • Netusis kdy to planujou otevrit i pro nevyvolene?
  • je vidět že konkurence je vždy dobrá pro zákazníka, bohužel WoT zatím jen reaguje a nepřichází s ničím novým
  • WT už tanky má, sice jen pro vyvolené, ale má
  • Ale tanky jsou tanky... Dokud je WT nebude mít, tak to bude jako srovnávat jablka s hruškama...
  • pravdu máš :)
  • Taky WT ma omnoho krajsiu grafiku/fyziku a aspon mne lagguje podstatne menej ako WoT. WoTku by pomohol iba uplne novy engine, tento je absolutne nevhodny
  • Jim nepomuze ani svecena voda, ale dejme tomu ze oukej lepsi grafika... ale tak v 2016, mozna. *1*
  • Papierove tanky, Max viditelnost 700m, "historically balanced vehicles", velkost mapy 1km^2 a hitpointy. Navyse updaty su bud nove tanky (premiove ofc) alebo nove mapy ktore su vacsinou nehratelne. Nope, never again.
  • lagy v hezci grafice
  • No tak diky tomu si to asi zase nainstaluju a otestuju..
    Pokud pujde vice ničit i budovy tak to bude o dost zabavnejsi
  • Já se ptám co nároky na hw?! Tuna lidí hraje WoT s poměrně dost obstarožním hw na úrovni low-end herního ntb...
  • No já jim to přeju. Kdysi jsem tohle taky hrál, ted' mně to skoro nezajímá, ale jsem rád, že splní alespoň něco málo co naslibovali. Já počkám na WT, tohle už pro mně asi není.
  • Kdyby nebyl WT, tak tolik nereagují na konkurenci. takže pro hráče dobře, že WT je a WoT se snaží. I když WoT nehraji od doby, kdy se po mapě prohání neexistující tanky, tak plánované změny vypadají pěkně. Jen mě u nich vždy pobaví jejich pojem "realističtější"
  • Pete.palis
    musím říct, že to vypadá dobře! ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit