Přejít na výpis diskuzí
World of Warplanes vyjde v září, War Thunder společně s PS4
21.8.2013 | Adam Homola
87 příspěvků
-
Frantíci se svých letadel taky v budoucnu oficiálně dočkají :)
-
Očekávané WoWp? Kdo ho očekává?
-
jo, několik rovflákaných letadel během startu je už docela rutinní záležitost :D
-
Jo, to jsem si všiml. Nicméně oba se mi líbily. Chápu, že z renderu nemůžu vysuzovat, jak na tom bude samotná hra, ale jsem do bitev hlavně kolem 2. světové dost fanda, tak sem si užil i ten renderovaný trailer.
-
hrál jsem obě hry a než mě začnete kamenovat musím samozřejmě napsat že WT je lepší, nicméně zhola né tak dokanalé jak by se mohlo dle některých diskutujících zdát.....tedy nevím jestli jsme hráli stejnou hru, ale já mám na mysli WT kde jsou ruská letadla kvalitou úplně někde jinde (silně nadhodnocená) než letadla ostatních národú....je tam sice krásná možnost hrát přímo z kokpitu letedla nicméně v arkádových ani historických mapách se nedá využít (respektive dá, ale znevýhodní vás to oproti ostatním, který mají výborný přehled co se kolem jejich letadel děje)...a realistické bitvy? to je dobrý ale zmršený nápad, skoro nikdo je nehraje a není divu, jelikož polovina "letcú" spadne již při pokusu o start z letiště a druhá polovina postupně cestou.....realističnost tu spočívá děsném ovládání a v děsném zmršení chování letedla (pokud to ovšem nemá simulovat letce s parkinsonovou nemocí...to by pak odpovídalo)..................a nevím jestli je dobré pomlouvat WoWp, kvúli tomu že je tam "lékárnička", a vyzdvyhovat WT, kde si za kredit nasypete body do vitality (nebo jak se to jmenuje) a váš pilot se rázem stává nesmrtelným......................................................no prostě WT je lepší ale rozhodně né dokonalé
-
To je druhý účet, vím o čem mluvíš:) A Rusové nic moc, podle mě Němci v tomto lepší. Aspoň já jsem s nima neměl problémy a přišlo mi, že jsou i lépe ovladatelné německé stroje než ruské.
-
Oni jim nenadržují, každý přece ví, že In soviet russia ....
-
WoWp jsem zkoušel už v closed beta fázi a to co mi na tom vydilo nejvíce, bylo ovládání. Zkrátka mi nesedlo. Tak sem to po pár bitvách odinstaloval. Ale minulý týden sem se nechal zlákat těmi jejich reklamami na Youtube a zkusil jsem to znovu. A i přes to, že jsem zkoušel všemožná nastavení, tak to ovladní mi pořád nesedělo. No, tak jsem zkusil ten WT a výsledek opět stejný, asi je to hold ve mě a tyhle hry nejsou pro mě. Navíc mě ani jedna hra nedokázala, tak nějak vtáhnout do hry, zkrátka mi v nich chybí nějaká atmosféra. Takže jsem si raději zapojil PS1 a dal jsem si Eagle One *4*
Škoda že mi komp nerozhýbe DCS World. to je hra, která podle vídeí co jsem viděl, strčí v letecké částí WT i WoWp do kapsy. Ale pravda, zase z jiného období. -
Tak to jsi ještě na celkem nízkém levelu. Počkej, až ti tam začnou létat Yaky a Kingcobry s mohutnými kanóny, které tě rozprsknou na jednu ránu, to bude teprv otrava a poznáš, jak autoři nadržují ruským letadlům *3*
-
Já bych asi jezdil s tankem. Větší sranda a adrenalin, kdy člověk čeká, jestli ho sundá někdo před ním nebo letadlo nad ním. A to raději nemluvit o bombardérech *1*
-
To je obecnej problem vsech MP her, reseni existuje jedine pres nejaky hodnoceni hracu, ktery by melo nejakym zpusobem zohlednovat tvoje vykony ve hre, pripadne nejaky +/- od ostatnich ... a pak by se casem retardi eliminovali a mohli by si hrat tal mezi sebou.
Ostatne, wotko je to samy - kdyz se preneses pres vsechny nedostatky, tak te dostane ten neuveritelnej retardplay. Kdyz sam pobiju 2/3 enemaku a zjistuju, ze uz 5 minut sem jedinej prezivsi ... -
To je klasika, trebas toto http://www.bigworldtech.com/images/stories/games/world_of_tanks/worldoftanks06.jpg bylo prezentovano jako ingame screen (a je jich tam samo vic)
-
Hodně podcenovaná je vzdušná bitva o Francii. A přitom frantíci měli stejně jako italové moc zajímavý letadla. Jinak trpělivě čekám, co předvede implementace tanků a lodí. Kdyby tam skutečně fungoval jakýsi "silent hunter" a tanky jako v "panzer elite" byla by to bomba.
-
http://www.2i.cz/ea55a78d5e
Jedno, co mám v hangáru:) -
Jenze jedno z toho je reneder a druhy je ingame ...
-
Jak sem psal vejs, to neni o realismu ...
Samo, to ze tam nedavaj scifi modely je jedna vec - podporujici odpovidajici zazitek. Jina vec, je, ze ty letadla se chovaj ... ocekavatelne. A je jedno ze si nikdy nehral zadnej simulator. WT zatim ma jen ty letadla, tanky pridaj. A melo by to jednoduse fungovat tak, ze si vemes letadlo ... a podle toho jaky, tak bud des po jinych letadlech, nebo trebas zautocis na ty tanky ... ktery budou ovladat jini hraci. Kazdopadne (aspon doufam) by se ti nemelo stat, ze odnikud prileti GPSkou navadena atomovka a vymaze tvuj hvy tank z mapy, coz je u WG standardni vec...
podivej se na wotko ... stovky zcela nesmyslnych tanku, ktery i dkyz vypadaj jako nejakej realnej tank, tak vubec neodpovidaj svoji bojovou hodnotou. Bud maj papirovej pancir, nebo khownu gun ... nebo .... ve finale zjistis, ze si nemas z ceho vybrat, protoze je to vsechno +- stejny. Z letadel udelaj to samy.
A jasne, ono se docela blbe resi to, kdyz proti sobe postavis tanky s rokem vzniku +- 50let ... pak z toho vznikaj podobny chujoviny ... jako ze tygr posnida T62ku ... a ta ho ani deseti ranama neskrabne ... Pripadne ze KVcko si da jednou ranou "do cenichu" (mineno primo na celni ostruhu) IS-7 ... coz me opravdu dostalo do kolen (mel sem to KVcko). Variantne, ze IS-4 vydrzi vic zezadu protoze zepredu ji udelame papirovou ... (opakovane otestovano, k cili je lepsi se otocit bokem/prdeli, pravdepodobnost prustrelu celniho pancire je 100%) -
I v těch videích jde vidět rozdílný přístup autorů - u WoW vás oblbují rádoby cool videem, které vizuálně nemá s hrou nic společného, kdežto WT točí videa přímo ve hře... Navíc reklamy na WoW jsou tak vlezlé, až mě to vadí, jsou totiž úplně všude...
-
Jde o to, že WoWp má už systém na "HP" a podobné blbosti. A o grafické stránce ani nemluvím. Lodě a tanky akorát sestřeluješ. Ty jsou prozatím jako pasivní cíle. Je to jedna z možností jak ukončit hru. Zničit všechny pozemní cíle nepřítele. A mody jsou jenom 3. Obsadit kontrolní body a držet je, zničit pozemní jednotky, zničit pozemní jednotky+základnu.
-
Já tohle všechno vím, ale většina hráčů to neví a taky se to nedozví, když všude jsou jen reklamy na World of Warplanes a World of Tanks má tak masivní hráčskou základnu, že z ní mohou čerpat. Nebo snad Everquest 2 nebyl lepší hra než World of Warcraft? Není RIFT lepší, než World of Warcraft? Jsou to lepší hry, ale to nikoho nezajímá, když je na očích pořád jen ten World of Warcraft a ostatní paběrkujou na free-to-play modelu.
Snad se mýlím a hry Gaijinu budou úspěšnější, než hry Wargamingu, ale nevěřím tomu. -
Jo, možná vyzkouším, ale pochop, že reálnější modely, reálnější chování a všemožný jiný reality jsou mi putna, poněvadž o letadlech vím kulový, to je tak pro fandy. Slyšel sem, že ve WT je možnost přistát, bojovat s tankama, letadlama, loděma, všemožný mody atp. Já nevim, mě vyhovuje, že se zapnu do mapy 15 vs. 15, zalítám si a hotovo. No, uvidíme.