Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jn wotko je volovina, presto nic jinyho na vyber neni takze to ma komunitu ktera to i tak chrani, ale wowp ma smulu. hra me nebavila uz od zacatku. pak sem ze zvedavosti zkusil wt a opravdu to nejde srovnavat. ja jen ted doufam ze se jim do wt stejne povede zakomponovat i tankova cast. pak to bude teprve bomba
  • WoP naprosto silena hra, nechapu jak to muzes nekdo hrat :-) za me teda War Thunder naprostej vitez tohodle souboje.
  • Nepoloží, protože lidi chtějí něco primitivního a servírovaného až pod nos, což jim Gaijin nenabízí.

Když už jsme u toho Gamescomu a betaverzí, tak mnohem zajímavější, než hraní Open bety na konferenci je uzavřená beta, kterou si jinde nezahrajete, což se týká Warface ve stylovém stánku v podobě vrtulníku: http://warface.cz/warface-gamescom-a-uzavrena-beta-jdou-ruku-v-ruce/
  • promitac
    Jedna hra zla a druha este horsia.

Zlaty HSFX sturomivk.
  • Veskoslav
    Těším se:)WoWP ala "Heal my plane" šla už dávno z disku. Navíc komunikace při hlášení chyb či věcí, co nejsou udělané dobře byla vždy brána jako "urážka" a následně na fóru smazána:)WT naprosto vede a to nejenom díky lepšímu grafickému zpracování. WoP má už smůlu, nezopakuje úspěch WoT, protože v nynější chvíli má konkurenci, která tu hru naprosto smete a to WoT neměl. A souboje s konzolisty? Bude aspoň sranda:)
  • Heh, před chvílí mi reklama na Worl of Warplanes vyskočila i na po*no stránce. A to i s adblockem. Vlezlý mršky.
    Zlatý War Thunder, to mi alespoň nechá udělat "svoje věci".
  • World of Warplanes je s****a *11* Hrál jsem to chvilku a nestačil jsem se divit, jaké paskvily tam létaly. Divím se, že to někdo vůbec hraje, když je to úplná ostuda létání.

War Thunder je totiž neskonale lepší a hlavně se drží reálných předloh, které alespoň někdy spatřily světlo světa během druhé světové války.

Jakmile Gaijin Entertainment vydají taky tanky do WT, tak World of Tanks to úplně položí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit