Přejít na výpis diskuzí
World of Warplanes vyjde v září, War Thunder společně s PS4
21.8.2013 | Adam Homola
87 příspěvků
-
jn wotko je volovina, presto nic jinyho na vyber neni takze to ma komunitu ktera to i tak chrani, ale wowp ma smulu. hra me nebavila uz od zacatku. pak sem ze zvedavosti zkusil wt a opravdu to nejde srovnavat. ja jen ted doufam ze se jim do wt stejne povede zakomponovat i tankova cast. pak to bude teprve bomba
-
WoP naprosto silena hra, nechapu jak to muzes nekdo hrat :-) za me teda War Thunder naprostej vitez tohodle souboje.
-
Nepoloží, protože lidi chtějí něco primitivního a servírovaného až pod nos, což jim Gaijin nenabízí.
Když už jsme u toho Gamescomu a betaverzí, tak mnohem zajímavější, než hraní Open bety na konferenci je uzavřená beta, kterou si jinde nezahrajete, což se týká Warface ve stylovém stánku v podobě vrtulníku: http://warface.cz/warface-gamescom-a-uzavrena-beta-jdou-ruku-v-ruce/ -
Jedna hra zla a druha este horsia.
Zlaty HSFX sturomivk. -
Těším se:)WoWP ala "Heal my plane" šla už dávno z disku. Navíc komunikace při hlášení chyb či věcí, co nejsou udělané dobře byla vždy brána jako "urážka" a následně na fóru smazána:)WT naprosto vede a to nejenom díky lepšímu grafickému zpracování. WoP má už smůlu, nezopakuje úspěch WoT, protože v nynější chvíli má konkurenci, která tu hru naprosto smete a to WoT neměl. A souboje s konzolisty? Bude aspoň sranda:)
-
Heh, před chvílí mi reklama na Worl of Warplanes vyskočila i na po*no stránce. A to i s adblockem. Vlezlý mršky.
Zlatý War Thunder, to mi alespoň nechá udělat "svoje věci". -
World of Warplanes je s****a *11* Hrál jsem to chvilku a nestačil jsem se divit, jaké paskvily tam létaly. Divím se, že to někdo vůbec hraje, když je to úplná ostuda létání.
War Thunder je totiž neskonale lepší a hlavně se drží reálných předloh, které alespoň někdy spatřily světlo světa během druhé světové války.
Jakmile Gaijin Entertainment vydají taky tanky do WT, tak World of Tanks to úplně položí.