Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale WT je arkada, jenze ta arkada daleko lip vypada (coz by nebylo az tak podstatny) ale predevsim se daleko lip hraje.... A jestli budou tanky na alespon stejny urovni jako letadla a nebudes mit rozpal penetrace +- 1000% ... tak nema WG sanci.

Ono totiz fakt potesi, kdyz 130mm gunem trefis scouta zabalenyho do alobalu ... a on vesele frci dal, jako by se nechumelilo ... a tobe to nahlasi "ding" "tezce sme ho zasahli" ... to dycky padam pod stul. Pripadne fakt potesi, kdyz mas telej zamernej kruh na tanku, vystrlis, a vidis jak na 30m leti tvuj granat nekam dopr.ele.

Vubec nemluve o tom, ze pokud splni co slibujou => tanky i letadla se budou utkavat na stejny mape, tak to bude naprosta bomba, protoze se uplatni trebas i protiletecky vozitka ... pude vyuzivat leteckou podporu ...
  • Jo historické jsou daleko lepší, ale občas tam bývá problém, že se půlka týmu odpojí a nebo umřou dřív se vůbec dostanou k nepříteli *1*
  • tomocz
    Zkus si zalítat historický, tam to není takovej bordel a přesto, že se tam občas někdo s někým srazí, tak je to prostě v rámci blbýho manévru a né že je to tomu hráči putna, že tě srazí :D
  • Veskoslav
    Pakliže máš rád arkádu, tak věř nebo ne, i ta je ve WT. Nejedná se o to, že WT nabízí reálnější podání letadel. Jedná se o celkové zpracování hry, modely letadel, grafiku, letecké souboje atd. A v tom WoWp prohrává na plné čáře. U WoT ty chyby "nevadí", protože nemá prozatím konkurenci, ale u WoWp to bije přímo do očí. Doporučuji vyzkoušet. Pakliže nebude vyhovovat, můžeš se vrátit:) Ale nezná nikoho, kdo by to takto udělal.
  • Se obavam, ze oni uz stim nic neudelaj ani kdyby chteli (jako ze neni duvod).
  • WT bylo fajn než vyšel ten mohutný update nějaký ten týden zpět, od té doby jsem to přestal hrát. Nejhorší na tom je ovšem hráčská komunita, která je prostě příšerná - samý teamkiller, rammer a nebo ocas, který neumí útočit jinak než head to head...
  • Az na to, ze to neni o realismu ... vyzkousej a uvidis.
  • Tak já WoWP hraju, WT sem nezkoušel. Dle názorů zde budu asi uvázán k bombě a svržen, ale jakožto člověku, co o letadlech ví, že akorát lítaj, je to fajn. Realističtější chování letadel bych už asi neupilotoval.
  • Hmmm. Oba trailery vypadají skvěle. Zkoušel jsem před půl rokem WoT a nějak mě to nechytlo. Přišlo mi to asi moc arkádový. Ale podle odezev tady tak WT asi vyzkouším. Ó kéž by to nezkazily. Na takovou hru čekám už dlouho.
  • Arkadove letadla me az tak moc neberou, ale na ty tanky v podan WT jsem zvedav. Bude docela zajimave sledovat, jak moc to pociti WG s jejich WoT.
    Kazdopadne to bude konkurence, ktera mozna WG donuti trochu vice zapracovat na kritizovanych vlastnostech WoT.
    Pokud budou tanky v podani WT lepsi, tak klidne prejdu, akorat trochu zamrzi, ze se clovek vzda nasbiranych vozitek.
  • World of Warplanes se muže jít zahrabat. *1* Protože War Thunder je jednička. *14*
  • tomocz
    snad, jsem na to docela zvědav, když všude říkají, že je to skvělý :) zatím si musí vystačit s RedOrchestrou2, co se týče multiplayerových stříleček...
  • Kallessin183
    Hrál jsem obě hry. Ovšem až při porovnání, mi došlo, jak špatný WoW je. Ostatně i ty videa. Jedno z nich je přímo ze hry a dle mě vypadá i daleko líp. možná i proto, že se v něm nelítá skrz železniční tunely *1* *1* *1*

Pokud mi nevěříte, tak zkuste jedno a pak druhé. Warthunder je i v arkádovém režimu lepší než celý WoW.
  • Veskoslav
    No i na PSko:) Je to jako jedna ze startovních titulů v den zahájení prodeje PS4:)
  • Jo, je to pravda, ale oni teď hlavně nerozesílali pozvánky vůbec, protože to několik měsíců nejelo. Dnes už ale další closed beta začíná, tak snad rozesíslat zase začnou.
  • God-of-War
    I na PSko? A sakra:D. Tak to je jeste lepsi:). Ja doufam, ze si dame poradne hutnej fight.. cejtim se na to *1*
  • tomocz
    tam už jsem reglej asi tak sto let a stále čekám na pozvánku... :/ no neva, jdu naexpit tu B17G ve WarThunderu xD
  • Veskoslav
    Tohle je zadarmo;)
  • calwin
    war thunder hrám už tretí-štvrtý deň a som z neho nadšený... prejsť na world of warplanes neplánujem.
  • God-of-War
    Cross battle? Sem s tim!!!;). Akorat nevim, kde mam na vsechny ty hry sebrat lofe *1* .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit