Přejít na výpis diskuzí
Xbox One se kvůli hraní musí připojit k netu jednou za den, bazarovky nebude blokovat
7.6.2013 | Adam Homola
213 příspěvků
-
Já jen čekám až někdo vytáhne na světlo světa , že blikající X one bude podprahově ovladat lidi , a pak to dopadne tak že 220kilovej amík si bude chodit pro vložky auwejs do nejbližší drogerky , a češi si budou rpavidelně zapínat TV NOVA a jejich špíno zprávy abychom měli řádně vymté mozky a mohli všichni bez remcání nakupovat spoustu Pí*ovin které vůbec nepotřebujem . Ale X1 je přece špička to musíme mít každý a kdo ho nebude mít tak to bude vyvrhel společnosti
-
Vítejte ve skutečném Skynetu.
Když James Cameron natáčel terminátora, tak určitě netušil jak rychle se začne jeho vize realizovat. Ty chvíle, kdy jste si jeli na chatku užívat přírodu s herní konzolí v batohu jsou již nenávratně pryč (Dobře, máme tu tablety, notebooky atd., ale to už jenom z nostalgie není ono.Tento krok Microsoftu je dosti diktátorský.). Už nyní je anonymita téměř nemožná díky všudypřítomných kamerách a teď příjdou ještě s takovouto konzolí, která vás bude špehovat (i když to půjde vypnout, tak hackeři si s tím poradí.) a do toho nutnost se denně přihlašovat na účet, dále také pouze omezený okruh uživatelů na kopii hry. Tohle je začátek něčeho hodně špatného a nebezpečného.
Nechci si tady hrát na vymítače mozků, ale zkrátka mám pocit, že se to až příliš podobá Scifi apokalyptickým filmům *4* -
-
Myslis napriklad "1984"? Hned jak jsem slysel ze Kinect je imrvere on a ceka na to co reknes, tak se mi to vybavilo.
-
-
Já to beru tak všeobecně. V těch filmech se počítače a elektronika časem spikly proti lidstvu.
Jako další filmový příklad lze brát film ,,Oko Dravce'' .
http://www.youtube.com/watch?v=olRdPXwiSjk -
1984 je slabota oproti kinectu ten vas uvidi skoro i po tme Orwel si myslel ze aspon ve tme bude mit clovek soukromi....
-
-
-
Pořád nevěřím tomu kinectu. To že půjde všechno vypnout se hezky řekne, ale už vidím, jak to bude schválně schované, složité a ještě se to resetuje s každým updatem.
-
-
nehlede na to jak pry nebude kontorlovat kdo hraje mozna ted po vydani, ale az si to lidi nakoupi prijde update 1,2 a uz si nikdo krom toho maxima 10ti lidi pod jednou konzoli nezahraje a update 1,3 snizi pocet lidi pod jednou konzoli na 5 a ty se nebudou moct menit *14*
-
-
Hru muzete prodat do bazaru, ale jen tam, kde budou mit licenci od MS.
Pokud u nas tu licenci bude mit pouze jeden obchod, (napriklad predrazene JRC)tak potes koste.Kolik vam asi za hru nabidne obchod bez jakekoliv konkurence? Xone bych doma nechtel ani zadarmo a to myslim uplne vazne. -
-
Budes si moc hru tradenut priamo za inu hru s urcitym doplatkom online na XBox live, kde budu pravdepodobne ceny pre kazdeho usera v Europe viacmenej rovnake. A ked nie, aj tak budes mat zalozeny UK ucet kde sa to najviac oplati. Toto je napr. jedna feature, ktora celkom dufam ze pride aj na PS4, ktoru planujem kupit ja.
-
tak kdyz ted vykupuji hru za 140 a prodavaji za 540 tak to potez koste az budou jedinni
-
-
Vzhledem k tomu že si nehodlám připojovat konzoli k internetu tak smůla na xbox kašlu. Doufám že u sony mají víc rozumu.
-
-
Sony ma hlavne tu vyhodu ze Xbox uz jednu cesticku vyslapal a ukazalo se ze alespon co se publicity tyce tak to neni ta spravna a v Sony ted muzou delat svaty :D
-
-
No já doufám že půjdou jinou cestou a nebudou nás omezovat. Nehodlám si kupovat konzoli která mi bude něco vnucovat jinak se jí vypne ta nejdůležitější funkce. Na to jim kašlu.
-
Dokud to neoznámí na E3, protože vydavatelé jim nepovolí se od nastoleného standardu na Xbox One příliš odchýlit.
Ono když pak na mítink přijde k Sony takové EA, Ubisoft a Activision a řeknou, že DRM chtějí, tak nějak se jim těžko oponuje, když jejich hry jsou nejprodávanější na světě a Sony je tak nějak na své konzoli chce (teda doufám).
-
-
-
Nevim, jestli sem jedinej, ale taky se vám zdají všechny kecy typu "my ne, to publisher to může zakázat" strašně alibistický? Protože tahle policy byla dávána dohromady s velkýma publisherama sedícíma ve speciální komisi utvořené Microsoftem. Takže nepředpokládám, že to tam dali jenom proto, aby pak stavěli blahosklonně PRko na tom, jak žádnou z těchto skvělých featur ve své hře nemají. Což znamená, že každá hra od EA, 2k, Activisionu bude mít zábrany proti bazarovým prodejům. Každá bude muset být always on a pokud si budete chtít zahrát nějakou nezávislou hru nezatíženou podobnýma sračkama, tak hádejte co....tam žádné nebudou, protože by publisherům a Microsoftu moc lezla do zelí. Když k tomu připočítám debilní zlaté členství, bez kterého se člověk na Xboxu ani neuprdne, sraní na jakejkoli jinej než americkej trh, sraní na hry, mám pro Microsoft jedinou odpověď a můžete třikrát hádat kterou.
-
-
Oni to shazují na vydavatele, ale vždyť Microsoft Xbox One navrhl a vyrobil. To neudělali vydavatelé, to udělal VÝROBCE. Nejsem konzolista, moje první a poslední konzole byla PS1, ale tohle je výsměch všem hráčům Xbox 360. Mně je to vlastně ale jedno, většina z nich buď přejde na PS4 nebo na PC a pokud na PC, tak se možná zvedne ziskovost PC a začnou se na PC dělat také velmi dobré exkluzivní hry, kdo ví ... ?
-
-
No bohužel si asi stejně Xbox One koupí kupa lidí. Jen doufám, že je PS4 převálcuje v prodejích, aby si alespoň částečně uvědomili, jakou kokotinu udělali. Microsoft poslední dobu sere na co šáhne a očividně si ani neuvědomuje, že dělá něco blbě. Windows Phone nejsou hit, W8 nikdo nekupuje a poslední bašta, kde se MS nějak tak dařilo, očividně pude ke dnu jakbysmet.
-
Stejne je to se steamem a valve, ja rikam, podporuje dvoji ceny a region lock. A steam fanatici zaslepeni slevami, ze jsem blbej, ze za to muzou vydavatele, nikoli steam, ktery tyhle sluzby vytvoril a za uplatu poskytuje.
-
-
Za a) ne vsechny hry jsou na Steamu, spousta her jde v dnesni dobe stale bez nej. A za b) ukaz mi nekde na konzolich takove, akce, jako ma Steam. Tedy jarni a zimni vyprodeje, 50-75% slevy a podobne. Takze kdyz si koupim za 100ku Civku 5 nebo za 150 Fallout New Vegas, tak pak opravdu nemam potrebu ty hry preprodavat dal...
-
Já si nemyslím, že zrovna Steam je zlo. Znám mnohem horší služby.
-
-
-
S tím zlatým členstvím mi to připomnělo, jak jsem si ho kvůli multiplayeru zakoupil, a pak zjistil jak je u těch konzolí příšerný matchmaking - čekání na hráče, nesmyslné dlouhé načítání atd. Nechápu, proč si za tohle někdo platí.
-
-
Já sem si naivně myslel, že když už se platí zlaté členství, tak všechny ty servery zajišťuje Microsoft a třeba i udržuje multiplayer starších anebo né tak populárních her. Ovšem chyba lávky. Microsoft jenom rejžuje a když si pak člověk chce zkusit takovou starší FIFU přes net, zahlásí mu to, že online zápasy už nejsou podporované protože EA...stejně tak tomu je u první Army of Two, která pak celkem přestává dávat smysl. A když vidim tenhle přístup, začínam se děsit všech her, které budou mít nutnost always-on, protože vývojáři na vzdálených serverech budou počítat ovečky a jakmile jim přijde, že uběhlo dostatek času od vydání, tak už si jí nikdo nikdy nezahraje. A to ještě nevíme, jestli náhodou k těm vzdáleným výpočtům nebude potřeba Gold.
-
Tak to rozhodne neni konzolema :D Hraval jsem roky a roky na pc, ted hraju roky a roky na PS3 a je to naprosto totozny *2* zalezi na nastaveni routeru a na hře
-
-
Presne to stejny jsem psal do Obecny diskuze (trosku jednoduseji) a bylo mi receno, ze jsem hater co nicemu nerozumi, tak ti nevím *2*
-
-
"Microsoft to odůvodňuje tím, že Xbox One byl nadesignován od základů s tím, že si bude po internetu ověřovat aktualizace systému, aplikací i her"
To ale nieje žiadny dovod. To isté dokáže aj súčasná PS3 a bez neustáleho pripojenia... -
Asi moc dobře nerozumím, když mi vypadne internet na víc než na den, tak si další den jako nezahraji? Netvrdím, že se mi to stáva ale proč by se to nemohlo stát i na delší dobu.
Gratuluji člověku co si to koupí... -
-
Predpokladam ze to bude fungovat tak, ze po prihlaseni mas jeden den potom sa musis prihlasit ale mozes sa prihlasit hocikedy.
*3* -
Stačí jet o víkendu na chatu a vypnout pojistky v bytě před odjezdem, obzvlášť když teď mají být bouřky. A jsi v pytli... *15*
-
-
děkuji nechci
-
Pro ty slušné, kteří se nemají čeho bát a tak jim nevadí dohled v obýváku.
http://technet.idnes.cz/nsa-fbi-sledovani-prism-usa-soukromi-data-f15-/sw_internet.aspx?c=A130607_065544_hw_monitory_pka -
-
Pro prism by byl kinect naprosto fantasticka vec. Trvale v pohotovosti, pripojen k sirokopasmovemu internetu, vybaven algoritmy na rozpoznavani hlasu a tvari, dalkove ovladani, desitky milionu uzivatelu. Imho vlhky sen pro tyto agentury.
-