Přejít na výpis diskuzí
Xbox One se kvůli hraní musí připojit k netu jednou za den, bazarovky nebude blokovat
7.6.2013 | Adam Homola
213 příspěvků
-
Jsem rad ze mi microsoft ulehcil volbu mezi xboxem a ps4. Microsfti politika se mi vubec nelibi. Takze pudu do PS4 a nebude mi neco nahlodavat, ze jsem si mel spis vybrat xbox
-
-
Proč si nepočkáš na E3 abys posoudil obě verze, rozhoduješ se o PS4 a ani z polovičky nevíš co bude obsahovat. Viděli jsme jen ovladač, spoustu upoutávek na hry, která většina bude i Na Xbox One. Neviděl jsi ani jednu hru jak valí na PS4 a na Xbox One, abys mohl posoudit a porovnat.
-
No ona taky ale neni stoprocentní jistota, že to bude všechno tak, jak při uvedení konzole. Při startu PS3 taky byly některý věci, co vypadaly super, a pak je Sony po čase odstranila. Jako kompatibilitu s PS2, instalaci Linuxu, atd. Politika se může změnit i za chodu...
-
Sony este radsi nerekla nic, asi chysta sladky prekvapeni *1*
-
Jen aby PS4 nebylo nemlich to samý *10* , nejakou ochranu mit budou urcite
-
-
spíš si počkají, jak dopadne konkurence, pak se rozhodnou, kdy a jak naserou ty, co si už konzoli koupili *1*
-
-
No Sony ted nechat dosavadni styl, tak Xbox One si poridi One clovek
-
-
Chápete, že o tom ale nerozhoduje ani Sony, ani Microsoft... :-)
-
-
No o tomhle rozhodujou, to se jen snazi lidem vnutit myslenku, ze je vse na vydavatelich
-
-
-
-
-
-
MS zase vytvoril neco co zakaznici vylozene NECHTEJI tak jako W8 a ted marketing bude delat vse proto, aby to chteli *1* nebylo by jednodussi vyrabet podle toho co chteji zakaznici?
-
-
Podle toho ze MS nebude mít z prodejů na bazaru nic, tak bych to spíš viděl na výmysl vydavatelů.
-
-
Na to se dá říci jen tohle: Angry Joe!
http://www.youtube.com/watch?v=ryB-hdtpQRw -
Otázka na místě je co XBox One je?Je to něco co musíme každej mít? Nebo něco vytvořené pro nás hráče?
Podmínky Microsoftu mi připadají jako bysme si pronajímali něco bez čeho nemůžem žít a tím pádem My jsme ti , kteří se musí spokojit s tím co nám Microsoft da.A ne tak ,že Microsoft nás hráče musi přesvědčit , aby jsme si XboxOne koupili.
Neni to jen Microsoft tenhle divnej postoj kupující vs prodejce je znát v obchodech ve službách, politice všude.Až moc jsme si navykli na neměnné a konstatni prostředí. -
-
Mně přijde, že microsoft na to poslední dobou jde tak, že si sednou, něco vymyslí (soudě dle jejich posledních činností pěknou blbost) a pak to prezentují jako něco, co všichni chceme, ale ani o tom nevíme.
Jako ten jejich poslední windows. Proč cpou věci z tabletů/touch screenů na pc... to mi hlava nebere. A jo, po nainstalování "start tlačítka" a zablokování těch metro chujovin, se to dá strávit - hlavně nelozit do toho "nastavení počítače", jak se z toho, proboha, vylejzá?!! *10* -
-
Přesně.Snaží se nám vnutit svou vizi budoucnosti bez ohledu jestli je široce (všeobecně) přijata.
-
-
snaží se o jedno o vizi B Gatese který kdysi dávno prohlásil že MS by měl být jako energetické společnosti mít pravidelný měsíční příjem a každý mu bude platit ne za produkty, ale za služby které budou poskytovat jeho servery "bezpracně"
-
-
-
-
Me by zajimalo co na EU, tusim, ze podle prava, lze licenci k softwaru kdykoliv preprodat a toto pravo nelze omezit. Takze drive nebo pozdeji nasi vydavatele spolu Microsoftem tezce ostrouhaji.
-
-
Dokonce by se to mělo týkat i "použitých" digitálních verzí. Dle soudu EU není rozdíl mezi způsobem získání licence.
-
-
dokud nebudou chtit i pravidelnou kontrolu ranni stolice tak mi to reseni pijde jen polovicaty a nemam zajem :)
-
-
a to ti jeste bude stolici kontrolovat kinekt tajne zapnutej i kdyz vypnes konzoli z el :D, to jen aby k odposlechu celych US meli prehled o vsech oveckach co se deje unich doma :D
k smichu
-
-
Uz jen ten nazev je stupidni. Treti Xbox v rade se jmenuje One...
-
-
Tady zase nejakej nouma neumi anglicky a este se tim chlubi *1* vrat se do skolky.
-
pac je to prvni plne spolupracujici zarizeni s NSA primo vyrobene na objednavku PRISM http://www.lupa.cz/clanky/spojene-staty-doluji-data-uzivatelu-primo-od-nejvetsich-internetovych-spolecnosti/?labelsBox-labelId=2824&do=labelsBox-switch
-
-
Nic o tom nevim, jeste jsem to ani nevidel, ale uz vim, ze to je lepsi! S laskou vasi Ps4 fanboys *14* *14* *14* Sony *14* *14* *14*
-
Běžně odpojuju wifinu kvůli bouřce od přijímací antény... a když pak budu pryč z domu déle jak 24 hodin, to mi pak konzole blokne kvůli nepřipojení k netu hraní her? Kolikrát doma zapojím wifinu až když potřebuju net a to bývá i víc, než 24 hodin... pro spoustu lidí bude nemožné dodržet ten připojovací interval.
-
-
No to je jasny, jakmile projde 24h tak se spusti odpocitavani a Xbox One exploduje!
-
já teda wi-fi nevypínám *1*
-
-
Já, když jedu pryč na víkend nebo na dovolenou, netroufal bych si nechat v létě konzoli za x tisíc připojenou do sítě.
-
-
-
Tak konečně vím, že si xbox one nepořídím. Pokud nějakou novou, tak asi PS4 :)
-
-
Problem ale je, ze este vobec nevieme ako na tom bude PS4, takze nekrictat hop pokym.. *3*
-