Přejít na výpis diskuzí
Xbox One se kvůli hraní musí připojit k netu jednou za den, bazarovky nebude blokovat
7.6.2013 | Adam Homola
213 příspěvků
-
http://www.lifeinaggro.com/comic/2013/05/24
http://www.mediafire.com/view/yo1vjnxvqkgw80l#
2 + 2 = One
https://www.eff.org/nsa-spying/
Enžoj. *9* -
Tady to je krasny priklad zkrypleneho autorskeho zakona, pokud hru koupim tak JSEM jejim vlastnikem a muzu s ni nakladat libovolne. Stejne jako auto muzu pujcit komu chci aniz by mi do toho vyrobce ci prodejce kecal.....Autorsky zakon je nehorazny vysmech demokracii
-
-
Nejsi vlastnik hry a nemuzee si s ni delat co chces. Nemuzes treba udelat tisic jejich kopii a prodavat je. A to vlastnik hry muze. Zkus pochopit tuhle jednoduchou skutecnost a zacnes chapat radu dalsich veci.
-
Myslis to spravne, napsal jsi to spatne. Kdyz si koupim licenci na hru, jsem vlastnikem licence. Muzu licenci preprodat dal, licence uz byla zaplacena. Neporusim tim nijak autorsky zakon, ten chrani dusevni vlastnictvi (hudbu ve hre, grafiku atd.). Jen dam licenci jinymu cloveku. (samozrejme nesmime hrat hru oba atd.)
Autorsky zakon je dobra vec, ale prave nesmi timhle zpusobem zasahovat do nakladani s licenci, tak jak spravne rikas, ze vyrobce auta nezasahuje do nakladani s autem. Navic auto je taky chraneno autorskym zakonem, nesmim vyrabet stejny auto, stejny design, patenty atd.
Cotillion: Kdyz se necham ostrihat v kadernictvi, jsem pak majitel ucesu. Muzu s nim chodit kam chci, muzu si vlasy vyrvat a dat jine osobe na hlavu atd.
port: on myslel licenci na jednu kopii, pak to smysl dava. -
pokial je hra TVOJA, mal by si zaplatit jej plnu cenu s vyvojom atd.
Keby to takto fungovalo hry by sa ani nevytvarali, kedze by ich nikto nekupoval za plnu cenu a keby predavali lacnejsie, tak staci predat jednu kopiu a uz by hra nebola ich a nemali by z nej zisk.
Autorsky zakon je tu preto aby si si vobec mohol zahrat tie tvoje hry, ty chudak. Samozrejme ze nie je dokonaly ale pri takomto pocte obmedzencov, ako ty je lepsi ako sloboda. -
-
Blbost. Když si kupujete auto, taky neplatíte plnou cenu vývoje. Přesto můžete auto prodat, půjčit nebo modifikovat. Na druhou stranu, kdybyste auto zkopírovali a začali prodávat*, už je to nelegální (komerční využití pantenotvaných techologií).
*pro své potřeby si kopii udělat můžete
-
-
Ked sa nechas ostrihat v kadernictve, vlastnis kadernika?
-
-
Nevlastním. Stejně jako koupí hry se mi nedostává do vlastnictví vývojář. Ale svůj účes můžu klidně ostříhat, vyrobit z něj paruku a prodat ji dál...
-
-
Vono to souvisí z nesmyslným poměrem cen Autor Vydavatel atd..
Proto má Indie herní (Kickstarter) scena takový uspěch. Relativně dobré zisky pro Autory a dobré ceny pro hráče. Proto proti tomu velké skostňatělé studia bojují. Oni se nechcou přispusobit.
Jak jsem psal výše. Je to v celé ve společnosti. Cena za výslednou práci Dělník vs Manažer a odpovědnost. Tyto nerovnosti se přelevají do herní branže, neb čím větší odvětví tím více se do toho začne míchat bussines.
-
-
No mě to příjde hrozné i tak. Navíc je to křáp už dle specifikace, nic tak exkluzivního, kde by neexistoval substitut na xbox nikdy nevyšlo. To PS3 má zajímavější tituly.
-
Toto je taká drahá hračka že to môžem *****ť :) pripojenie na net jedenkrát denne, žiadne neoficiálne požičiavanie hier (to jednorázové a komplikované ma fakt nesere) a k tomu cena nových hier vždy o 10€ drahšia ako pri PC verzii... nie dík
-
Ani sa to ešte nezačalo predávať, a už sa to samo zasamovraždilo- Great Job Microsoft, Great Job- PS4 - WIN!
-
-
PC win!
-
-
Vzdyt pc tohle ma jako prvni, microsoft se silne inspiroval u steamu, jeneze ms nema tak kvalitni pr, takze mu to lidi nezerou.
-
-
-
co k tomu dodat-snad jen-ať si to MS napchá do špic
no a pokud nejsou u Sony blbci, stačí se použit a podobnou blbost neudělat a vítězství v nové generaci konzolí mají v kapse
ani v USA či Kenadě nemají internet v každým vidlákově a konzole(v mým případě taky třeba stará dobrá Amiga) jsou přesně ty vhodné herní zařízení, které se dají vzít s sebou do podobných lokalit, kam vede tak akorát el. proud, není tam žádná kabelovka jen TV a stará dobrá anténa atd...), není to obecné všední využití, ale stejně je to skoro to samý, jako požadovat připojení k internetu na handheldu... -
at se nedivi ze lide tolik nekupuji hry když jsou tak drahe, realna cena novinky je tak 25€. (když si ji mužete koupit v obchode za 30€ a v tom jsou i naklady na distribuci) takže by to mohli prodavat digitalne za 25 éček ale ne oni to šoupnou na steam za 50 nebo za stejnou cenu na konzoli. At se pak nedivi že lidi pirati.
A to pritom se dá udelat hra i za 12e, vid gunslinger tak z toho si mužete udelat obraz jak jsou hry nehorazne predrazene. -
-
Co je tí realnw cena u hry, to by me moc zajimalo :-).
-
-
You..fucking..idiots!
-
Tím že osud bazarovek Microsoft hodil na vydavatele je podle mě zabil. Nevidím důvod proč by to vydavatelé měli u svých her povolovat, když se jim to krajně nelíbí.
-
s chladnou hlavou - bude to znamenat o nikolko MILIONOV predanych X1 menej (je mi jedno, ako sa to oficialne smie oznacovat). ak im to nechyba. prosim. zaroven je to niekolko milionov krat x predanych kopii hier. prosim, ich problem.
ak sa na tom zvezie ps4, a zaroven sa hry budu este nejaky cas (ako je avizovane) budu robi aj na old gen, tak by som povedal, ze next gen bude mat vazny problem...
ak k tomu pridame neodpojitelny kinect...