Přejít na výpis diskuzí
Xbox One si prý výkonově polepšil, ale velikost RAM zůstane
13.7.2013 | Adam Homola
496 příspěvků
-
Hovadina.. to se nikde neříká...
-
tojo, hlavne pod clanky o konzolich
-
ouyeeeeeee PC hra roku 2012 *14*
-
Na druhou stranu... člověk se tu občas aji zasměje. Máme tu skvělou komunitu jen tak dál.
-
Pokuď chodíš i jinam a ne jen sem tak by si se mohl dočíst např. že chytré mobily a tablety zničí konzole ale je toho více :)
-
Ty vo*e.. Tak PC má bejt od APPLU na práci. Velmi, ale opravdu VELMI omezený názor. *4* Tuším, že spousta bystřejších dětí ze základní školy by takovou blbost nekvákla.
-
Dám Vám klid, bohužel mám tolik práce, že od neděle do středy se tu určitě neukážu, tak možná zmizí i ti lidé, co se na mě nabalili a budete mít klid:)
-
Kčemu takové komponenty, když si na tom stejně nezahraju žabí zlomky ?
-
Mám pocit, že tvůj boj s trolly ti trošku nevyšel. Zdá se, že je spíš přitahuješ.
-
Jaký je rozdíl mezi 25 fps na podprůměrném pc a "30" fps na současné generaci konzolí? Nechám se opět pobavit tvým brilantním rozborem:)
-
Level trolling: Snažím se, ale neumím číst a proto si nepřečtu příručku pro trolování.
-
Konzole jsou pičovina . ahrají na nich retardi typu TheGGG, to o něčem svěči. PC 4Ever konzolisti !
-
A to se říká kde, že konzole jsou mrtvé? Já jenom slyším od jednoho s 50 "nicky" jak jsou pc mrtvé a ty kecy okolo.
-
Ale notak vy hovna, dobre hry se uz nejakou dobu nedelaji tak nac ten povyk.
-
R.I.P
http://zapp5.staticworld.net/images/article/2012/01/dead_desktop-10079808.jpg -
25 FPS na PC, nechtěl bych. *5*
-
Do druhého, za tebou. *5*
-
Dlouhý text ti pravdu nezajistí. Jaké exklusivity? To snad nemusím vypisovat, každý zná ty klenoty.
Navíc mě zajímá jaký máš důkaz na to že sony muselo něco dotovat? Žádný že.
Jinak jen lži xbox fanboye. *6* *6* -
Jejdasek: to je mířeno na mě ? Pokud ano moje odpověd je taková že já si na gamepadu prostě hry více užiju :) hry prostě hraju na tom na čem mi to jde více.Pokud bude doba kdy se bude hrát jen na Pc tak stejně tam kde to pujde pojedu s gamepadem *3*
-
To samé se říká o konzolích *3*