Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • miker17
    tenhle článek hovoří za vše.
    http://www.rockpapershotgun.com/2013/06/14/build-a-next-gen-pc/
  • Jedno je jisté. PS4 má více volné paměti na hry a navíc je o hodně rychleší. V budoucnu bude Xbox brzdit vývoj. A to nemluvím o tom, že PC budou brzdit obě konzole každou chvílí, než vyřeší optimálně ovladače pro další nextgen.
  • Náhodou na pc hrách těd vývojáři docela vydělávaj bych řekl, je tu spousta free game jako třeba League of Legends nebo World of Tanks která jsou free s nějakými mikro poplatky na dobrovolnosti zákazníků a řekl bych že vývojáři na takových hrách docela vydělávaj když jich furt přibejvá a už mají i reklamy v televizi.
  • Ja mam doma i7 5GHz s 16GB a mam pocit ze muj pipik je stale malej... asi menej borovicky, vsakze blaho?
  • Drakersss
    Když hraješ od dob Ps1 na gamepadu tak máš skill takže hrát střílečky FPS nebo TPS muže každý kdo se to naučí :) jednoduše řečeno každej je zvyklej na něco jiného u mě je to Gamepad *3* Strategie ano to uznávám ale né každýho bavijou *4*
  • miker17
    ach jo, další blb se tu neúspěšně pokouší trollit.
  • Reklamy v HD si proste neco vezmou :) trololo
  • Keyz
    To je podprůměrný PC když nebereš ohled na optimalizaci na konzole a další rozdíly. Tedy bereš pouze HW.

Kdo má dnes 1.6GHz CPU a kartu co má sdílenou paměť?
  • Keyz
    Tak ten OS navíc sežere 10% GPU.
    Zdroj: http://kotaku.com/the-five-possible-states-of-xbox-one-games-are-strangel-509597078

To asi budou v tom OS grafické orgie.
  • BoB.2
    Hmmm průměrný PC.
  • Titulky většinou podporuje/nepodporuje TV *7*
  • * cca 100 indie her
  • Tak PC gaming umira podle nekterych proroku uz asi 15 let a furt se mu nechce umrit :) Jsem skalni PC hrac, ale abych rekl pravdu, nedavno jsem se rouhal a premyslel ze bych zakoupil PS3 a nejake ty exkluzivitky. Jenze pak jsem se podival do sve knihovny na steamu, na tech cca indie her, ktere jsem jeste nemel cas zahrat, pak na gog.com, kde mam par desitek her koupenych na pozdeji a nakonec na to, ktere projekty jsem na kickstarteru podporil a rekl jsem si, ze na nejakou konzoli s tunelovkama, ac dobre zpracovanyma, vubec nebudu mit cas :)
  • Hloupost, některé hry na ps4 nebo xboxu hrát pořádně nemůžeš, myš je prostě něj. Si nedokážu představit hrát strategie jako jsou anno, simcity, wacraft, stracraft nebo střílečky na gamepadu. To prostě není ono.
  • Keyz
    Navíc jestli se nepletu tak něco taky bude brát GPU. Tedy 5GB RAM - to co vezme GPU. To je pak dost zoufalé u Xbox vzhledem k tomu kolik hry v HD rozlišení berou.

U PS4 výrazně lepší, jak rychlostí pamětí tak velikostí pro hry.
  • No v tom mas pravdu , babicka vyhrala sportku pred lety tak mam par milionku.
    Kazdy den nic nedelam .
  • sipecka
    hoho já vas poučím...z toho 7GB pro hry a 1GB pro OS.. xbox 8GB a z toho 5GB na hry a 3GB na OS.
  • todle muze napsat leda clovek kerej v zivote nepracoval
  • Chvilku vydrž a za to inkriminované první patro tě třeba někdo popostrčí.
  • Rok 2014 se ponese v duchu konce pc. Cely svet ceka na novou generaci, ktera prinese revoluci.
    A vyvojari budou radi, kdo by chtel prodavat svoje hry na pc kde krade 90%. A reci ze hra neni kvalitni atd atd jsou uplne zcestne , kradez jako kradez.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit