Přejít na výpis diskuzí
Xbox One si prý výkonově polepšil, ale velikost RAM zůstane
13.7.2013 | Adam Homola
496 příspěvků
-
Je vseobecne znamou pravdou, ze Ps3 je vykonnejsi. Na papire. Je to stejny, jako kdyz tvrdis, ze tvuj pen*s meri 30 cm. Realita muze byt uplne odlisna. Exklusivity? Myslis jake konkretne? Posuzovani grafiky je relativni vec, a navic se vsadim, ze pujde o hry, jejichz vyvoj trval 4 roky, Sony je tvrde dotovala a dost mozna ani nevydelala. To s normalnim vyvojem nema nic spolecnyho.
Hry vypadaly na papirove slabsim Xboxu lepe, protoze narozdil od Sony meli vyvojari lepsi vyvojarske prostredi. Nikdo nebude zamestnavat development team o 200 lidech pul roku navic - stovky tisic dolaru, jenom protoze si Sony vymysleli exoticky CPU a spatny prostredi. Dalsi spatny krok byl pouhych 256 MB pameti, coz vedlo k tomu, ze Ps3 mela u spousty her horsi kvalitu textur a u hry Skyrim kolabovala i pri blbem 20MB patchi uplne.
Cell byl splepou vyvojovou vetvi, coz dokazuje nejlip to, ze samotna IBM vyvoj nastupce Cellu ukoncil a Sony sla s Ps4 konecne do normalni architektury. Necekam, ze to tvuj maly Cell v hlave pochopi *1*
Ad Ps: Jj, dochazi mi argumenty a proto jsi vytahl hnedka na zacatek zamestnance Microsoftu, ty komiku . Znas slogan Nevidi si do huby? Prave jsi to ukazkove predvedl. Ukazkova selfownage. *5* -
Ale stejně, Win 7 bere kolem 1 GB a zadělat 2GB? To nevím co tam všechno bude připraveno ke startu.
I mnoho oken v prohlížeči kde běží stream a není pouze připraven k zapnutí nebere 2GB. -
No nechci ti nic říkat, ale tak ještě 2 roky budou 4GB dost, za 8 let podle mě dojde teprve k tomu, že 8GB bude dost jako teď 4, a na 16GB si ještě počkáme. Hlavně jelikož konzole už nemají výkonné RAMky, takže se to propadne a výkon ve hrách se posune akorát k těm 8GB (nebude to 512MB pro xBox 360 = 2GB PC, ale vyjde to stejně)
-
Mělo by to být 8GB GDDR5
-
*1* *1* Na mě nepřijde, ale tys to s těma patrama trochu nepobral *3*
-
nevi nekdo kolik ram bude mít ps4?
-
Škoda no, chvíli to vypadalo, že se ti ta primitivní hra líbila. Alespoň do té doby než si se ve změti věžáku ztratil. Neboj veterinář už jede.
-
Nedivil bych se, kdyby to byl jen překopaný Win8
-
Obvzlášť, když se jedná o rádio, které má v sobě i tu televizi... a dalších X spotřebičů schopných vykonávat Y dalších, uplně zbytečných funkcí...
-
lol, tenhle článek me jako potencialniho zakaznika dokonale odradil, stačilo par krat zminit RROD, že to tentokrat bude "možna" lepe (jakože možna taky ne), menší pamet atd
-
Podle mě to bude hodně souviset s tím okamžitým přepínáním a ty 3 GB to třeba ani nebude využívat, ale rezervuje si je.
-
Ano, vůbec jsem nepochopil tu tvou primitivní slovní hru, jsi skutečný génius a úplně si mě obalamutil. Tak si dej za odměnu jednu hnědou pilulku. *5*
-
Asi tam je vše pořád zapnuté (a že toho bude!). I když nevím proč by to tomu tak bylo. Přece počkat si 3s na zapnutí nějaké aplikace snad nikomu nevadí.
-
Btw proč to má tolik jader pro CPU? Jsem zvědavý jak to pak hry využijí, když některé mají problém i dnes.
Možná by bylo lepší 4 jádra ale lepší takty atd. 1.6GHz to je dost pozadu i oproti Notebooku který mají více anebo mají nějaký slušný turbo režim. -
Stovky dalších her? Lol to smrdí nějakým zaměstnancem mrkvosoftu. Pominu li fakt že je všeobecně známou pravdou že je PS3 výkonnější než xbox 360 (stačí porovnat exklusivity), tak tvrzení že je cell slepá vývojová větev jen svědčí o tvé kompletní neznalosti. Některé hry sice vypadali na xboxu lépe, ale to jen proto že si vývojáři nedali práci s prostudováním technologie od SONY a nevyužili výkon PS3 na plno. To bylo jedinou vadou na kráse PS3. S příchodem PS4 tato vada mizí a to znamená jedinou věc. Good night xc*ck
PS: fakt že taháš do diskuze nesmysly typu že mám jít ven svědčí o tom že ti dochází argumenty a snažíš se vycouvat, kryt špinavými urážkami. *3* -
Tady nikdy nevíš.:-)
-
To bolo prvé, čo mi udrelo do očí. Čakal by som, že OS konzolí bude práveže o dosť menej náročnejší na HW ako u PC *8*
-
"...systém zabere 3 GB RAM...."
To je slušný žrout.
- Možná když ten kinect bude jednat sám, tak se občas nas*re a sežere si nějakou RAM navíc *15* -
Nechápeš co? :)) Nevadí není to s tebou tak špatný, rozhled do prvního patra ti bohužel ale bude muset stačit.
-
To silne závisí od kupujúceho. Trebars ja -- povedzme, že mám 450€. Za 100€ kúpim šesťjadrový procesor, za 30 eur 4gb ddr3 (ďalšie 4gb mám v súčasnom počítači), za 50 € nový kvalitný zdroj (500W seasonic) a zvyšných 270 € investujem do grafiky AMD 7950 s 3GB DDR5. Výsledkom je počítač trúfam si povedať lepší než nadchádzajúce konzoly a to za ten polrok možno pôjdu ceny komponentov ešte nadol.