Přejít na výpis diskuzí
Xbox One si prý výkonově polepšil, ale velikost RAM zůstane
13.7.2013 | Adam Homola
496 příspěvků
-
Se pleteš, o patro víš jsou teď veterináři a tam dávají JEN duhové. *1*
-
Dalsi pomyslny hrebicek do rakve pc . Za cenu mensiho nakupu dostanete nabusenou novou genreaci konzol. Take herni pc za desitky tisic se tomu nemuze rovnat-.
-
Nikdo to zatim nemuze potvrdit, ale to prehrivani u Xone je pry opravdu hodne velky, proto maj take tu bednu o 50% vetsi nez PS4 a to v ni neni ani zdroj, ktery u PS4 je jiz uvnitr.
Vyvojari maj prikazano mlcet, ale prej je to dost velky problem.Xone v prvni varce radeji neporizovat. -
Ne, vývojáři byly líné lemry a nechtěli se nic učit. Když to šlo třeba u Dantes inferno které bylo na obou platformách stejné, proč by to nešlo třeba u Bayonette. Nemluvě o skvěle zvládnutých exklusivitách které vypadají i dnes božsky.
-
Žluté berou nyní o tři patra výš. Přestěhovali se.. Ale pozor v prvním něco mleli o duhových. Nebo už se stěhujou také ?
-
No Sony neumela pripravit dobry vyvojarsky prostredi.
-
No většina tvůrců neuměla tvořit na Cell. Ten procesor v té době byl něco neskutečného, když se podívám na současný procák od AMD(nic proti AMD) beru to trochu jako krok zpět. Prostě škoda, že se nedočkáme dalšího Cellu 2.0 např.
-
Těžko říct, ale o patro víš berou duhové pilulky. Takže jim možná připadají jako žluté, ale jsou stejně tak červené nebo modré.
-
Mě stačí ta hromada exklusivitek proti které nemá xc*ck šanci *3*
-
Jsem slepej nebo nevidim ethernet ?
-
Srandisto, v té již zmiňované jiné diskuzi objasňuji zženštilost zdejšího publika. Jinak žluté pilulky berou již nyní o patro výš taktéž. Tam to potřebujou.
-
Podle me bude dulezitejsi spise propustnost te RAM nez samotna velikost.
-
2006 "PS3 bude ovela vykonejsia a v hrach to bude videt" = 95% vsech her na Ps3 bylo horsich
2013 "PS4 bude ovela vykonejsia a v hrach to bude videt" Good luck *15* *3* -
Mě tvá reakce přišla dost zženštilá, možná jsi zabloudil do špatného patra. Ještě tam po kávě přihoď jednu žlutou pro zlepšení paměti.
-
Nevim, PS 3 to utahla s 256 MB x let, ale je pravda, že současné konzole mají víc architekturu jako PC. Ale i dnes nevím o hře, která by plně využívala 8 GB ram. BF 3 s maximálnim rozlišením co já vim používa okolo 4 GB max. Lehce přes možná.
Ale vůbec nejsem znalec na konzole, takže nevim jak bude přesně ramka hrát roli. Aka hry na PS 3 by člověk s takovou grafikou s 256 RAM vůbec nerozehrál, takže nevim. -
Rozeznám, a ty? Červené pilulky zatím dostávají zženštilí jedinci a ty jsou o patro výš.
-
Mas pravdu. V dnesni dobe urcite. Ale co za 3-4 roky napriklad? Paklize planuji dlouhodobou konzoli,tak bych uvazoval do budoucnosti a myslim, ze je lepsi mit ted prebyvajici pamet nez pak nedostatecnou.
-
Nerozeznáš dobrou radu od urážky? To chce jednu červenou pilulku před spaním.
-
Tam je problém, že je to ještě spojené s grafikou. Ale jo, o proti minulé generaci je tohle úplně jiná dimenze.
-
Konzole budou slouzit nejaky ten rok,pocitam 5-6 let,tudiz nevidim duvod tam nedat 16 GB a pripravit se na budoucnost:)