Přejít na výpis diskuzí
Xbox One už nebude vyžadovat připojený Kinect
13.8.2013 | Aleš Smutný
132 příspěvků
-
Spis proto, ze Sony nabidla lepsi alternativu.
-
stejně tak sony zareagovala na nepopulární politiku MS aby získala přízeň.. kdyby tu X1 nebyl tak si bez netu na PS4 nezahraješ
pochybuju že někoho ve vedení sony zajímá nějakej hráč, pouze prachy na koupení novýho fára.. -
Project spark bude i na pc.
-
Tojo, zruseni nestabilniho a zbytecnyho OS...jaká to rána *13* Roky a roky, jedine co muzou lide rici je zruseni Linuxu... Ale tak co, lepsi nez abyste si neco vymysleli...
-
chcem sa spytat ludi, co su taki nadrzani na ps4, pamatate si na ps3 a zakaz pouzivania linuxu? tj. ze sa vam ta nirvana, ktoru vam sony teraz taha medovymi motuzmi popod nos moze kusek zmenit? :)
to iste s xbox+microsoft -
MS se nepřizpůsobuje hráčským potřebám, jen reaguje na politiku Sony, která je pro hráče samozřejmě přijatelnější. Stejně se mi X1 už stačil zhnusit a jak jsem dřív byl spíše pro něj, než PS3, teď bych dal zase přednost PS4 pro změnu.. (myšleno v hypotetické rovině, kupovat nechci ani jedno).
-
Below není exklusivní a je to zrovna jediná hra která mě z toho Xbone portfolia zajímá.
-
Problem je ten ze Microsoft uz ukazal vsechn svoje hry... Sony jen par a na Gamesconu oznami zbytek, ted to co si Microsoft splnil na E3... Ale stejne nevim o co ti jde, pokud fandis Xboxu a veris ze maj lepsi hry, nikdo ti nebrani si to myslet, ale nesnaz se tu normalnim lidem vnutit tvuj omezenej nazor...
-
Podle mě letos v čr nekoupíš Ps4 ani Xbox One, ale good luck. Zato WiiU už bude mít slušný portfolio *3*
-
Z huby si delaj sráš!! *16* *16*
-
Nintendo Fun: Ještě bych napsal srovnání prodejů Wii a WiiU
-
To je fakt škrtám teda Driveclub, podle redaktorů co to hráli to vypadá hůř než hry na současnou generaci konzoli *2*
http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2345277/Drive-Club-hands-PS4.html -
Takže teď nás čeká ohlášení, že obě konzole budou pracovat bez jakéhokoli napájení. *1* *1*
-
Presne to sem chtel napsat:D. A na Gamesconu Sony predstavi dalsich 40 her nebo kolik.
-
hlavne je tam velkymi pismeny "PARODY ACCOUNT"
-
To už je ale o tom co preferuješ. Pokud dané ovládání chceš pak si ho připoj, pokud ne tak ho nepřipojuj. Dám ruku do ohně že ty si tu nadával na trvalé připojený kinect a teď zase na možnost odpojení. Dej si facku.
-
Ty už tě dávno sledují jinak a kinect k tomu nepotřebují. *1*
-
Odvolávám co jsem odvolal a slibuji co jsem slíbil.
-
Nintendo fun, me jakozto hrace je ukradeny kolik si kvádra u Sony nahrabali...jediny co me zajima je co ma lepsi hry a to je Sony, tim to pro mě hasne... Pokud hrajes na konzoli jen protoze firma co ji vlastni na tom nejvic vydelava tak ... jsi pako... Nebo sis snad koupil auto automobilky ktera za ten rok vydelala nejvic?
-
A proč se tak stalo? Protože jim to hráči nesežrali.Škoda,že takhle neumíme nekupovat mainstreem hry,který jsou čím dál víc jednodušší,nudnější.Jenže bohužel je pořád spousty de....ů,kteří hltaj grafiku a o hratelnost jim nejde a dokud se ty sr...y budou prodávat do tý doby je budou vyrábět.