-
Vdaka za nazor :)
-
Pokial myslis predchodcu, mas pravdu, xcom2 uz ma ale o vela viac moznosti v taktickej casti nez original. A to na original nedam dopustit, ale som realista.
-
kdyby nekdo psal recenzi podle pravidel ve hre XCOM2 tak by moh napsat v jednom kole klidne ctyri odstavce a pak by jeste stih hodnoceni, ale kdyby zacal hodnocenim, uz by nenapsal ani pismenko.... *11*
-
Nikde nevidim tvoje vyhrady k hodnoteniu. Ked verejne pisem, ze sa mi nieco nepaci, napisem aj dovody ;)
-
Tohle mě iritovalo v X1. Především proto, že po aktivaci "táhli" oni. Možnost přepadu tedy nula.
-
Vsetky enemy su na mape od zaciatku, bud staticky strazia nejaky objekt, alebo chodia po mape a v maskovacom rezime ich mas moznost najskor odhalit bez toho aby o tebe vedeli a podla toho rozmiestnis svoju jednotku.
-
Nieje to nutnost, ale zistis princip hry a v pokracovani su jemne odkazy na postavy a cizakov z jednicky. A k jednicke je cestina, na xcom2 cz sa pracuje. A hlavne jednicka stoji par korun.
Ale ak jednicku, tak jedine s datadiskom enemy within, velmi obohacuje herny zazitok. -
prave to mi napadlo ako prve, tato asociacia *1*
-
Rádi masakrujou civilní obyvatelstvo, jak je vidět v retaliation misích a taky chtěj předělat zbytek lidstva na ufouny no *4*
-
Ono je to podobné, jako v Životě Briana, kde židé kují pikle proti římanům a jen tak se zeptají co pro nás udělali? A pár týpků odpoví dali nám dlážděné cesty, lázně, kanalizaci ...
Ale stejně je nutné je zničit! *1* -
Heh, u xcomu a falloutu nikdy o grafiku neslo a tu ti to vadi? Keby sme rovnako pristupovali od zaciatku hier, nikto by nic nehral, lebo je to skarede :)
-
Tak napůl, některé jednotky nepřátel jsou statické, jiné patrolují po mapě
-
obtížnou? hodně zjednodušená hra pro masy
-
Mody, to je velka zbran pre dlohotrvajucu zabavu, nove triedy zbrani, vojakov, moznost si vytvorit vlastny pribeh. Povodny xcom vynikol, lebo sme na vyber nic ine nemali a bol prelomovy mechanikami. Myslim ze Xcom2 je kompromis povodnych mechanik a modernej technologie.
-
To je prave otazka, ty ako zachraneny clen odboja zistujes, preco odboj existuje a preco s nimi bojujes. Ja uz odpoved poznam a uz len pociatocna invazia nevestila nic dobreho, ked prisli vyjednavat so zbranami
-
ignorant, udelej si kafe a proboha si to precti a pak si bez lisknout
-
Fakt si neviem predstavit nic pod pojmom "hrali se plynuleji" ;-)
Ekonomika bola hlavne uplne ina, v novodobych Xcomoch je hlavne zjednodusena vyroba vybavy, to je proste fakt. Ziskavanie vedcov a inzinierov, ci vojakov a ich vyuzivanie alebo stavanie zakladne je ale v XCOM2 zaujimavejsie.
Destrukcia a celkovo cely engine je v Xcom2 ovela ovela lepsi, a poskytuje viac moznosti.
AP system je lepsi z hladiska simulovania akcii v realnom case, v taktickom vyziti, to vychadza zhruba rovnako aj s nerealistickym rulesetom noveho Xcomu.
Narocnost je takisto podobna, na iroman mod je novy Xcom narocnejsi, lebo skuseni vojaci su tazko nahraditelni.
V porovnani moznosti ich malo stare UFO viac, uz len strelivom, inventarom, mierenim striel, nepriamou strelbou atd. Ale zase nemalo skilly urcujuce specializacie vojakov, hacking, supress fire, individualne upgrady zbrani, melee, nepriatelske posily pocas boja, stare malo omnoho mensie moznosti psi a omnoho mensiu variabilitu nepriatelov, ziadny cover system, obmedzenejsi pohyb v ramci mapy (lezenie po budovach , vnikanie do budov oknami). -
este som 2. xcom nehral, ale mam otazku: co zle robia ti mimozemstania ludstvu, ze existuje xcom partizanska jednotka, ktora ich chce dostat z povrchu zemskeho?
odpoved kludne napiste do spoiler tagov, prosim
:) -
Kdyby ti dneska bylo o 20 let méně, tak za těch 20 let bys možná mluvil o dnešních Xcom stejně :)
-
Nejaku inu moznost nemali, kedze Xcom sa na konzoly predaval slabo.