-
Ano, ale netreba pri tom pohnut mysou a usetris cas, ako tu niektory pisu, keby som to na inej diskusii neprecital ako negativum hry, tak to tu nepisem :D
-
Pokial si xcom2 hral, tak vies, ze sa nejedna o partu 4 vojakov, ale o celoplanetarny odboj, kedy hladas tieto skupiny a ty si len kvapka v mori, kedy sabotujes a zachranujes veci a ludi pre tu svoju odbojovu skupinu a nahodou vlastnis vybavenie, aby da stala tou najdolezitejsou.
-
Tak klikas 2x tak jako tak ne?:)
-
Tak uplne stejne jako zabiji 3 trhani a jeden čáryfuk 100 tunovyho draka v jeskyni v libovolnem rpg :)
-
Pred tym, nez zacnete kritizovat xcom2 si hru zahrajte a precitajte manual.
Vyhneme sa zbytocnym komentarom o trapnych animaciach, ktore idu vypnut, alebo nutnosti pri nejakej akcii kliknut na ikonu napr overwatch a trapne potvrdit inou ikonou, staci na danu akciu dvojklik a hla, potvrdzovat nic netreba a fungovalo to uz v jednicke.
Neskutocne kolko ludi kritizuje nieco, co hra ma, len su zdochnuty si to precitat.. -
Lidi proberte se! Nikdo vam nebrani si zahrat stare x-com. Ja uz bych to dnes hrat nechtel i kdyz z toho midi teamu me leze mraz po zadech. Bylo to ve vysledku dost zdlouhave a nekdy otravne. A hlavne co me stvalo nejvic byl zbytecne velky team. Jako 16 vojaku nebo kolik to bylo je moc.
Ps:Me se na jvice libil x.com apocalypse. -
To je ta obtiznost. Ta game mechanic ktera hru hyzdi. Zapomel jsi znicit cover? Na co, kdyz stojis vedle neho, ze? Ne v pecce 9/10 to tak nefunguje a rika se tomu obtiznost.
-
asi jako Jagged Alliance 2.
-
Ano i ne. Ano, pred 20 lety byla uplne jina situace, tak jak jsi pospal/a. Nicmene, pokud si za 20 let na XCOM2 nikdo nevzpomene, nebude v tzv zlatem fondu, tak se 9/10 bude jevit ponekud jinak nez dnes.
Nejlepsi tahovka od JA2? Wastland 2 je lepsi tahovka a blizsi JA2. To sou proste ne nesmysly ale nazor recenzenta.
Pro porovnani: http://www.imdb.com/chart/top .. nejlepsi filmy -
je vůbec logické, aby parta 4 borců s jedním commanderem porazila celoplanetární invazi emzáků? To je jako chtít, aby 4 partyzáni svrhli od moci Putina s celým jeho armádním arzenálem. A to nemluvím o technické převazhe *3*
-
Staci mod free camera a vela dalsich modov, ktore vracaju hru do logickejsej a hratelnejsej podoby dostupne od prveho dna predaja.
-
Bohužel, kriplové v kapucích se díky mnohaleté mediální masáži ze strany Ubisoftu stali vyžadovanou součástí dnešních her mezi mladou generací. Potrvá léta, než se jich zbavíme.
A slovo "zloprdelní" okamžitě zařazuji do svého slovníku vedle svého oblíbeného (a nutno podotknout původního) slova "půlprdelní". Když anglicismy, tak pořádně! -
Ano, představ si, tady mu to vadí.
-
Az zahras xcom2, tak sa vrat, dost tebou kritizovanych veci je v Xcom2 vyriesenych a vylepsenych a logickejsich nez predchodca. Mozes nosit ranenych/omracenych. Patroly a rozmiestnenie ufonov je logicke a mas moznost ich odhalit bez toho, aby o tebe vedeli, vybava az na nekonecnu municiu do primarnych zbrani je tiez logicka. Ak by si toto pisal k jednicke, suhlasim, u dvojky ti uz musim oponovat. Hlavne pozitivum u remaku je potreba cizackych mrtvol nie len pre vyzkum, ale aj pre vyrobu veci, takze uz to nieje nekonecny zdroj prijmov ako v predchodcoch.
-
S modem se dokonce i náhodně generují do rookie poolu. I s českými jmény, aneb hned do tutorialu se mi naspawnovala česká vojanda :). A s modem kterej přidává reálné camo patterny se dá nahodit i vz95 camo pattern :)
-
Škoda že ve hře nějak víc neukázali propagandistický boj. Teroristé pro jednu stranu vs. hrdinové osvobozenecké frakce pro druhou, to by byla pěkná asociace s reálem... *4*
-
proskakovani oknem je mozna vizualne efektni, ale nesmyslne. nekdy si to zkus proskocit dvojitym oknem s plastovym ramem, Dopadnes zle. Nikdy jsme nevidel aby nejaka zasahovka proskakovala oknem, je to blbost. navic to v te hre je jen proto aby se zkratila cesta protoze nemas AP body a tah vojaka je prisne rozdelen. Ale jak jsme pochopil hodne lidem se libi jak to je vsechno strasne cool, takze pak povazuji nesmysly za plus.
-
Jo, ta grafika je poměrně hnusná a pro mě je to taky problém. Celý je to tak trochu šaškárna, zatímco já mám rád hry, co jsou "doopravdy". Na druhou stranu třeba Civilizace 4 je taky trochu "cartoonová" a pro mě je to nejlepší strategie všech dob, čili asi bude nutno vyzkoušet a pak až soudit.
-
Fakt dobrá hra. A co mě potěšilo nejvíc? Bude III. díl. Alespoň podle posledních 5 sekund v závěrečném outru. Že by : XCOM 3: Terror from the Deep? *1*
-
http://9gag.com/gag/a57XP9O