Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vidíš a já zase nemusím hry, které se snaží, za každých okolností svým vzhledem jít k realitě. Navíc se stává, že ty hry často rychleji graficky zastarávají.
    A rozhodně mě přijde Xcom 2 mín cartoon-style než Xcom 1.

Za mě grafika palec nahoru...:)
  • Pořád nedávám to, že lidi vidí PC platformu jako věc, kde se nic neprodá a je to jen o pirátství. Nedávno jsem viděl článek a vyjádření nějaké firmy, co vydala hru (nevzpomenu, kdo to byl) a ti jasně tvrdili, že PC platforma prodala velké množství kopií a že to byl dobrý krok to vydat právě pro PC (windows).
    Takže ne, přiznejme si to, ztráty by byli pokud by se nic neprodalo a všechno šlo pouze přes černý trh...Pokud je firma v zisku a prodá se velké množství kopií.. mluvíme tu o ZISKu a ne ztrátě.
  • Nepochopitelneho na tom neni vubec nic. Je to podle me stupidni. Chapu jak to funguje, o cemz je ta obtiznost. Prijit na to jak to funguje a gg. Tahova strategie.
  • Coffin.Corner
    A úplně nejlepší a nejrychlejší je zmáčknout klávesu... ;)
  • hm a v BG2 si sa 5timi (a dalo sa aj na single) pomocnikmi mohol stat bohom a vyvrazdit armadu obrov, temnych elfov, kuotoa, par drakov, dzinov, elder demona.... :)
  • co je na tom nepochopitelne, sectoid moze mat brutalne reflexy a vojak len velku...pusku
  • ehm...
    http://www.ufopaedia.org/images/4/4e/UP001.gif
  • Co budeme robit pod vodou? Ziadne domy na obsadenie, ziadne vybuchujuce auta a po vzoru TFTD ziadne terorizacie na lodiach. Skor tipujem na dokoncovaciu pribehovu misiu v oznamenom DLC, ako som uz pisal nizsie.
  • Nejde o simulator ale tahovou strategii, hru. Hru treba jako sachy, jen jinak nacancanou. Trefi - netrefi .. strategie je o planovani, ne o tom jestli .. se vanzne trefit nemusi. Kdyz si strelce dobre postavim, tak se trefi, coz je soucast planu. v XCOM2 je snad vsechno RNG .. hacking? To bida bid, v kontextu dnesnich moznosti. AWG centrum? RNG Mapy RNG nepratele najaky spriptovany RNG. Najdi trojku, blow cover, kill them all, najdi trojku blow cover kill them .. super gameplay
  • To mělo být k tomu obrázku z 9GAGu.
  • Jo, tohle je taky k smíchu. Dokázal bych si to představit kdyby se ve hře která je na kola kde se dva souppeři pravidelně střídají počítala vzdálenost, kterou postava urazila a tím se simulovala rychlost a tím pádem obtížnost zásahu. Jenže nic takovýho tu není a tak je to víceméně k smíchu. Mohl bych se dál balamutit tím, že voják je nezkušený a je na hranici paniky nebo zhroucení či návalu adrenalinu a tak prostě trefit vážně nemusí (sám jsem tohle zažil).
  • asi tak inteligentni jako kdyz tohle resis u hry, a hry jako je uficko...
  • Nezlobil bych se kdyby to bylo ono, ale podobne jako napr. Trespasser u DAI to vedlo k uvedeni dalsiho dilu.
  • Magister_Peditum
    Tohle můžeš vytýkat každému rpgčku se skupinou hrdinů. O rpgčkách, kde je jen jeden hrdina, ani nemluvě. *1*
  • Ano, preskakovanie okien je nezmyselne, rovnako ako v povodom ufe som to okno vystrelom zmenil na dvete :) (joke)

Proste je to efektne a pridava to moznosti pri rozmiestnovani vojakov, nez aby vsetko obchadzali.
  • Paradni hra.. zadnou strategii jsem nehral ani nepamatuju a u teto jsem se kralovsky bavil. Uz se tesim na pokracovani.. nechci prozrazovat, ale podle toho zaveru to vypada na dalsi dil pod vodou? :)
  • Butthurt detected :) samotna invaze emzaku tak jak ji x-com prezentuje je nelogicka asi jako 90% veskerych her a filmu. Zahraj si x-com 1 a uz tady neprud prosimte :p
  • v Ja 2 si mohol bojovat na mape až z 32 vojakmi.
  • Kdeze .. v JA2 byl snad ostrov a lokalni warlord ci co. Arulco? V tom bych vsak chybu nehledal. XCOM2 cili na masy .. Avenger? Jak se jmenujou ty filmy of Marvel kde v tom taky litaj? Ze cili na masy tomu nevycitam, bzynys je byznys, ale ty superlativy jsou bs.
  • Len aby do nebola ta jedna pribehova misia z toho DLC co oznamili :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší