Přejít na výpis diskuzí
Youtuber Felix Kjellberg alias PewDiePie vydělá 4 miliony dolarů ročně
19.6.2014 | Aleš Smutný
226 příspěvků
-
Nesrovnávám, je to příklad, příklad že i negativní názor je názor...spíš bys měl uchitit toho justina bíbra...
-
Nerozčiluj se Jusitne
-
Tohle je blbost. To je jako kdyby chtěl výrobce štětců kterými byla namalována Mona Lisa z ní podíl :D.
Nástroj je nástroj. Tvůrce nástroje dostává zaplaceno tím, že ho prodal.
Ano programy "zadarmo" které nejsou pod svobodnou licencí mají trochu jiný obchodní model. Ale doopravdy "zadarmo" taky nejsou. U antivirů se například jedná o dost významná statistická data které tímto způsobem získávají.
Celá moderní licenční politika je dost prapodivná věc kde je rovnováha dost výrazně na straně tvůrců a je jen otázka času kdy tento zlatý důl bude výrazně omezen což se děje již dnes.
A prosím nepleť do toho podporu a další nadstavbové služby které jsou k profesionálním nástrojům dodávané a za které se pořádně a oprávněně platí. Mluvíme pouze o nástroji bez nadstavbových služeb jako je třeba podpora. -
polodementni americke deti a jim podobne ve zbytku sveta, kterych je zaplava na YT
-
jement dela zabavu pro jementy - a - světe div se, jementu se seslo na 24 milionu!!! a jement je bohatej a uspesnej jement, jementni svet plnej jementu
-
je rozdíl mít na někoho názor a na někoho nadávat a urážet ho. obávám se, že ty ten rozdíl ale nevidíš :D a to, že srovnáváš PewDiePie s muslimskými fanatiky, vypovídá o tvé pomatenosti...
-
Videl som jedno jeho video... vlastne ani to nie.... hneď ako sa začal smiať ako keď kobyla padá po schodoch tak som to v kŕčoch trápnosti vypol....
Nehovorím že ja som dokonalý a že by som ho vedel hneď nahradiť ale stále neviem prečo ho toľko ľudí sleduje..... -
humor ve stylu pitvořící se d*ment moc nemusím, takže opravdu nic pro mě
-
totalbiscuit? Ujde, trochu suché komentáře a komentování toho co je očividné, ale ujde
-
Je fajn ale kanalu je plno mimochodem uspech pwediho nejlepe shrnuje kanal Game Theory....jinak posledni dobou sem se o YT komunitu trochu zajmal, tu hracskou cast a to je na celej clanek, hlavne o lidech jako AVGN atd....on ten Pwdie je takovej fenomen pac jak snadno se dostal na vrchol a o mile predbehl konkurenci ktera se musi stvats editaci videa, prinaset napad a casto to chce cele skupiny nadsenych lidi aby tocili pranky, rady, ruzne fashion veci a tak...a taky hodne kapitalu ne jen mikrofon a hororovou hru....je to proste dnesni doba, zbohatnou se da na neuveritelnych vecech, jako treba cutani do mice a tak
-
správně, recenzenti by taky měli platit, za každý uveřejněný článek. Vydělávají na cizím.
-
Ale prosímtě, jak vypadáš ty? Nějaký dvoumetrový plešoun z vyvanutou mezerou mezi ušima? Nebo nagelovaný hošík s komplexy?
Jinak Pew není určitě můj nej. YTuber, osobně moc letsplaye nesleduju, takže radši koukám na skeče od NigaHiga a Smosh -
Ja si myslim, ze by games.tiscali.cz a pak i vsechny ostatni portaly na svete a to pak i tistekne katalogy, ktere uverejnuji recenze a nebo treba jen dojmy z hrani nejake hry, meli platit vyvojarum danych her, za to ze o ni chteji psat. Jinak totiz vydelavaji na cizim obsahu, kde si jen pripisou par svojich radku ! Pokud bych souhlasil s nazorem toho pana co streamovani s vlastnim komentarem prirovnava k promitani filmu verejnosti. :)
-
takže youtuber by mel jeste platit firme za to ze propaguje jeji hru? *8*
-
No ten týpek stejně jako jiní YTubeři dává solidní prachy na charitu, zato u tebe mám pocit že bys aj slepýmu z kalíšku kačku sebral.
-
Pokud ta hudba bude pasovat na to co předvádíš a budeš úspěšný tak ano. Hra jen podtrhuje to co předvádíš. Kolik lidí se baví reakci spíše toho člověka co to předvádí než tím co vlastně hraje. Dáme příklad vem si nějaké jeho video a vypni zvuk....a pak se na to celé podívej se zvukem.
-
Tak oba dva vypadáte jako holky, takže to je celkem logické :)
-
A už čecháčci brečí a pomlouvají. *1* *1* Přesně jak sem čekal. Pew je docela vtipnej a koukatelnej youtuber a i když mám pár oblíbenějších, přesto se občas na jeho nový videjko kouknu.
-
Přesně tak, pokud vývojáři chtějí podíl ze sledovanosti videí, tak youtubeři by měli dostat podíl ze zvýšeného prodeje her... prašť jako uhoď
-
Kecy, ano ten člověk ho neomezuje, to neznamená, že si na něj nemůže udělat názor...to že si někdo myslí, že dotyčný ze sebe dělá dementa kvuli sledovanosti neznamená rovnou závist...je "komik" a pak je komik, dělnická strana mě taky nijak neomezuje, to neznamená, že na ní nemám názor, justin bíbr mě taky neomezuje a přesto na něj mám názor, muslimský fanatici co unášej lidi nebo se odpalujou v autobusech mě také neomezují a přesto na ně mám názor...na všechny tylde věci mám negativní názor, přesto, že mě neomezují...znamená to, že jím závidím?