Přejít na výpis diskuzí
Záběry z hraní Bloodborne představují útočné pojetí soubojů a strach i napětí z neznáma
19.8.2014 | Petr Poláček
77 příspěvků
-
Mám rád serii Dark Souls ale tohle se mi teda zatím moc nelíbí. Přijde mi to jako kostrbaté přeskinované Dark Souls. Určitě se to ale zlepší. I dnes mě to může být jedno, když nemám PS4. Jinak celkový styl hry je pěkný.
-
Těma ostatníma AAA sériema myslíš Assassins Creed ne?
Nicméně neřekl bych že souls série jediná která se tak vyvýjí. Batmani od Rocksteady nebo Witcher jsou taky krásný příklady evoluce. -
Tak ale to jen srovnáváš kvalitu příběhu, ne styl vyprávění
-
To že tě úhyby činí na chvíli nesmrtelným má svůj důvod. Bez toho by byly dost nekonzistentní a nedali by se moc používat. Ty přeci nemůžeš dopředu vědět kde přesně bude kolize ruky nepřítele v momentě kdy tvá postava je v půlce kotrmelce. Ty jen víš kdy přibližně ten útok spustí a z jakýho směru.
Ten vlkodlak je velkej a tak je logicky pomalej. Nepočítal bych ale s tim že takový budou všechny bossfighty. Nebo už ste zapoměli na Sifa, Artoriase, Pursuera, Sinnera a další? -
Byl jsem na GC a Lords of the fallen byla druhá hra, která mě nejvíc zajímala. Čekal jsem víc svižnou/arkádovou verzi dark souls s odlišným vizuálem, ale po zahrání dema jsem byl docela zklamanej. I tak si to ale určitě zahraju, protože mám tenhle typ her rád a má PS4 lační po nějaký pařbě.
-
Víte jaký je rozdíl mezi Souls sérii a ostatními AAA sériemi?
V průměrné AAA sérii se žádné mechaniky nemění, a to ani ty které stály za ho*no, vývojáři si myslí, že jsou nejlepší a super chytří, když tak dokážou rýžovat na velrybách.
V Souls sériích se sice základní mechaniky také nemění, ale vývojáři nejsou namyšlené hova*a a snaží se špatné mechaniky opravit a ty dobré vylepšit(ne vždy úspěšné). -
Setting perfektní, soubojový systém mě zatím nechává chladným ale to lze možná přisoudit tomu, že zkrátka nechtěli ukázat příliš mnoho. Nepřátelé nápadití. Doufejmě, že lore k tomu bude taková aby přitáhla zvědavost hráčů tak jak to udělali Demon Souls a Dark Souls 1.
-
Musim uznat ako souls fanboy ze nesmrtelne kotule a vyrazna pomalost bossov vadi uz aj mne :( v ds1 som to nejako nevnimal, no 2ka sa uz ukazala v "celej krase", našťastie to zachránilo vynikajúce dlc
-
From software hovorilo ze hru spravia pristupnejsiu sirsiemu publiku.... Teda kto vie ci to bol napad hidetaky myizakiho alebo sony ktora cely projekt zastrešuje a logicky chce aby sa predalo co najviac kusov.... Myslim si ze druha moznost je ta spravna.... To je to "caro" exkluzivit :-(
-
Mluvit vulgarně určitě zvyšuje vaši inteligenci a vaši moudrost malé děti :)
-
1. Ten způsob získávání HP se mi moc nelíbí, zdá se mi takový jednoduší, když získáte nad daným soupeřem strategii, jsou to životy navíc.
2. To není ledajakej sekáček, to je obří břitva na holení :) -
Mám s DS fanboyz už nějakou zkušenost, takže musím souhlasit. Deme*t je slabé slovo.
-
Revoluce se nekoná, ale docela se mi to líbí. Hlavně ta atmosféra je docela silná. Hrát si to asi nezahraju, ale pocity z toho jsou kladné.
-
To si jako byl na Gamescomu nebo ono se to už dá někde hrát? Každopádně já bych byl být fanouškem DS za Lords of the Fallen rád. Víc čeho můžu hrát ne?
-
demntov ako ty je tu tiez dost
-
Hlavní obrázek, takové krve a tak moc stříkající... cenzura v diskuzích je teda maximálně tvrdá ale cenzura v obrázcích je celkem milosrdná a co na to řeknou děti... mají si stále kde hrát? *2*
-
Deep Down se mi líbí mnohem víc, ten aspoň vypadá jako next-gen.
-
Ano je to priam uzasne, demo boss asi tak po 50x v DS historii znovu prekvapivo len o pomalych utokoch, nesmrtelnosti v kotupoch a hluchej faze. Skvela gameplay invencia. To uz ten Lord of Fallen demo boss mal aspon nejake ohne, ktore to spestrili.
-
Prý Lords of the Fallen, tak ten byl dobrej *1* *1* *1* To je aspoň kameňák..
-
Lepší být fanoušek na základě stovky hodin než hater na základě tří odehraných hodin. Jinak nechápu, proč se tu tak ztrapňuješ a ponižuješ, kdyby jsi se tu nechlubil, že jsi hru hrál tři hodiny, nikam jsi se nedostal a pak to rozčíleně nevypnul, možná by měl tvůj názor aspoň trochu hodnotu.