Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Malleth
    Nevim co máš za problém. Vykašlat se v příběhu na hlavní hráčovu postavu a vyprávět ho o hlavním záporákovi z pohledu jeho sluhy fungovalo skvěle. Celý to mělo správnou temnou atmosféru od začátku do konce.
  • Malleth
    WTF? To by mě zajímalo kde si vzal ty nedokonalý mechaniky. Právě naopak, posunuly souboje z DS na novou úroveň
    Krom toho zkoušel si Lords of The fallen vůbec? Já jo a moc nadšenej nejsem. Hraje se to jako nedopečená kopie dark souls. Má to úplně stejný souboje, ale bohužel víc neohrabaný a nevyladěný. Navíc level design není moc přizpůsobenej pro third-person rubačku. Kamera se tam často neměla kam nacpat
  • tomocz
    Pozor, co říkáš. Zde se to hemží Dark Souls fanboyi, kteří ti neodpustí jediné nepochvalné slovo vznesené proti hrám od From Software :) Jinak ode mě máš +1
  • Diablo II a to si sis snupl ceho?
  • Witcher je samozřejmě skvělej a nemít načtený knihy nejspíš si ho užiju mnohem víc, bohužel oproti knížkám je herní Geralt jen odvar. I když skvělej odvar, pořád jen odvar těžící z již existujícího světa. Myslim originální světy. Vymyšlený od základu, právě jako DS. A dovolim si oponovat, že vymyslet od základu svět jakej má třeba Mass Effect nebude uplně jednoduchý a ocenim to mnohem víc než vymejšlení příběhu v už zavedenejch světech. Ale jo vim, zase, hatovat Bioware je dneska in :D
  • Cosi
    Já nevím, já když jsem se koukal na video, tak jsem viděl nedokonalé mechaniky a nenavazující animace. Pokud mám hrát hardcore RPG, tak se nechci spoléhat na nedokonalé mechaniky hry.

Proto u mě vede Lords of the Fallen.
  • Takze mlaticka jak remen, jen se tesim, az tomu nejaky nemyslici jouda prilepi nalepku akcni RPG a da tomu 10 a hodnoceni nej RPG roku.
  • tomocz
    Díky, jsem rád za kvalitní a neofensivní argumenty a možnost si slušně zadiskutovat nad klady a zápory Dark Souls série.

Jenže toho se zde asi nedočkám, neb vaše slepota vůči milovanému je vskutku příkladová a schopnost argumentovat tím, že zparodujete mé názory, je ještě úžasnější a převelice originální. U Saaba už jsem si na to zvykl, ten si už minule mlel svou vlastní pravdu, ačkoli já jsem poukazoval na naprosto něco jiného, ale jak vidím, tak DS demagogie je ještě rozšířenější, než se zdálo a rozumného slova se člověk od DS fanouška zřejmě nedočká.
  • Tak příběh má i Diablo.
  • Když jsme u příběhu tak z poslední doby klasickou narací má dobrý příběh jen Witcher 2. Dragon Age a Mass Effect - to je opravdu šílenost pokládat to za kvalitní příběh, to je změť několika filmů, knih, seriálů do hromady a pak je to jedno klišé za druhým, takže raději čistou originalitu jako Dark Souls než klišodiní nesmysly ala ME....
  • Chápu, že je dneska cool vybočovat ze zajetýho, ale ne každýmu ty cutscény a dialogy vadí a rozhodně ne vždycky jsou trapný (i když pravda, těžko se hledá něco fakt dobrýho). Já jsem třeba fanda takhle vyprávěnejch příběhů, ať už je to Mass Effect nebo Dragon Age nebo Právě zmíněný Last of Us (což teda vybočuje z ranku RPG, ale poukazuje to na to co mam na mysli). Ale jak řikám jsem i fanda obou Dark Souls (Demon's mi bohužel uteklo :-( ), takže se klidně spokojim i s jinou formou narace (netroufám si tvrdit bez narace). Jen bych prostě chtěl vidět co by zvládli vyplodit klasickou formou, protože pevně věřim tomu, že by to mohlo patřit mezi špičku
  • Tohle jsem rozhodně na mysli neměl :)...například zrovna Skyrim nemá s příběhem nic společnýho, proto jsem dal za příklad Last of Us, totálně přímočará story a přesto skvělá. Je rozdíl mezi přímočarym příběhem ala COD nebo BF, a právě třeba Last of Us nebo her ze sérii Final Fantasy (ne všech).
  • Na tebe nikdo nemá trotle. Ty bys vůbec neměl lozit do souls her, jelikož sis tady udělal ostudu na 10let dopředu. Prý 6krát horší jak Skyrim a jak dlouho jsi to hrál. Ani ne tří hodiny, ale za tři hodiny jsem zjistil, že to má katastrofální zvuky jako u sekačky. Nejhorší na tom, že to myslels vážně trotle :DDD
  • tomocz
    Nevím, o co většího trotla mě to dělá než ty lidi, kteří zde prohlašují, že tohle bude pecka, a to jen na základě 6ti minut sestříhaného gameplaye, který ukázal jen nezáživné rubání pár potvor bez náznaku něčeho zajímavého. A ano - i přesto, že mě gameplay nenadchnul, tak dokážu přiznat, že závěrečný boss už něco do sebe měl. Pouč se, prosím z tohoto přístupu :)
  • sleepless
    Samozřejmně, že nebude k dispozici jen jedna zbraň.
  • Miserius
    No teda jestli tady bude tak trapně vyprávěnej příbeh jako v běžných RPG (Skyrim, Dragons Dogma) tak ta hra ztratí obrovskou část svojeho kouzla...
  • Malleth
    Přímočaře vyprávěnej příběh se dělá těžko když nemáš danou hlavní postavu. To je pak velká šance že to zklousne ke generický splácanině á la Skyrim a většina dalších fantasy RPG.
    Na druhou stranu by mohli přijít z něčim neotřelým jako se to podařilo Blizzardům v Diablu II.
  • Doufám, že jednou přijde i na PC.
  • Vypadá to fantasticky, koneckonců na co From Software v posledních letech šáhlo to bylo jak zlato. Neříkám že DSII bylo perfektní, ale story line byl fantastickej a těch pár malých vylepšení z toho udělalo minimálně hru prvního pololetí tohohle roku.

Je taky dobrý že na tom dělá ten maník co dělal na demon/dark souls, je v tom vidět určitej rukopis, kterej mi v DSII chyběl. Jen doufám že to graficky bude na lepší úrovni než DSII protože mě to docela zklamalo(furt je ale pro mě důležitější atmoška)

PS:Jestli tvrdíte že DS nebo DSII nemá příběh tak se podívejte na kanál TerraMantise, ten to vysvětluje fakt famozním způsobem..
  • Ježíš 99%AAA her ti lije do hlavy custcény, klišé a trapné dialogy, ať zůstane aspoň jedna série unikátní a hlavně bez narace!!!!!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit